Початок

Всім привіт та мирного дня. Вирішила ще тут зареєструватися, бо все це виглядає як блог моєї мрії. Проте поки що не знаю, що саме писати тут. Можливо також викладати відгуки на книги? Хоча я б хотіла мати якусь платформу для своїх роздумів та думок. Просто писати, що саме я відчуваю. Взагалі-то це роблю в твітері, проте там не можна робити довгі пости, і відповідно не можна писати довгі роздуми. Хоча, не так. Якщо ти не платиш Маску, то в тебе немає можливості писати довгі пости. А я не хочу платити до 5 тисяч в рік тільки для того, щоб писати якісь довгі пости. Краще знайти якусь українську платформу та і донати саме українському, а не іноземному. Звичайно, твітер гарна соцмережа незважаючи ні на що, і не зважаючи що вона поступово помирає через Маска, проте хочеться щось і українське. Тому я тут хочу спробувати прижитися і розібратися, який саме блог мені тут вести.

Насправді, вся ця платформа виглядає як втілення моїх мрій. Мені завжди хотілося чогось українського та розвивати саме український контент. І я багато років саме цим займаюся. Пишу українською та творю українською і намагаюся якось все це розповсюдити. Колись мені було важче. Одна із причин, тому що я була то дитиною, то підлітком, і в мене не було ніякого досвіду. І я намагалася саме його здобути та зрозуміти як жити це життя. І ось пройшли роки, мені вже легше. Та і українське суспільство розвивається все більше та більше. Не ідеально, проте набагато краще ніж колись було. Тому так. Все ще в майбутньому. А зараз всім нам успіхів!

Поки писала цей пост, зрозуміла, що його досить таки зручно писати саме з телефону. Тому тут можна буде сидіти з телефону і все буде зручно. І це великий плюс. І ще тут автоматично все зберігається. Просто ідеально.

Ого ж продовжую далі знайомитися з Друкарнею.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Старк
Старк@stark

письменниця

6.9KПрочитань
31Автори
28Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (4)

Пора переїздити зі всіх тих попсових соцмереж/месенджерів у щось чисте, рідне та привабливе )

Вам також сподобається