Опінії: місія, візія, цінності, контент, бюджет і як долучитися!

Чому Опінії?

У кожного й кожної з нас є власне ставлення до того, що відбувається навколо. Від виборів і війни — до тварин у цирках і сплати податків. Кожне міркування важливе й формує громадянське суспільство таким, яким ми хочемо його бачити.

Місія: 

На сторінках цього медіа ми прагнемо поширювати різноманітні опінії людей, передусім —  експертів, новаторів, дослідників, лідерів громадської думки, нової генерації українців  — особистостей, які щодня роблять наше з вами життя якіснішим!

Візія:

Боротьба за нову Україну, де всі визнаватимуть свою відповідальність за майбутнє.

Цінності:

Повага, Чесність, Справедливість, Відкритість, Освіченість, Свобода.

Які рубрики й публікації, платформи будуть?

Наше медіа говорить простими словам про складне. Цікава політика, українська й світова культура, права людини, психологія, історія, економіка, авторські опінії, архівні відео, пізнавальні події, лекції й багато чого іншого! Також у форматі інтерв’ю ми пропагуємо підтримувати проєкти й людей, що змінюють світ на краще вже сьогодні. У Telegram є унікальні світлини, а в TikTok і YouTube відео для популяризації нашого незалежного медіа. Усі посилання тут: https://linktr.ee/opiniyi

Звідки гроші?

Для незалежного медіа питання фінансування є дуже важливим. Ми команда ентузіастів, тож сподіваємося на підтримку наших читачів і глядачів. Підтримати нас можна підпискою на платформи Patreon і Buy Me a Coffee, одноразовим донатом на моно-банку чи на картку «ПриватБанку»: 5168757420583215. 

Усі посилання тут: https://linktr.ee/opiniyi

Як стати частиною нашого медіа?

Ми відкриті до співпраці, ваших ідей та ініціатив. Ви можете надіслати нам свою статтю для публікації чи долучитися до команди. Для цього пишіть нам в особисті повідомлення, @max_zhovtun або ж на пошту [email protected]

Як нам ще допомогти?

Вподобання, поширення, підписка, коментар, пізнавальний матеріал, цікава ідея, матеріальна допомога — ми будемо раді будь-якій вашій дії!

Думка кожної людини важлива!

Автор: Максим Жовтун — засновник медіа  «Опінії», громадський діяч.

Редактор: Денис Лукін — історик, письменник.

Дизайнерка: Аріна Ховзун — студентка програми «Етика. Політика. Економіка» в Українському католицькому університеті, івентниця/ дизайнерка студентських організацій.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Опінії
Опінії@opiniyi

Опінії кожної людини важливі

976Прочитань
0Автори
22Читачі
На Друкарні з 2 лютого

Більше від автора

  • Хто, як і для чого проєктує

    Моя клієнтка розповідала про те, як її батько фактично припинив спілкуватися з нею після розлучення з її матір’ю. Коли ж спілкувався з нею, то звинувачував у відсутніх стосунках між батьком і донькою її матір.

    Теми цього довгочиту:

    Психологія
  • Чому література часу Голокосту — один з інструментів зцілення для українців сьогодні?

    принаймні так вважає Віктор Франкл, психолог і психотерапевт єврейського походження та автор «Людини в пошуках сенсу»

    Теми цього довгочиту:

    Голокост
  • Як кремль готувався до війни? Доктрина примакова

    У 1995 році відбулася інтервенція НАТО в Боснію згідно з мандатом ООН (росія проголосувала за резолюцію 743, що легітимізувала операцію в Боснії), яка викликала невдоволення в російського населення.

    Теми цього довгочиту:

    росія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається