Огляд серіалу Список смертників / The Terminal List

Наразі нових прем'єр не так багато, тому почав передивлятися торішні серіали, які вийшли дуже непоганими, але я їх чомусь пропустив. Іноді картина може бути доволі просто зроблена, але першоджерело історії настільки сильним, що серіал чіпляє. Так вийшло з цим Списком смертників.

За сюжетом, морські котики США потрапляють до засідки під час однієї з операцій. Усе йде не за протоколом та в результаті гине 12 з 14 солдатів. Повернувшись додому, командування намагається допитати одного з них, але він втрачає контроль над собою та не може контролювати свій розум. Через декілька діб він дізнається про загибель свого побратима, а повернувшись додому після нападу на себе, знаходить жінку та доньку мертвими. Слідство вважає, що це в нього поїхав дах та він сам вбив рідних. Надалі герой вже й сам починає у все це вірити.

Акторський потенціал Кріса Пратта набагато більший аніж постійно грати у Марвел типових супергероїв. Тут він спробував себе у ролі Ліама Нісона, який у кожному фільмі грає Ліама Нісона. Вийшло посереднє, проте головною складовою серіалу все ж таки залишається сюжет.

Бойовик дійсно не типовий та виглядає свіжим ковтком повітря у цьому жанрі. Немає якоїсь великої історії про всесвітню змову за участі президентів та кумедних вставок від Нетфлікс, які вже набридли настільки, що рейтинги їх серіалів навряд зможуть подолати відмітку у 7, якщо вони продовжать працювати за своєю типовою концепцією.

Тут же Амазон пішов на легкий ризик та зумів закрутити усе так, щоб картину оцінили як фанати жанру так і пересічні глядачі. Також вдало зіграв симбіоз залучення зірки до картини, де вона була на своєму місці, а не виглядала кумедно чи тупо.

Тож можете сміливо вмикати серіал, ставити на 1,25 та дивитися з задоволенням без особливої перемотки. Це гарна історія з сильними сюжетними ходами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.7KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається