Обзор на книгу “Майже хороші хлопці”

Вітаю, сьогодні я хочу розказати, про книгу, яка останні два дні засіла в мою голову і серце.

Книга дуже гарна, я впевнена, що якби це була друкована книга ви б хотіли обклеїти всі сторінки стікерами. В книзі дуже гарно передано почуття героїв, підчас прочитання мені здавалося, що я однокласниця героїв і просто, як і інші дивлюся без можливості якось зарадити знущанням.

З героїв мені дуже сподобалися Вишня, Аліна, Саша та Ворона. Всі по різному, хтось захопив моє серце відчуттям справедливості, хтось був настільки милим, що хотілось потрапити в книгу і обіймати, хтось був просто цікавим.

Тема книги - боротьба за життя, якщо твій секрет дізнаються. Твій секрет твоя орієнтація. Не рідко, я як представник спільноти забуваю, що за межами бульбашки є люди, які готові мені нашкодити через мої сексуальні вподобання. Це не вибір, вибір є тільки в тому, чи хочемо ми бути щасливими і намагатися якось знайти людину, або навпаки намагаємося жити далі. Це питання підняла і книга. В той час як хтось уникає всілякі прояви себе, заводить родину і потім страждає, хтось просто живе, а хтось намагається пограти в таємну гру в соц мережах.

Якби ви вчинили, якби ваш головний секрет розкрили?

Я сподіваюся, ви відповісте на це питання самостійно. Така література потрібна нам, і ми автори, зробимо все можливе, щоб наступні покоління інших орієнтацій не вважали себе помилкою і були щасливі.

Дякую за почитання !

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олена Привид
Олена Привид@olena1012

Автор початківець

1.1KПрочитань
21Автори
10Читачі
На Друкарні з 27 квітня

Більше від автора

  • Фф На кухні

    |У домі Бріджертонів вечірка, Колін і Пенелопа залишаються наодинці на кухні. За п'яною і трохи незграбною розмовою Колін зізнається, що обожнює блогерку Вістлдаун

    Теми цього довгочиту:

    Фанфік
  • Фанфик за донат

    Фантик на замовлення, збираємо донати для 58 бригади 13 батальйону

    Теми цього довгочиту:

    Донати

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається