Чи заслуговує книга “Танці з кістками” на свою популярність?

Андрій Сем'янків "Танці з кістками"

Книга року 2022 від BBC UKRAINE, знаходиться у топі продажів у "КнигарніЄ" та чи заслуговує вона дійсно такої уваги, яка вирує навколо неї у різних соц мережах?

Признаюся, я стала "жертвою" мейнстріму і також купила цю книгу.

Чи вразила вона мене ? Сорі, але не дуже.

Так, сюжет цікавий. Так, є моменти не для вразливих. Так, є моменти з гумором. Так, персонажі доволі гарно прописані. Алееее... Ну щось не те (для мене).

Коротко : головний герой чисто Степан Радченко на мінімалках. Нікчема. Протягом всього сюжету він крутиться у цьому житті як може, і так, у нього це виходило, але яким чином ? who knows to know.

Історія тягнеться як на мене, то повільно. Кінець ? Ну так, погоджуюся, він витягнув цю книжку, але поставити 5/5 ну ніі.

Поспівчувати гг (як це виявляється робили люди у своїх відгуках) камон ви здуріли ? Сева - це просто людина з бідами у голові.

Люду дійсно шкода. Роберта не знаю, Гришу....

Висновки : чтиво нормальне. Що я для себе зрозуміла прочитавши ? Торгівля органами праця дорога, але чи вартують ці гроші коли ти лишаєшся зі своїми тарганами в голові і повільно божеволієш.

Тверда трійка (із п'яти) 😉.

Хто читав ? Як вам ? Діліться своїми враженнями.

#відгук

інста v13saturn
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
v13saturn
v13saturn@v13saturn

449Прочитань
16Автори
11Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

погоджуюся, що книга має більшу популярність, аніж заслуговує. так, це захопливий сюжет, але книга не має великої художньої цінності. автор більше медик, аніж письменник

Вам також сподобається