Сучасна молодь: хлопець працює онлайн, щоб подорожувати по світу з однією валізою

Зараз сучасна молодь – успішні молоді люди поводяться інакше ніж 20 років тому. Вони намагаються одночасно працювати і подорожувати.

В епоху інтернету це досить просто, робота там, де ноутбук.

Життя і побут мінімаліста-мандрівника: у Генрі Акермана життя вже 7 років проходить в роз’їздах. Він возить з собою валізу, а в ньому ноутбук для всіх поточних справ.

Він став живим втіленням популярної ідеї про віддалену роботу і життя в мандрах. Так  зручно – і світ подивитися, поки молодий і оплатити всі витрати. Заодно можна подорожувати без поспіху, надовго зависаючи в містах та вподобаних країнах. Він міг би влаштуватися на повний робочий день але вирішив знайти кілька підробітків. В результаті з нього вийшов “цифровий кочівник”. Особливістю такого життя став мінімалізм. Жити доводиться не в квартирі, а в хостелах, готелях.

Так можна і в наметі переночувати в кемпінгу, головне, щоб поруч було джерело електрики для підзарядки ноутбука і Wi-Fi. Місцем роботи Генрі є в основному східна півкуля, Європа і Азія.

Податки він платить в США але з відвіданих країн йому найбільше подобаються Японія і Таїланд.

Джерела доходу

Заробити віддалено може кожен, наприклад, на різних біржах, в тому числі і в якості копірайтера.

Для Генрі джерелами доходу є: акторська робота, електронна комерція (продаж футболок), різні стартапи, інвестиції і криптовалюта. Будь-яку з перерахованих робіт можна виконувати, просто поставивши ноутбук на стіл де-небудь в Таїланді в бунгало на острові серед пальм і дерев. З іншими “цифровими кочівниками” де легко познайомитися на тематичних сайтах. У валізі у нього, крім ноутбука, взуття, костюми, мінімальний набір приладдя для життя. Подібним чином живуть і деякі просунуті українці. Спробувати може кожен. Починати краще всього з теплих і недорогих країнах. Таїланд, Лаос і Малайзія чекають!

Підтримайте нас донатом:

ETH: 0xfB6Cce34050C74a8C563a4740825D2C10F28477A

USDT (BEP2): bnb1ke6qpzuumz795sy69hn3zu3m4mcetg2cgsr836

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ліниві і багаті
Ліниві і багаті@Linyvi_i_bahati

92Прочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 21 квітня

Більше від автора

  • Криптовалюта Algorand (ALGO): огляд

    Криптовалюта Algorand: розробники проекту стверджують, що вони перші, хто зміг реалізувати істинний PoS. Також заявлено безпрецедентний рівень масштабованості, децентралізованості і безпеки блокчейну.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається