Локальні ресурси та проблеми

Добрий вечір шановні друзі, хотів би підняти таку тему, як “Локальні ресурси для піару, пошуку інформації тощо”.

Почну з того, що хочу зробити щось українське - наприклад той же сервер майнкрафта, щоб зібрати тільки україномовних людей але є одне але вивчивши понад 10 тисяч різноманітних ресурсів, я так і не зміг знайти якийсь локальний ресурс від Українців, щоб можна було купити піар чи розмістити своє оголошення (наприклад - моніторінг серверів майнкрафт, зайшов тільки один і то він не популярний). Ще є такий фактор, як “йобаний гугл” - пояснюю, коли шукаєш щось на нашій мові, то він видає тільки расейські сайти, а наши десь у кінці списку.

Я прийшов до висновку - що в нас дуже мало або зовсім немає якихось локальних ресурсів, де можна було б щось знайти чи піар зробити. Наприклад в расеі - є вк, там можна піар купувати, там багато хто з них сидить, також є ще багато яких локальних ресурсів.

Ще одна проблема - це наші люди, про них напишу окремо. Пропонуйте свої варіанти, мабуть хтось знає які є в нас ще локальні ресурси, які не зупиняються тільки на майкрафті. Хостинг, блоги, якісь вікіпедійні матеріали і тому подібне.

Якщо буде цікаво - трішки пізніше можу надати свій міні ресурс для україномовної аудиторії, мб комусь буде потрібно (це типу документації на IT тему, але - там не тільки вона є.

Писав без агресії - тільки якщо десь фан). Буду чекати ваших пропозицій та обговорення даної ситуації, хоча можливо я сліпий)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Херсонський Піка
Херсонський Піка@pika_ks

99Прочитань
6Автори
3Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

  • Пробач за все

    Ще один вірш з мого щоденника. Був написаний коли було погано мені, але він не прив`язаний до якихось подій (хоча можливо і прив`язаний).

    Теми цього довгочиту:

    Вірші
  • Без назви

    Написаний був на другий день, як прийшли наші хлопці і підняли наш прапор, із синьо-жовтим стягом.

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (10)

Знаю що є каталог українських ТГ каналів, але там не так багато людей https://t.me/ukrainianchannellist

Вам також сподобається