Криптоісторія 2

Війна триває, але не всі події опинилися під пильною увагою громадськості. Нещодавно у Wall Street Journal та Foreign Affairs з'явилися викривальні статті, що розкривають правду про переговори в Туреччині. Wall Street Journal просто злив умови, висунуті росією, а Foreign Affairs додав кривувату, але досить красномовну логіку, пояснюючи, чому ми опинилися в цій жахливій ситуації.

Хутенько по фактам подій:

Росія вторгається, швидко усвідомивши, в яке лайно вона вляпалась.

Відразу ж розпочинаються переговори, де росія висунула свої крінджові вимоги: армія 85 000 чоловік, 342 танки та ракети з дальністю 40 км. (Зручно, правда, нападати на країну з армією 85 000 та ракетами 40 км?)

Звичайно ж, не обійшлося без "денацифікації", маючи на увазі шість законів, які стосуються спірних аспектів історії радянської доби, зокрема ролі УПА. (Степан Андрійович, здається, налякав москалів на століття вперед).

Цікаво, що гуманітарні коридори стали несподіваним результатом, і, схоже, мало хто розуміє їхню важливість.

Але чому переговори провалилися?

Україна, діючи логічно, почала вимагати гарантій. Звернулися до США, але ті подумали і сказали ніт!. Зрозуміло, чому? Адже через рік Росія може напасти на 85-тисячну армію України, і США будуть змушені вводити війська? Чому? Бо підписали гарантії? Тоді підписуйте без гарантій!

Приїжджає Джонсенюк і каже: "Шановні українці, чудова пропозиція: ми вам зброю, а ви воюйте! А коли зброя закінчиться, а вона закінчиться, ви підпишете договір без гарантій!"

Чому Україну не приймають до НАТО? Та ж логіка, який сенс? Завтра росія нападе, і ми повинні будемо вводити війська. Якби ми були готові це зробити, то просто гарантували б це договором у 2022 році.

Так би воно і сталося, зброю затримали, переклавши відповідальність на Трампа. Зрозуміло, що у агента Трампа, мабуть, були свої, кремлівські резони, щоб затримувати допомогу Україні. Але вибори, і Трамп раптом розуміє, що може розділити політичну відповідальність за поразку в Україні!

До речі, свої резони, виявляється, мав і Байден. Коли речник Білого дому, уявіть цинізм, генерал, вимагав не бити по НПЗ, адже це може призвести до дестабілізації ринку! Це було сказано ротом генерала, ніби це логічна військова вимога. До дестабілізації це ніяк не призводить, адже Росія торгує нафтою, а не бензином, який отримує з НПЗ.

В результаті нам раптом знадобилася мобілізація 500 000 чоловік, а Франція пропонує ввести війська.

Здається, українці закінчуються? А Європа вже готова надавати гарантії?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
С
Сергій@loveaction

800Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 4 травня

Більше від автора

  • Теорія сексу

    польові дослідження сексу! несподіване відкриття! на заході вестерни трахаються не так як ми!

    Теми цього довгочиту:

    Секс
  • розмова з Бардом

    Бард це ШІ гугла. Досліджуючи його межі провів наступну розмову:

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Ілюзія безпеки

    Огляд на фільм Ілюзія безпеки Leave the World Behind

    Теми цього довгочиту:

    Фільми

Вам також сподобається

Коментарі (1)

  • голубе, “лякло на століття вперед” було відроджене як “політична фіґура”, й нав’язане широчезним ланам “свиріпиць й будяків” люду вкраїнського в останні 20-25 літ саме імперіалістичною Россо_Федією, саме правлячий клас РФ й заінтересований в цьому “ляклі” .

Вам також сподобається