квебецьке, подорож

Думається про цей жаданий крок, який зрушує з місця частину душі, чи то з потягу чи то з будь-якої автівки, яка погодилася підвезти задарма. Крок, про який кажуть, що назад вороття немає. все. Хочеш не хочеш але ти вже інший.

Перша сигарета викурена у богом забутій місцині, означає... - я відвідали це місто.

Незнайомі вулиці пробираються до тіла, щоб тіло відчуло, щоб згадало, що це не вперше, не єдине і ти вже десь це бачив але воно нове і ще тобою небачене.

Місто ще прохолодне, не через осінь, не через швидшу канадську зиму, просто ще не встигло полюбитися.

Пізніше я буду сумувати за холодними фарбами будівель і навіть кольорами осіннього листя і сміятися із хамовитної робітниці на заправці. Але не зараз. Зараз я хочу побути щасливим, чалапаю до місця яке буде на моїх знимках в мережі і посміхати мене спогадами через роки. Я певно захочу повернутися до хамовитої робітниці на заправці аби відповісти їй пізніше додуманими словами.

Другий крок це жага до любові і що ця любов прийде сама собою, звичайно, для неї нічого не потрібно робити, ні думати. це просто... просто місто дуже гарне, його дуже люблять.. і ... може.. якщо я.. я.. буду у цьому місті, я відчую любов?

Історіє, моя історія будується на стражданні. Тож богом забуті місця, ще побачимося.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
barlit
barlit@noimaginationaboutthename

53Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 28 листопада

Більше від автора

  • де б написати майбутню неопубліковану прозу

    Через місяці після відкриття дверей цей затишний самобутній простір, який насправді б'ється гострим дротом, закарбувався у повітрі, наче ніколи ці двері не бували відкритими.

    Теми цього довгочиту:

    Стосунки
  • з місця подій душевних страждань

    сонце за ранішні хмари закотилося вчора, літо, що так чекалося залишилося торік. Гримнуті двері, що нехотячи відкрилися чи вершіне відскочили на десяток міліметрів і до наступного гримання можна почути її плач років 15 тому.

    Теми цього довгочиту:

    Спогади

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається