Перший погляд на арсенал Міст Сигмара

В Age of Sigmar Міста Сигмара представляють простих смертних людей, але тим не менш дуже важливих для Царств Смертних. Люди, ельфи та дуардіни Вільних Міст складають основну масу віруючих в Сигмара, а також кістяк його війська. Студія Warhammer старанно працює над редизайном Міст Сигмара і в цій статті ми знову підемо за лаштунки, щоб побачити, як ідуть справи.

Раніше цього роки ми вже викладали оновлення цього довгоочікуваного проекту. Було показано спорядження та аксесуари з іменем та ініціалами Бога-Короля.* Ці прикраси є наочним символом відданості Сигмару, якою просякнуті Світоносні Хрестові Походи.

Однак, недостатньо мати священне ім'я його вишите на гамбезоні, коли подорожуєш землями захопленими хаосом та первісними силами природи. Що потрібно простим людям, щоб вижити у небезпечному світі, так це зброя, виготовлена в кузнях Вільних Міст. Щоб бити, різати, трощити, вірою та сталлю проторювати собі шлях до перемоги.

Світоносні Хрестові Походи це великий план Сигмара по поверненню втрачених регіонів в лоно Царств Смертних, а також пошук нових поселень, які з часом можуть вирости у Вільні Міста. Першими в кожній такій експедиції йдуть солдати озброєні загартованою сталлю, за ними тягнуться каравани колоністів, провіант, в'ючні тварини та збірні будівлі. Але і солдати теж зможуть мирно осісти на новому місці - якщо все буде добре.

На жаль, ці Богом забуті землі населені різними жахіттями, дикунами, недружелюбною флорою та фауною. Але в таких умовах гостро заточене вістря або шипаста булава працює так само гарно як і блискавична божественна зброя Штормкастів. Ймовірно.

І хоч рідкісна та ненадійна, вогнепальна зброя теж доступна тим, хто любить тримати дистанцію. В бій йде все, від невеликих крем'яних пістолів, які пробивають броню хобґрота з 40-а кроків, до геніальних в своїх брутальності поєднаннь піки та переносної гармати.

Що ж, наразі короткий огляд арсеналу Міст Сигмара це все що в нас є...поки що. Реліз тільки починає виднітись на горизонті, тож слідкуйте за оновленнями, щоб не пропустити новини Світоносного Хрестового Походу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Taras
Taras@voncarstein123

Викладаю тут свої переклади

2.8KПрочитань
13Автори
29Читачі
На Друкарні з 20 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається