Не ходіть однією дорогою…

Не ходіть однією дорогою додому на роботу, на навчання.

Я думаю, що більшість з вас вже чули таку пораду, тому я не маю на меті в цьому довгочиті когось в чомусь запевнити або переконати, тільки напишу вам свій випадок.

Я навчаюсь очно в університеті, але у розкладі маю тільки два заповнені дні заняттями. Живу за 10 хвилин до свого корпусу тому кожного разу йду найкоротшим шляхом. Але зараз я вигоріла від навчання, тут багато факторів (думаю, що не в однієї мене така ситуація), тому в минулу п'ятницю я просто вийшла раніше на пари та пішла довгою дорогою до університету, яка сягає хвилин 25. Не знаю, що там і як працює наш мозок, але така маленька, на перший погляд, зміна допомога моєму настрою не впасти за цілий день навчання.

Можливо приклад настільки банальний, але від нього я зловила найбільший інсайт за довгий час.

Висновки такі, щоб там не було і які б погані часи ви не проживали, робіть для себе маленькі зміни у своїй рутині. Не забувайте в усьому цьому каламбурі про себе.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Вільна Авторка
Вільна Авторка@vilna_avtorka

862Прочитань
1Автори
19Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Дійсно бувають таки моменти коли хочеться пройтися довгим шляхом і просто подивитися навкруги і дізнатися можливо щось нове. Наприклад у мене сталося таке що я побачив що ходжу на заняття по шахам у Гімназію де вчився Степан Бандера, це дуже підняло настрій)

Вам також сподобається