Що ж не так з нашим сайтом?

У попередньому довгочиті ми згадували, що зараз працюємо над розробкою нового, зручнішого сайту. Для чого ми це робимо?

Теперішній сайт, що був створений нашим адміністратором Сергієм на конструкторі сайтів Wix, став початком нашого проєкту, і, відверто кажучи, без нього нас могло б і не бути. Та втім він виявився досить обмеженим у своїх можливостях, тому більша частина функціоналу, що ми планували втілити з самого початку, і досі лишається нереалізованою. З часом почали з'являтися проблеми у роботі сайту, які ми не могли виправляти, бо багато залежало саме від конструктора Wix. Тому згодом ми ухвалили рішення про початок роботи над новим сайтом. Вже є розроблений дизайн і почався процес розробки самої платформи. Ми не менше за всіх вас мріємо про те, коли вже запуститься новий сайт, але цей процес довгий та кропіткий, тож доведеться набратися терпіння і дещо зачекати.

Ми вдячні нашим користувачам, які, незважаючи ні на що, продовжують творити та читати на теперішньому сайті, а також закликаємо підтримати авторів вподобаннями і коментарями, адже це дуже важливо як для них, так і для розвитку українського фанфікшену й творчості.

Залишайтеся з нами, слідкуйте за нашими соцмережами і одного чудового дня ми всі разом розпрощаємося з Wix та познайомимося з новим сайтом UKRFICTION.UA!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UKRFICTION.UA
UKRFICTION.UA@ukrfiction

461Прочитань
3Автори
43Читачі
На Друкарні з 20 квітня

Більше від автора

  • Якщо фанфіки, то UKRFICTION.UA!

    Хочете писати історії про улюблених персонажів, власні вигадані твори чи поезію, але не знаєте де публікуватися? Тоді вам до нас!

    Теми цього довгочиту:

    Фанфіки

Вам також сподобається

Коментарі (9)

Ви всюди називаєтесь ukrfiction.ua, але насправді адреса сайту зовсім інша. Це спантеличує. Сподіваюсь, що ви придбаєте собі домен і новий сайт буде доступний за вказаною всюди адресою

Вам також сподобається