Огляд серіалу Тегеран / Tehran

Вирішив подивитися серіали, які використовує Захід для того, щоб поширити свою пропаганду на громадян завдяки культурним проєктам. Виглядає не дуже переконливо та не зрозуміло навіщо вони працюють з настільки слабкими історіями.

За сюжетом, дівчина, яка народилася і до шести років живе в Ірані, перебирається з батьками до Ізраїлю, де стає хакером і отримує роботу в Моссаді. Розвідка посилає її з секретним завданням до Ірнау, де їй належить саботувати створення ядерної бомби. Змінивши особистість, в Тегерані вона потрапляє в місцеву електроенергетичну компанію, звідти планує відключити протиповітряну оборону Ірану, щоб ізраїльські військові літаки змогли завершити наліт на секретні ядерні об'єкти, однак операція провалюється. Та потім їй потрібно покинути Іран. Однак її особистість швидко розкривають.

Далі починається історія про історію родини, про провали роботи агентів та про любов, куди ж без неї. Варто зазначити, що уся концепція серіалу тримається на інтризі стосовно того, чи вийде в них знищити ядерний об'єкт, але цьому виділили там мало часу, що сама операція здається максимально неважливою.

Витрачати купу грошей на історію, яка розповідає про стосунки між іранцем та ізраїльтянкою, при цьому не показати нічого, що реально може зацікавити глядача з Заходу - це викинуті гроші. Така пропаганда не працює. Не рекомендую до перегляду, бо це наче дивитися український серіал про кохання на будь-якому каналі.

---------

Відносно наших серіалів, то тут є одна думка. Замість 30 всратих серіалів на 400 млн, варто зробити один, який можна реально використати заради пропаганди на Захід. Це історія про збиття Boeing 737.

Це ідеальна тема для США. Де роками вливали гроші в ненависть до Ірану. Думаєте вони хоч щось знають про те, що русня домовилась з Іраном, щоб там збили український літак? Так розкажіть бляха про це. А то скоро вони так надихнуться Оппенгеймером, що не дадуть літаків взагалі.

Берете Ідріса Ельбу та усіх амбасадорів United24. Саджаєте у літак. Та розповідаєте трагедію про цивільний літак де усі загинули та потрібна помста. Готово. І це бляха буде працювати не на бабку у селі Інгулець, а на тих, хто фінансує постачання зброї.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ
СЕРІАЛ ЗА СЕРІАЛОМ@serialsnewsua

усе про серіали

5.2KПрочитань
0Автори
16Читачі
Підтримати
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Перший погляд на серіал Санні / Sunny

    Apple TV, як і решта стрімінгів, все активніше заходять на японський ринок, знімаючи картини для азійської авдиторії.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд на серіал Посібник з убивства для хороших дівчат

    Стандартні сюжети можна обігрувати нескінченно у будь-яких варіаціях і продавати то на Нетфлікс дуже дорого. Таким шляхом пішли автори проєкту Посібник з убивства для хороших дівчат і не прогадали.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Ерік / Eric

    Бенедикт Камбербетч зазвичай дуже скрупульозно підходить до вибору ролей у проєктах. Однак тут він обрав персонажа, якого вже грав декілька разів.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається