Міньєт від політика

Дивно, але деяким чоловікам подобається отримати міньєт від сексуального партнера. Задоволення так собі, але деяким подобається.

Думаю тут криється якийсь таємний, глибоко законспірований на підсвідомості сенс. Можливо на генетичному рівні закладені подібні рольові ігри для сексуальних партнерів. Домінуючий партнер намагається таким чином зайвий раз доказати свою зверхність, через неприродні стосунки через приниження.

З іншого боку підпорядкований партнер, пересилюючи огиду і неприродність, показує своєму домінанту свою покору і здатність на все заради бажаного результату. Але не завжди підпорядкований сексуальний партнер покаже свою ницість. Іноді навпаки буде грати роль елітарної особи і поводитися так, наче доменанта принижує тим що облизує всі не гігієнічні місця.

Якщо випадкового читача ще не знудило їдемо далі.

Всім відомо, що корупція не від’ємна частина любої держави. “ДЕРЖАВА ЦЕ КОРУПЦІЯ” - так би я почав підручник суспільствознавства для середньої школи. Діти з малюку мають знати в якому суспільстві вони живуть і хто ними керує.

Корупція це поєднання бізнес-структур з держслужбовцями (ну чим не сексуальні партнери). При чому бізнесмен відіграє роль домінанта: він, як дбайливий пвртнер, приносить чиновнику гроші, а звідси і може диктувати свої умови. Між бізнесменом і чиновником відбувається приблизно таке:

-Чуєш, сучка, зроби мені приємно,- пропонує бізнесмен.

-Ні я не можу, як ти міг подумати, я не такий, - невпевнено відмовляє чинуша, при цьому опускаючи очі долу і червоніє як школярка біля студента другого курсу.

-Та не ламайся ти я заплачу, от побачиш тобі сподобається.

-А що треба робити? - питає чинуша як дівчина без інтернету на першому побаченні.

І тут бізнесмен видає баян преференцій, які хоче отримати. Чиновник червоніє, блідне, на лобі виступає піт, ножки підкошубться… Але коли дізнається скільки він з цього буде мати, ногі мимоволі підкошубться він падає на коліна перед таким крутим Мачо і тільки звук зіпера на брюках бізнесмена доказує, що угода відбулася.

Це приклад першої зустрічі чиновника з бізнесменом. З кожним новим бізнесменом, чиновник має поводитись саме так, приблизно як недоторкана дівчинка.

Далі простіше. Коли шалаву розкупили, нема потреби приховувати свої переваги. І дія проходить так:

-Здоров, сучко, як справи? - питає бізнесмен увірвавшись до чінуші без стуку і на ходу сам відкриває зіпера, - часу мало, давай так швиденько і я побіг.

Бізнесмен навіть не буде соромитися якщо в будуарі, вибачте кабінеті, будуть люди. Чиновник як квапливо господарка вижене всіх заради вельмишановного гостя. Далі непоспішаючою, впевненою ходою, як на подіумі приблизиться до коханця, зробить блудливий але царський погляд на прибульця… і таки, все рівно впаде на коліна.

Якщо опустити всі непотрібні умовності, етікети, слова угоди з держслужбами відбуваються саме так. Звичайно “Не все так просто в королівстві Датські” є різні форми задоволення, різні рівні повій, від простушек до еліт, але суть від цього не змінюється. Нема в керівництві держави доброї порядної господарки, яка піклується про дітей своїх, вони нудні не цікаві і вимагають від дітей своїх дисципліни і праці. Куда простіше і яскравіше посадити в королівське крісло повію, швидко і доступно.

І всім байдуже що діти ростуть голодними сиротами, в хаті не прибрано, мати завжди п’яна, до мамки заходять якісь п’яні чоловіки. Може якийсь і кине копійчину знедоленим дітям але це не рятує дітей від крадіжок, наркоманії і тюремного терміну.

Кажуть мати і батьківщину не обирають, вона дається в спадок, але можна об’єднатися в спільноту сиріт і наполегливою працею домогтися гідного життя. А та п’яна сифілітечкв сконає десь при дорозі з розірваними нутрощами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sergiy Slavuk
Sergiy Slavuk@eDLT0T0I0jsJl8h

122Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 14 червня

Більше від автора

  • Україна не росія

    Божевілля північного карлика призвела до логічного кінця, до війни з Україною. Загалом в цьому нічого дивного немає, росія завжди мала претензії до своїх сусідів. Так повелося і це на генетичному рівні, можна простежити чіткі історичні паралелі. Як створювався народ

    Теми цього довгочиту:

    Україна
  • Я овоч

    Люблю себе до нестями і нічого не можу з цим робити, бо я найкращий! Це не мої висновки, з дитинства постійно чув від мами: ти найкращий, ти цього вартий, ти заслуговуєш на більше, ти єдиний і не повторний. І я цьому вірив і жив з такою установкою.

    Теми цього довгочиту:

    Гумор
  • Навіщо?

    Останнім часом все частіше задаю собі це питання. Впевнений люба думаюча людина задає собі це питання.

    Теми цього довгочиту:

    Соціальна Психологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається