Сосуди Сердець бога це тіло нашого близнюка? | Теорії Genshin Impact

Ем, ні.

Справу закрито! Розходимось.

Жартую. Натомість, сосуд Сердець Бога дійсно створений з мадівника, що мав подібні до нас сили, так званого “третього зійшовшого”. Першим був Фонет, другим — Асмодей, богиня з якою ми б’ємося на початку сюжету, третій, той кого вони вбили і з кого створили Серця Бога, четверті це ми з близнюком.

Взагалі, теорія про те, що хтось з близнюків помер, не нова. Однак за теоріями це сталося 500 років тому, а Серця Бога були створені дуже-дуже-дуже-дууууу… дохуя як давно. І як виявилося, вони створені з полоті “третього зійшовшого”, тобто такого самого мандрівника як і ми, оскільки ми входимо в резонанс з елементарною силою, що пов’язана з Серцями Бога. Логічно було б подумати, що вони зроблені з нашого близнюка або ж з нас, однак не стикається час.

Тоді на фоні з’являється запитання на яке ми отримали найрозмитішу відповідь в світі і яка розвивалася настільки мізерно, що пригадати скільки разів ГГ розповідав про їх мандри з близнюком, просто нереально.

А навіщо власне ГГ та близнюк, прибули сюди? Чи справді вони ЛИШЕ мандрували світами чи може вони ШУКАЛИ щось або КОГОСЬ?

Що якщо той, кого вбили Фонет та Асмодей це ще один наш родич? Брат? Сестра? Батько? Мати?

(можливо і не вони вбили третього, але поки будемо думати так)

Не просто так наш близнюк каже нам спочатку пройти цим світом перш ніж прийти до нього. Згадайте, що сказав Ньовіллетт Фосалор, коли та фактично сказала, що він надія фонтейнівців та порятунок від “гріха” і Ньовіллетт відповів їй: “Тепер я не зможу їх засудити.”

Справа в тому, що не пізнавши цей свій ми не будемо відчувати до нього МИЛОСЕРДЯ дізнавшись, що він скоїв з тим, кого ми шукали. Наш близнюк дає нам можливість полюбити цей світ перш ніж почати його судити. Зрештою, ми вже чули від мелюзіни, що ми здатні зжерти Тейват, а одже це те чого не хоче наш близнюк. Тому він, перш ніж прийняти правду також полюбив цей світ.

Ще одним пазлом в підтвердження того, що ми прийшли сюди не просто так є легенда Бойового Пропуску, в якому розповідається історія БЛИЗНЮКІВ, що відправилися світом в пошуку ПЕРЛИНИ і один з близнюків загубив себе на цьому шляху. Ця казка одночасно є частиною історії Тейвату і аналогією на нашу історію, на що натякає фактичне зображення головних героїв історії у вигляді нас і нашого близнюка. А перлина є аналогією на Серця Бога, шматки того, що ми шукали в цьому світі. Можна сказати, що нам з самого початку казали про це, натомість ми не мали достатньо інформації щоб провести паралель і співставити, а тому відносилися до цього, як до гарної легенди, що ніби пов’язана з Віндагніром.

Питань все ще багато, натомість пазли складаються і не має відповіді лише на питання: чому наш близнюк не приймає сторону Сніжної, якщо та збирає рештки нашого об’єкту пошуку? Близнюк не вірить в цю ідею? Чи може не хоче такого відношення до решток третього? Чи може вони співпрацюють, а ми і не знаємо? В Безодні не одна фракція і наш близнюк лише одна зі сторін протистояння. Може це взагалі ні як не пов’язано і розробники таким чином нас водять в оману!

Тож, можливо все.

Дякую за увагу!


Підписуйтесь на мій телеграм канал, там я викладаю цікавинки своєї творчості: ТИЦЬ!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Божевільна Маска
Божевільна Маска@CrazyMask

401Прочитань
2Автори
7Читачі
На Друкарні з 16 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається