Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Огляд книги Delicate condition

Це містичний трилер для дорослих від Danielle Valentine (вона ж Danielle Vega) і по цій книзі зняли аж дванадцятий сезон “Американської історії жахів”, яку я люблю ніжно. І, оскільки я майже нічого не зрозуміла з трейлеру, крім того, що буде гарно знято, то я і вирішила почитати, а що ж нам таке гарне обіцяють вже в кінці вересня, коли той сезон запустять.

Книга ця не перекладена, називається “Delicate condition” — делікатний стан. І цей стан — вагітність. І саме тому трилер для дорослих. Ні, не тому, що там описано, як дійшло до такого стану — еротичних сцен там нема.

Там є три лінії, які авторка майстерно зводить в прекрасне закінчення. Перша з них — це наша оповідачка та головна героїня, Анна Вікторія Елкотт, молода і талановита акторка, у якої нарешті вийшло завагітніти, хоч і через ЕКЗ (штучне запліднення). І тут, на другому місяці супербажаної вагітності — кровотеча, загроза викидня, причому така, що спершу подумали, що дитини вже нема, але якось обійшлося, майбутня донька жива, видно на УЗД, що ворушиться. До того ж, бідолашну актрису хтось тероризує в інтернеті, гидоту пише, погрози… І це не дітки дурнуваті. Та ще й м’яса їй сирого хочеться, не простого, а вже гниленького, підтухлого… І чоловік її якийсь дивний став…

Друга лінія — це якісь жінки, які народили когось не того. А кого — там не сказано, просто дитини нема, а мати перелякана.

І третя лінія — це жінки, вагітні небажаними дітьми, а зробити з цим вони вже нічого не можуть — чи живуть в 19 сторіччі, чи вже пізно аборт робити, чи грошей нема зовсім. І до них вночі, коли нема зайвих вух, приходить додому якась жіночка і каже, що допомогти може….

Закінчення прекрасне і я дуже сподіваюсь, що містер Мерфі буде близьким до тексту.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дарія Кононенко
Дарія Кононенко@Kononenko

800Прочитань
24Автори
30Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається