Неочікувані ідеї

А у вас буває таке, що ви просто сидите, а у вашу голову приходить якась дуже класна ідея? Ви й самі не розумієте, чому саме зараз, в такий неочікуваний момент. А коли потрібно, то не виходить чогось нормального придумати та написати. 

Або, коли ти спокійно сидиш на якійсь парі, а в голову приходить ідея для малюнку. Ти намагаєшся не забути її, намалювати хоча б десь скетч. 

А буває й таке, що ти щось придумав неймовірне, а потім забув. Й просто весь день ходиш, ненавидячи себе за те, що не записав її. 

Це буває так часто, що ти вже всюди носиш з собою записник, або всі нотатки забиті різними ідеями. Та все ж я вірю, що ідея повернеться до тебе в потрібний момент, а зараз не час для неї.

Все це відбувається так неочікувано, що ти й не знаєш, коли воно буде. Може посеред ночі, або коли ти заклопотаний на роботі. Чи, коли просто читаєш довгочити на Друкарні, які зовсім не зв'язані з темою твоєї ідеї.

У мене таке було недавно. Я давно вже думала над сюжетом якоїсь візуальної новели, але тільки вчора в мою голову стукнули відразу всі головні персонажі та сюжет, які я дуже давно намагалася придумати. А я просто думала над модерн ау по "Ліс"! Єдине, що схоже з тим ау - професія одного з головних персонажів та й усе.

Після написаного

Я справді не знаю, що це. Написала, поки сиділа на фізиці, радіючи, що мені дали найлегше виведення. Але все так життєво, що я просто не могла не викласти.

Н.О.Р

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Н.О.Р
Н.О.Р@n.o.r

Дівчина, яка любить читати

2.3KПрочитань
6Автори
31Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Знищена краса

    Знову табір. Цього року він такий незвичайний… Нові відчуття, нові друзі, нові знання. Але і знищене дещо.

    Теми цього довгочиту:

    Історія З Життя
  • Повстання мерця

    Ні, це не про апокаліпсис. Н.О.Р згадала про свій акаунт просто

    Теми цього довгочиту:

    Думки

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається