Квест-книги (Escape Game)

Вітаю, запрошую вас на захоплюючу подорож в світ Escape Game - цікаві та захоплюючі ігри, що стали популярними по всьому світу. Це не просто ігри для розваги, це інтерактивний квест, в якому ви стаєте головним героєм та маєте пройти різноманітні випробування, щоб вирішити загадку та виконати кінцеву місію. Захоплюючий сюжет, складні головоломки та атмосферний дизайн — допомагають гравцям або гравцеві відчути себе у ролі головного героя.

Саме книги-квести походять від усіх нам відомих квест-кімнат які вперше зявилися 2013-го року у Франції і з тих пір розрослись по усьому світу, якщо ж ви не знайомі з таким явищем як квест-кімната, то якщо коротко — вас одного або з компанією зачиняють в кімнаті на 60 хвилин і вам потрібно знайти спосіб вийти з відти за відведений час використовуючи логіку, дедукцію та спостережливість. Надихнувшись даною тематикою у 2016 році “Mango” та “Escape Game Paris” сумісними силами випустили першу колекцію книг які будувались на “Ґрунті, Базі, так би мовити — Основі, Стрижені, Наріжному камені і Фундаменті, Твердині, Осерді, Підвалині, Моноліті, Літосферній плиті, Серцевині, Опорі.” квест-кімнат: міркування, пошук, спостереження, дії та вибори. Чудовий вибір щоб провести вечір на одинці або у компанії-сім’ї.

На даний момент існує величезний вибір пригод різних тематик де ви можете взяти на себе ролі фентезійного героя, детектива, ув’язненого або капітана космічного корабля тощо.

Приклад часткового проходження гри

В даній грі ми візьмемо на себе роль мандрівниці Елоїни, яка присяглася посмтитися мерзенному лорду Ворлосу, який знищив її поселення, коли вона була ще дитиною.

За легендою, лише три могутні артефакти влади дозволять їй здолати тирана.

Гра нас зустрічає короткою інформацією та одразу заставляє подумати.

Дам вам час подумати… (не гортайте далі)


Ну що ж, надіюсь ви здогадались що сині крапочки - це десятки, червоні - це одиниці, тому якщо ми використовуєм талісман лісу - маєм перейти на сторінку 20.

Тепер знаючи як користуватися талісманами і не розуміючи Крука - обираєм талісман і переносимся на 24 стоірнку до Цитаделі.

На мій вибір беру Набір кинджалів”, “Ельфійський лук” та “Трунок сили”. Решта - (20+40+28=88) Решта 12 золотих - переходим на цю сторінку.

Розумієм що книга всесвіту - у нас в руках в прямому сенсі, тому уважно її оглядаєм.

Знаходим талісман і телепортуємося на 18 сторінку.

Уважно роздивіться дані фото, дам вам час…(не гортайте далі).


Помітили? або можливо здалися. П’ятий місяць відкидує тінь на стіну, адже ілюзії на це не здатні. Тож забираєм потрібний артефакт і повертаємося до карти.

Хм, у нас є зброя і артефакт, можливо відправитися до Ворлоса? Телепортуємося туди.

Деякий час дуєм на загадкою, але ми не звилки зволікати, щей недавно купили круте спорядження, нащо забивати собі голову дурнею, використовуєм талісман!

Схоже ми вмерли, потрібно було все ж подумати над загадкою…


Ну що ж, я показав вам як плюс-мінус виглядають квест-книги, маю надію це було цікаво, саме цей журнал та його серія вартують всього в районі 100 гривень за один. Тому це цікавий спосіб провести час загрузивши мізки цікавими задачами, особливо якщо проходити такі задачки не на одинці.





Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Саурс
Саурс@saurs

635Прочитань
7Автори
18Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Шмат від куска

    Мене пробирає гнітючий біль

    Теми цього довгочиту:

    Поезія
  • Рибки Кої

    Дві риби плавають в ставу

    Теми цього довгочиту:

    Поезія
  • Кульки з молоком

    Два ліхтаря світило на дорозі

    Теми цього довгочиту:

    Поезія

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Ніколи не зустрічалась із таким жанром. Прочитавши, зрозуміла що ця книга є досить захоплюючою і в прямому сенсі дає нам задуматись над власним вибором і не читати бездумно як би вчинив той чи іший герой. Було б чудово якби Ви порадили ще ще декілька книг🥰

Вам також сподобається