Нова книга і робота над помилками

Фігури на гральному полі розкладено. Кількість сторін конфлікту забігає далеко за однозначне число. Їхня мета — Передвісник. Найсильніші гравці континенту зіткнуться у запеклій боротьбі за силу демона, який не встиг переродитися. Церква Матері, винищувачі, демони з "Відліку" та таємнича людина у масці розпочинають перегони зі смертю. Попри те, що Передвісник не втрачає рішучості вирватися з пастки, у яку потрапив, можливо, міжусобиці сторін дадуть йому шанс поквитатися з винищувачами та зрадниками, які хочуть використати його силу в своїх цілях.

У війні всі проти всіх складно визначити фаворита. Головне, на кого ставиш ставку саме ти.

Розпочинається гра, що змінить всю архітектуру Старого Світу.

Розпочинається Королівське полювання.

Жанр: Бойове Фентезі.

Цей час настав.

Розпочинати сиквел ВБГ для мене дуже відповідально. Це виклик моїм письменницьким навичкам, які відточувалися протягом року. Ця книга дасть відповідь на питання: “Чи став я кращим?”. Саме так я можу охарактеризувати її.

Пройшло більше року, як світ побачив "Винищувач Білого Грому. Перед штормом". Це була проба пера, яка так чи інакше знайшла свого читача. Сумарно з двох читацьких платформ її переглянули кілька сотень читачів, що є непоганим результатом для інді-письменника, при тому новачка.

Сотні людей дізналося про ВБГ, і ще сотні дізнаються (напевно). Проте як для власного росту, так і для франшизи, потрібно вдосконалювати власні письменницькі навички.

Після релізу першої книги була проведена робота над помилками. Всю критику було взято до уваги. Завдяки цьому багато слабких сторін першої книги було нівельовано у другій (хоча з часом однозначно виявляться нові).

Як би там не було, я стараюся робити не тільки цікаву історію, але й приємне наповнення, щоб читач міг краще поринути у світ ВБГ.

Дуже радий, що у свій час мені наголосили на мої помилки, які однозначно мали і мають бути.

Попри великий скепсис стосовно електронних книг, та й інді-книг загалом, саме там нова генерація українських письменників набиває свою руку. Стати письменником за один день неможливо, як і за одну книжку.

Особисто я на даний момент не можу себе назвати письменником. Не все, що їде, є машиною; не все, що пише, є письменником. Потрібно заслужити цей титул.

Ремесло письменника є, мабуть, найважчим у творчій сфері. Тут важко пробитися та неможливо зірвати чарти.

90% всіх письменників загалом помирають нікому не відомими авторами, тайтли яких у кращому випадку видрукувані самвидавом тиражем у 10 штук. Тому особисто для мене написання книг – це хобі, яке приносить велике задоволення. Але я трішки відбився від теми.

Чи є сенс читати, якщо я не знайомий з ВБГ?

Звісно. Я намагався полегшити сприйняття другої частини людям, що не знайомі з першою частиною, тому створив розділ "Екскурс в історію всесвіту", який поверхнево розповідає події, що передували сиквелу.

Історія загалом не навантажена референсами з першої частини. Книга максимально дружелюбна до читача, який не знайомий з попередньою частиною.

Завдяки розділу "Екскурс в історію всесвіту", навіть нові читачі зможуть легко зануритися у події цієї частини, не відчуваючи дискомфорту від пропуску першої книги.

Саме у другій частині будуть відбуватися основні події книги. Нові небезпечні вороги, непрості виклики та постійна гонка зі смертю – це "Королівське Полювання".

Пізніше я детальніше розповім про 2-гу книгу.

Ну, а поки, замість тисячі слів, ви можете самі ознайомитися з першими 4 главами та вирішити для себе, чи “шторм розпочався”.

Книга тут

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Storm
Storm@ratel

Письменник.

3.5KПрочитань
1Автори
26Читачі
На Друкарні з 28 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається