Тест “12 квадратів“

Правила тесту прості - потрібно перемалювати на листочок А4 (або роздрукувати) 12 квадратів із символами в них, як зображено на рисунку нижче.

Домалювали? Нумо дивитися результати!

 

1. Ви зобразили своє дійсне ставлення до себе в уявлення про себе. Якщо ви намалювали: усміхнене або смішне обличчя чи фігурку, це свідчить про хороше почуття гумору, дипломатичність і мирну натуру; гротескна карикатура – ознака нелагідності, замкнутості; сонце означає, що ви часто берете на себе роль лідера(-ки). Квітка – знак того, що ви приділяєте багато уваги своїй зовнішності й своєму оточенню. Око означає, що ви володієте гордим і підозрілим характером, прагнете керувати формуванням своїх взаємин з людьми й свідомо будуєте своє життя.

 

2. Якщо ви зобразили щось, що виходить за межі внутрішнього квадрата, то ви маєте неспокійний характер і скуфом вас не назвеш. І навпаки, самотній будиночок або символ житла – ознака того, що ви сумуєте по домашньому теплу. Якщо ваш малюнок розташований у внутрішньому квадраті й поза ним, то в такому випадку ваші інтереси в правильній пропорції діляться між будинком і навколишнім світом.

 

3. Якщо у вас вийшла стріла, що летить в ціль – тобто в мішень, то у вас розвинене честолюбство, ви здатні наполегливо працювати для досягнення своєї мети. Якщо ж ви доповнили малюнок іншими лініями або стрілами, то ви честолюбні, але не впевнені у своїй меті. Якщо ви намалювали щось зовсім інше, не схоже на символи стріли й мішені, в такому випадку, можливо, ви некерована бунтівна людина.

 

4. Найчастіше в цьому квадраті поміщають безліч фігурок або малюнків. Багато малюнків означає багато друзів. Якщо ви провели всього одну лінію, то ви швидше за все потайна, стримана, замкнута людина. Якщо ви зобразили цеглу, то ви схильні до меланхолії та любите проводити вечори під пісні Лани Дель Рей.

 

5. Якщо ви використовуєте малюнок, зобразивши якусь цільну структуру, єдність: будівлю, ліхтарний стовп, шию тварини тощо, то ви ведете гармонійне, здорове, very mindful особисте життя. Якщо ви залишили незаповненим простір між двома вертикальними лініями, а малюнок змістили або спотворили до невпізнання, то це свідчить про вашу сором’язливість, зайву скромність в питаннях стосунків. Ви в принципі неохоче займаєтеся питаннями стосунків, принаймні не любите про них говорити. Якщо дві вертикальні риски навели вас на думку про стовбур дерева, то ваші погляди щодо стосунків можуть бути доволі консервативні; якщо ж на дереві ви зобразили плід, то ви легко знаходите спільну мову з дітьми.

 

б. Якщо ви «підкоряєтеся» малюнку, то це означає, що ви володієте рідкісною здатністю швидко і легко викликати прихильність до себе чужих, незнайомих людей. Якщо ви не приймаєте малюнок і, наприклад, у вас вийшов незграбний геометричний візерунок, то ви вибиваєтеся із загальної компанії. У ваших взаєминах з суспільством переважає прагнення до влади, володіння, диктату, ви дуже ревниві.

 

7. Якщо ви намалювали щось над розташованою посередині хвилястою лінією, то ви відчуваєте себе впевнено, безпечно. Якщо навпаки, то ви мало вірите у свої сили. Зобразивши предмет, що тоне, ви показали, що вас турбує ваше майбутнє. Якщо ви намалювали ланцюжок або будь-який лінійний орнамент, то ви, без сумніву, здатні наполегливо працювати, дуже свідомі й лише зрідка припускаєтеся помилок.

 

8. Те, що ви зобразили в порожньому квадраті, позначає коло ваших інтересів. Якщо ви залишили квадрат порожнім, вам, імовірно, нудно жити й тому варто підшукати собі якесь хобі.

 

9. Якщо ви «підкорилися» малюнку, доповнивши його квадратами або іншими геометричними фігурами так, що вийшов симетричний візерунок, то ви дисципліновані і вмієте організовано працювати в колективі. Якщо ви заштрихували квадратик чорного кольору і у вас вийшла картинка з кривими лініями, несиметрична і не схожа на правильну геометричну побудову, це говорить про те, що ви не схильні визнавати авторитети, вперті й наполегливі.

 

10. Якщо ви просто замкнули кола, то ви постійно маєте потребу в захисті і підтримці, вважаєте за краще не вирішувати нічого самі. До того ж, на вас досі мають вплив уявлення, прищеплені в дитинстві. Якщо ви не замкнули кола, то ви незалежна людина, що має в житті певні цілі. Якщо у вас вийшло людське вухо, то у вас потайний характер. Якщо малюнок навів вас на думку про ручку чашки, то ви маєте розвинену потребу про когось піклуватися.

 

11. Якщо ви сприймаєте малюнок як елемент будь-якої настільної гри, то це вказує на наявність у вас духу змагання, деякої наполегливості. Якщо ж ви домалювали наведену схему до квадрата або будь-якого символу будинку, це зазвичай говорить про хазяйновитість.

 

12. Якщо ви використовували точки як складову частину картинки (мурахи, заячий хвіст, зерна, які клюють птахи тощо), то це показує, що у вас добре працює уява. Якщо ви затушували точки й з’єднали їх в коло, то це вказує на логічне мислення і практичний склад розуму.

 

І пам’ятайте, що такі тести не можуть дістатися глибини вашого підсвідомого та розповісти все-все-все про людину, не слід сприймати результати серйозно. Задача таких тестів – дати вам насінинку для роздумів та саморефлексії.


Сподобався тест? Бажаєте поділитися враженнями, покритикувати або запропонувати тему для розгляду? Пишіть нам до нашого бота @ask_sss_bot, нам дійсно важлива ваша думка і спостереження.

Тест взятий із просторів інтернету і відредагований співробітниками Соцслужби КПІ (усіма потроху).
Більше цікавих статей та івентів на нашому каналі в
Telegram, зворотний зв'язок - @ask_sss_bot

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Соцслужба КПІ
Соцслужба КПІ@sss_kpi

2.2KПрочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 6 липня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається