Книжковий квест “жовтень” або відгук на “Це зіткане королівство”

14.10 На жаль я не встигла у вересні виконати завдання “прочитай книгу, яку вибере інша людина” оскільки взялася за завдання лише 29 вересня. Дівчата вибрали “Це зіткане королівство” від Тагере Мафі. Це перша книга авторки, яку я читаю і наразі мені дуже подобається, планую дочитати цикл до кінця, а також прочитати “Знищ мене”. Якщо матиму час, то напишу сюди відгук на неї. Тож переходимо до покарання. Оскільки я не виконала завдання за вересень, то у жовтні я маю виконати два завдання:

  1. Дочитати “Це зіткане королівство” тобто довиконати квест вересня

  2. Виконати завдання жовтня тобто прочитати книгу з блакитною/синьою обкладинкою.

Поки я ще не вибрала книгу, бо з таким кольором обкладинки у мене є декілька книг + я хочу спершу дочитати книгу Мафі, а тоді вже вибирати наступну жертву книгожерства.

15.10 Повернувшись з пар відразу сіла читати книжку, але, на жаль, у мене ще були плани, тож було дууууже важко відірватися від довгоочікуваного сюжетного повороту, зібрати дупу до купи й піти. На годиннику 20:39, у книжці призупинений процес читання 268 сторінки, а на столі стосик домашньої роботи, який чекає поки моє: “ну ще один розділ” закінчиться. Насправді мене дуже вразив один персонаж та те як він був залучений у певний момент сюжету. Мене той розділ ще довго не відпускав… Також я була здивована, що у сцені де головні герої обмінюються інформацією (назвемо це так) не було облому. Ні, я серйозно, вже так звикла до того, що автор підігріває цікавість, різко закидує тебе у вир подій, а потім так само різко повертає у реальність, де вже ніхто не буде згадувати про те, що сталося. Тагере так не зробила за що я їй дуже вдячна. Думаю на сьогодні все, треба все ж таки підготуватися до практичної й почитати “ну ще один розділ” 😁

16.10 Я дочитала “Це зіткане королівство”. Я дуже задоволена цим прочитанням, а тим більше задоволена фіналом. Все дуже логічно, залишився післясмак, але не залишилося жалю, що все вже закінчилося. На останній репліці мене взагалі “винесло”. Як добре, що вже вийшла 2 частина). Як тільки я виконаю квест жовтня, а я просто зобов’язана його виконати, то почну читати “Нерозривні зв’язки”. Тікток люб’язно надає мені відгуки на другу частину, а я з такою самою люб’язністю їх ігнорую. Тож треба квапитися)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Читачка
Читачка@c.h.y.t.a.c.h.k.a

Читаю, творю і витворяю

891Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 6 грудня

Більше від автора

  • Зміни в моєму житті

    Я вже давненько нічого не писала про себе, тож сьогодні саме час.

    Теми цього довгочиту:

    Театр
  • Моє 31 серпня

    Зустріч з авторкою книги

    Теми цього довгочиту:

    Літо
  • Перший місяць мого челенджу пройшов успішно!

    Завданням було прочитати найтовстішу книгу у своїй бібліотеці, а це у мене виявилася «Колонія» Макса Кідрука. Тож розпочався процес читання.

    Теми цього довгочиту:

    Рецензія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається