Ші і Книги 2

Наразі, Ші дуже корисний. Так значно легше зробити обкладинку чи необхідні ілюстрації. Зручно, що можна обирати розмір і вказувати стиль котрий вам необхідний. Прогрес не стоїть на місці)

Я користуюсь https://lexica.art/ і дуже їм задоволена. Хто зацікавлений, можу порадити вводити запит англійською мовою(не забуваємо, що є перекладач).

Ось мої фантастичні генерації для книжки Адаір. Діти Кіона.

Всім гарного дня!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
J Vit
J Vit@JVitman

295Прочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 16 березня

Більше від автора

  • Технологічний прогрес вогнепальної зброї(1500 - 1900 роки)

    В цій статті ви можете ознайомитись з еволюцією вогнепальної зброї. Ви дізнаєтесь що таке пищалі і хто такі мушкетери. Як змінювався патрон і хто ті люди, котрі зробили великий внесок у розвиток прориву технологій свого часу.

    Теми цього довгочиту:

    Зброя
  • Шлях до Вирію

    Пригоди наших героїв продовжуються. Додаю другий розділ, для тих кого не цікавить сайт букнет) Гарного всім дня) Посилання на перший розділ https://drukarnia.com.ua/articles/shlyakh-do-viriyu-liLkM

    Теми цього довгочиту:

    Шлях До Вирію
  • Шлях до Вирію

    Доброго дня! Не так давно почала викладати розділи книги Шлях до Вирію на Букнет . Анотацію і передмову переглянуло достатньо людей, щоб я вирішила викласти тут перший розділ! Хочу заздалегідь попередити, розділи частіше будуть оновлюватися саме на Букнет

    Теми цього довгочиту:

    Українські Письменники

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається