У новій рубриці, я коротко буду розповідати про нову музику, якісь відкриття для себе, чи старі перевірені речі.

Не знаю, як довго це протримається, але я постараюсь частіше писати не тільки про музику. Так сталось, що саме вона займає основну частину мого життя, тому непогано буде розповісти на загал для читачів про хороші та, можливо, не дуже, новинки/перевірені часом/відкриття тижня.

Staind Release First New Song in 12 Years, 'Lowest in Me'

Staind — Lowest In Me (2023, Single)

Перший сингл за 12 років у корифєєв американської альтернативи. Зважаючи на слова фронтмена гурту Аарона Льюїса декілька років тому, що йому і гурту досить важко фізично катати постійно розклад “альбом-тур-альбом-тур”, і за ці 12 років гурт лише декілька раз збирався на повний концерт — поява новини про повноформатник у 2023 році була абсолютно несподіваною для усіх шанувальників легендарної ню-метал формації. Новинка абсолютно у дусі початку 00-их — хітова і вибухова, але незастріла. Тепер головне слово — за альбомом, і щоб хлопці далі радували матеріалом.

0%Mercury — Welcome to the Next Level (2023, Single)

Нарешті на нашій важкій сцені з’явилась достойна відповідь американським Walls of Jericho! Як то кажуть, харківський хардкор, чи то пак, котіккор, як вони та їх прихильники себе люблять називати, живий і роздає всім перцю у композиції-рефлексії “Welcome to the Next Level”. 106 секунд чистої ненависті, які з лихвою дають затравку для майбутнього матеріалу колективу.

alyona alyona — Не втратимо зв’язок (2023, Single)

Абсолютно прісна і нехітова заготовка про кохання української хіп-хоп виконавиці та авторці пісень першого ешелону, яка наводить на сумне розуміння того, що Альоні нема чого було вже сказати після виходу першого альбому “Пушка”. Одначе, навіть після цього, за рахунок таланту авторства ще однієї новоявленної вже декілька років зірки українського шоубізнесу — Jerry Heil та чуйки продюсера Івана Клименко на хіти, вдалось Альоні ще побувати на 2-3 хітових композиціях за останні років 4, один з яких — минулорічний бенгер “KUPALA”.

Зрештою, іноді і найсильніші світу цього втрачають свою “хітову” жилку.

Буду радий фідбеку чи Вашим пропозиціям, чи іншим виконавцям різних жанрів та масштабів, кого варто би було почути/послухати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Eugene Bondarev
Eugene Bondarev@Vigilante1834

2.3KПрочитань
4Автори
24Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Особисто мені Альона Альона вже не цікава. Те, що були раніше і те, що зараз - таке собі😬

Дякую за те, що розповіли про гурт 0%Mercury. Для мене це відкриття і це дійсно цікаво😊

Вам також сподобається