Сенси війни

25 жовтня 2023, автор: Аліна

Для початку скажу, що війна це дуже і дуже погано. В ній немає жодного сенсу, нічого хорошого, вона тільки руйнує все підряд. Визначити сенс війни, що почалася 24 лютого 2022 року для росіянів досить легко. Нелюди хотіли знищити нашу націю, але якщо би це не вийшло, то хоча би зробити масштабну русифікацію українців. На превеликий жаль (звісно ні) і план а, і план б в них провалився. Тому пропоную винести щось хороше з цієї війни нам, адже насправді, сталося багато чудового за півтора роки.

Почнемо з найважливішого - національної ідентичності. Наразі, близько 95% громадян вважають себе українцями, а до 2022 року показник був тільки 75%. По-друге, відродження українських традицій, мови, історії та багато іншого. Це є невід’ємною частиною для нормального функціонування країни, оскільки раніше люди знали набагато краще іноземну мову (російську), історію московії, російських митців... Ще додам перехід на українську мову, переосмислення всього життя, історії, відмова багатьох українців від всього російського, а також активна оборона нашої країни.

Певна річ, не обійшлось без втрат. Їх було найбільше. Але я би не хотіла перелічувати, оскільки на Україну напала країна-агресор і, ми просто захищаємось.

Отже сенс у війні все ж таки є, але чи хороша ця війна? Чи принесла нам вона більше користі, ніж шкоди? Чи допомогла вона нам? Безперечно, відповідь на всі питання - ні. Це загарбницька війна, яку почали кацапи. Щоб знищити нас. А нам залишається лишень підтримувати Україну та насолоджуватись кожним моментом на Батьківщині.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ярема з божевільні
Ярема з божевільні@knuzhkovistuchki

140Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 жовтня

Більше від автора

  • Місто загублених

    на світі є стільки різних міст. але таке місто я побачила на свої очі вперше. і це ще й в нашій країні. люди ніби збожеволіли. як в дитячому, проте з глибоким сенсом мультику

    Теми цього довгочиту:

    Життя
  • Як пережити редагування творів?

    Коли чернетка вашого твору вже дописана, підходить найстрашніший сон кожного - редагування. Сьогоднішній довгочит про те, як редагувати твори і зробити цей процес максимально легким

    Теми цього довгочиту:

    Редагування
  • Перформенс Олексія Гнатковського

    Це мій відгук про відвідування перформенсу "Розстріляне відродження" від улюбленого актора - Олексія Гнатковського🫀

    Теми цього довгочиту:

    Гнатковський

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається