Початкове письменництво

Доброго всім часу! Мій крінжовий псевдонім Горезвісний і я початковий письменник.

Одразу на всяк випадок треба розказати трішкі про себе.

Мрія стати письменником зародилась ще в дитинстві (в 2 классі), коли я спробував написати свого першого вірша. (Ехх): як зараз пам'ятаю це). Як я думаю, перша спроба була не вдала, але мамі сподобалось, а це означало, що я мав продовжувати. С того самого дня я ще більш став цікавитися літературою.

Тут є один важливий момент, оскільки я завжди дивився в сторону російської літератури, а значіть, шо писав я також російською. Не варто мене засуджувати, тоді малий Я не підозрював про те, що може статися.

Говорю я це до того, що за стільки часу я звик писати на російській. Звичайно, я намагався перейти на рідну мову, але ЦЕ ЗОВСІМ НЕ ТЕ.. всі образи в голові гаснуть кожну секунду. Історія зупиняється кожну секунду. В цілому, на це треба багато часу.

Сюди я прийшов, щоб ділитися с вами своїми рукописами, які буду перекладати на українську.

Вибачаюсь за можливі помилки, Лаятись можна.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ChaIKa
ChaIKa@kxUnbvLyIU1_rF5

52Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 7 червня

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Вітаю на Друкарні! Як письменниця, яка теж на певний час провалилася в ф*кбуці й писала на общепонятном, чудово розумію, як потім тяжко повертатися назад до української. Можу порекомендувати читати художню прозу українською (бажано того жанру й стилю, в якому пишете), воно дуже допомагає розширити словниковий запас та змінити своє ставлення до української в контексті літератури. Бажаю вам успіхів у перекладі та подальшій творчості українською 💪

Вам також сподобається