Поневіряння різнороба, або магія ремонтів.

Зміст

Вас теж вже допекло, що Друкарня переповнена маніпулятивними статтями про криптотрейдинг, швидкі гроші, заробляння мільярдів сидячи на дивані та іншими “добрими порадами”? Ви теж розумієте, що на курсах найкраще заробляють ті, хто їх впарює? Ви теж усвідомлюєте, що статки приносить сумлінна та чесна праця? Тоді я звертаюся до вас!

Будівельна компанія “House Flipper” проводить набір молодих обдарувань. Вам не потрібні освіта, досвід роботи чи бодай кілька годин, проведених у режимі будівництва “Sims”. Компанія забезпечить вас робочими інструментами та замовленнями. Усе, що вам потрібно - це заповзятість та 25 годин у добі!

Господарська повітка чи мінімалістичний рай інтроверта?

Всі ми розуміємо, що молодій людині, яка лишень вчора випурхнула з батьківського гнізда у вільний політ, не варто розраховувати на розкішне життя без обмежень. Будівельна компанія “House Flipper” надає своїм підрядникам безкоштовне житло з проведеними комунікаціями у тихому передмісті з добрими сусідами. Житло трохи занедбане, потребує невеличкого ремонту та прибирання, зате обладнане усім необхідним!

Чудова пропозиція без переплат!

Розумію ваше занепокоєння - вам здається, що цей будинок потребує трохи більше зусиль, ніж прибирання та невеличкий ремонт. Але я, як успішний різнороб, що лише за два місяці у компанії має цілком задовільний дохід та старовинний замок у власності, можу сказати - для обдарованої людини не існує перешкод!

Ось у який чудовий затишний куточок перетворився цей затишний будиночок на свіжому повітрі:

Цілком достатньо місця для вас і вашого уявного друга!

Практичне та приємне для ока поєднання скандинавського стилю та компактності. Повноцінна кухня, яка вам все одно не знадобиться після подорожчання яєць та перемоги ГМО-лоббі, зручне робоче місце поряд з ліжком, достатньо місця для зберігання речей, якщо їх у вас трохи більше ніж три шкарпетки, чиста затишна вбиральня з великою душовою кабіною! Інші люди, між іншим, за це гроші платять!

Простора однокімнатна квартира неподалік від метро.

Якщо ж ви сумніваєтеся у користі свіжого повітря і не любите косити газон, піднакопивши трошки грошей можете переїхати до міста. Наприклад, до ось цієї затишної умебльованої квартирки з коморою, окремою спальнею та ванною у вбиральні.

У цьому тихому місті на пагорбі ви забудете про існування сусідів, але вас приємно вразить розвинена інфраструктура підземного транспорту, медична сфера та система сповіщень - тут ви точно не проспите сигнал повітряної тривоги!

Не хвилюйтеся про колишнього власника, що залишив деякі свої особисті речі. Вважайте це привітальним подарунком! Достеменно не відомо, куди подівся власник, але судячи з того, що вхід до квартири був заблокований зсередини, повертатись він не збирається.

Здається, він досі тут.

Але якщо не зважати на електростатичні ефекти, сліди кроків та відчуття крижаного подиху у потилицю, ця квартира може стати затишним домом. Лише трохи фарби й з сірого прихистку смутку вона перетвориться на претензійну оселю прямо з рекламних фотографій на інстаграм-сторінках дизайнерів інтер’єру!

Відчуваєте запах гарбузового лате на рослинному молоці?

Електричка до Житомира.

Вам завжди подобався ритмічний стукіт коліс на коліях, заколисливе похитування, дзенькіт склянок в орнаментованих підставках та відчуття довгої безкрайньої мандрівки? Вам стане не потрібно прокидатись о сьомій ранку, щоб оновлювати сторінку кожної секунди та встигнути забронювати квитки на сайті Укрзалізниці до того, як їх викуплять каси та гендлярі, якщо ви матимете у власності цілий вагон! Жодних неприємних сусідів, що звішують з горішніх полиць ноги у протертих шкарпетках, їдять варені яйця з куркою-гриль та хропуть усю ніч. Хіба що тут немає провідниці, що заварить вам чай та принесе додаткову ковдру.

Його точно списали помилково!

Не хвилюйтеся, вам не обов’язково спати на багажній полиці довіку! Вмілі руки, трохи фарби, позбирати патички на навколишній території - і ремонт готовий! Без зайвих витрат можна рушати у подорож вашої мрії!

Усі рослини та дрібний декор завбачно приклеєні.

До того ж дуже зручно мати власний транспорт, коли ви є затребуваним майстром-будівельником, архітектором, дизайнером інтер’єрів, сантехніком, клінінговим агентом, електриком та садівником! З компанією “House Flipper” ви не лише засвоїте усі необхідні навички для будівництва традиційної хати-мазанки з нуля посеред степу, а й побуваєте в усіх кутках країни!

Затишок серед Херсонської пустелі.

Просторий одноповерховий будиночок у тихому районі з приватною забудовою. Нехай вас не відлякує посушлива погода цих місцин - зате не потрібно доглядати за газоном, сапати город та перейматися тим, що старий горіх у дворі впаде на будинок.

Раніше тут мешкав скромний вчитель з родиною, тож будинок потребує косметичного ремонту і продається за дуже вигідною ціною. Це чудова можливість для вмілого працівника, що хоче спробувати себе на ниві перепродажу нерухомості. І вам навіть завчасно залишили “чайові”!

Не зважайте на дивний запах.

У будинку майже немає забруднень та пошкоджень, зате є великий басейн на задньому дворі! Окрім того, він має зручне планування, яке спонукає до польоту фантазії та сміливих дизайнерських рішень. Наприклад, колишня оселя скромного вчителя на пенсії може перетворитись на сучасний будинок з каміном та просторою кухнею та дружньої родини!

Не відомо, чому колишні мешканці покинули його з таким поспіхом, але вашим клієнтам точно не захочеться лишати його!

Стримано та модерново.

Будинок для сміливих.

У вас ніколи не виникало відчуття, що за вами слідкують? То промайне якась темна постать, що її помітно лише периферійним зором, то предмети наче стоять не на своєму місці, то якість дивні звуки посеред ночі. В цілому, це звичайна ніч у старій багатоквартирній забудові, але що як все це турбує вас за містом? Ну, сильно не переймайтесь, адже не вам тут потім жити!

Сусід - доброзичливий, а не стежить!

Зрештою, нерухомість постійно дорожчає, тож хіба можуть маленькі незручності та трошки шуму вночі відвернути покупців від просторого будинку з каміном, комунікаціями та великою ділянкою? Особливо якщо без особливих зусиль цей похмурий будинок з невиясненною історією можна перетворити на затишний сільський рай. Кожен день - ніби в гостях у любої бабусі!

Пора пекти пиріжки з вишнями.

Зимові канікули не у Карпатах.

Перепродаж нерухомості - заняття дуже нервове та стресогенне, навіть якщо цим займається така талановита, завзята та вмотивована людина, як усі співробітники нашої компанії. Будівельна компанія “House Flipper” турбується про психологічний комфорт та збереження працездатності своїх працівників, тому пропонує казковий варіант зимового відпочинку у будь-яку пору року!

Відірвіться від нескінченних перепланувань, шпаклювань, умеблювань, аукціонів, врахування побажань потенційних покупців тощо. Пориньте на деякий час у свою дитячу мрію! Так-так, це той самий будинок, у якому ви колись мріяли жити. Впізнаєте його? Тільки заходьте обережно - подекуди досі лишилися кмітливо приховані пастки для непроханих гостей!

А точно нікого не забули?

Міцний цегляний будинок для великої родини, цілком умебльований і навіть прикрашений. Потребує хіба що маленького прибирання. Ви можете виставити його на продаж або залишити собі. Не хвилюйтеся, після одного інциденту у будинку встановлена система охорони, тож ніхто не потурбує ваш спокій.

Зупиніть планету, я зійду!

Навколо відбувається казна-що. Світ наче показився, усе котиться у прірву, життя втратило сенс, майбутнього нема? То відпочиньте від цілого світу! З нашою компанією ви можете стати не просто всесвітньо відомим дизайнером, а й всекосмічно відомим! Покиньте цю остогидлу планету, пориньте у безмежність спокійного Всесвіту!

Звісно на Місяці не обійдеться без невеликих кількостей космічного пилу, що просочився крізь старі герметичні двері, а космонавти у такому поспіху поверталися, що забули прибратись перед від’їздом. Зате яка тиша навкруги! Яке чисте повітря! А скільки зір на небі!

Сюди вже “опитування населення” точно не додзвоняться.

Не напружуйтесь над тим, як сюди доставлятимуть будівельні матеріали. Присвятіть себе натхненню. Ціла космічна станція повністю підпорядкована вашій фантазії. Навіть посеред темної порожнечі холодного міжпланетного нічого можна облаштувати яскравий та радісний закуток, куди приємно буде втекти від усього світу на самоті або з невеликою компанією!

"Базі” не обов’язково бути сірою.

Неосяжні перспективи!

Вам цікаво, чи є якась вершина вашої кар’єри? Що ж! Моя особиста вершина знаходиться посеред Карпатських гір у реставрованому середньовічному замку!

Щоночі я насолоджуюсь свіжим гірським повітрям посеред віковічних лісів, що були свідками закладення фундаменту для цієї кам’яної пам’ятки архітектури. Заколисливий шепіт вітру та шиплячий гомін хвиль - справжня музика природи, що лунає під світлом повного місяця. Милуватись місцевими краєвидами можна цілу вічність!

Чарівлива тиха повня.

Навіть у середньовічному замку можна облаштувати зручний та затишний офіс. Кам’яні каміни з різьбленням зігріють довгими ночами перед дедлайном, а свічки створять особливу атмосферу у спальні. А якщо раптом з’явиться відчуття самотності та нудьги, завжди знайдеться молодий амбітний юрист, що заради підвищення погодиться об’їхати півсвіту аби владнати спірну справу з незадоволеними покупцями.

В гості не запрошую.

Отож, не бійтеся випробовувати себе! Сміливість допомагає втілювати мрії. З “House Flipper” кожен може відчути себе успішним затребуваним майстром на всі руки, ноги й мацаки. І навіть якщо ви тяжієте до сумнівних дизайнерських рішень, завжди знайдеться той, хто за них заплатить!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
bookworm
bookworm@bookworm

1.3KПрочитань
31Автори
43Читачі
На Друкарні з 27 серпня

Більше від автора

  • “Утрачений Рай” Д. Мілтона

    У 2019 році нарешті світ побачив український переклад феномену англійської літератури - “Утраченого раю” Мілтона. Це дуже красиве видання з неперевершеними ілюстраціями Ґюстава Доре. Це є прикраса для кожної книжкової полиці та справжня скарбниця всередині.

    Теми цього довгочиту:

    Класична Література
  • Оґюст Дюпен - рольова модель Шерлока Голмса

    Цикл оповідань про неперевершеного, геніального та загадкового Шерлока Голмса за авторством Артура Конан-Дойля є найвідомішим у детективному жанрі. Але мало хто знає, що цей жанр у його класичному вигляді зародився завдяки Едґарові Алланові По.

    Теми цього довгочиту:

    Література

Вам також сподобається

  • Star Citizen Live Q&A: Альфа 3.23 та далі

    Маєте запитання про майбутнє оновлення Alpha 3.23? Приєднуйтесь до нас сьогодні, і члени команди розробників нададуть відповіді на всі питання про Alpha 3.23 і не тільки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Hogwarts Legacy — халтура року

    Найдетальніший огляд Hogwarts Legacy українською від людини, яка приймала участь у перекладі гри на українську

    Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Star Citizen Live Q&A: Альфа 3.23 та далі

    Маєте запитання про майбутнє оновлення Alpha 3.23? Приєднуйтесь до нас сьогодні, і члени команди розробників нададуть відповіді на всі питання про Alpha 3.23 і не тільки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Hogwarts Legacy — халтура року

    Найдетальніший огляд Hogwarts Legacy українською від людини, яка приймала участь у перекладі гри на українську

    Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри