Українізація модів для The Sims 4

Привіт спільното! Я починаючий модороб по своїй улюбленій грі The Sims. Мій перший мод на українські імена (зверніть увагу НЕ українізовані, а УКРАЇНСЬКІ) ви можете знайти на моєму гугл сайті посилання до якого знаходиться в описі мого профіля. Нажаль створити майстерню в Спілці українських сімерів мені не вдалося 🤷‍♀️ підтримка так і не відповіла, а тому якось так.

Наразі я розібралася з тим, як перекладати моди. Посиділа, повивчала програми і вирішила, а чому б не українізувати моди? Що правда лишалася одна проблема. Моя англійська на рівні підлоги. Здавалося, що це вагомий недолік, щоб відмовитися від цього задума. Однак як же зручно один азійський хлопець створив розумного бота, що вміє в багато що й окрім перекладу. Так, я збираюся користуватися штучним інтелектом. Засудите мене за це, коли це стане адміністративним чи кримінальним злочином 😉👉👉

Насправді подібна практика не нова. В ігровій індустрії за допомогою Гугл-перекладача перекладають цілі ігри, це називають “механічний переклад”. Звичайно я не збираюся, як і автори таких перекладів ігнорувати помилки, що допускає механічний переклад і буду всіляко його редагувати та адаптувати.

Так от. Я зараз думаю зібрати команду для цього, щоб перекладати не по одному моду на тиждень, а як мінімум по 3ть, може і всі 5ть! Мрія) Тож, не важливо знаєте ви мову чи ні, пишіть мені на телеграм @Darla_Sarman (Одразу звертайтеся як до Дарли, так я буду розуміти з якою ви метою пишите — це мій псевдонім) якщо ви хочете доєднатися до команди як:

  • перекладач — всьому чого ви не знаєте я навчу, головне щире бажання. А якщо вже маєте досвід та знання, то ви цілий скарб(!!!);

  • тестер — терпляче людина, що буде по 600 разів перевіряти роботу модів;

  • модознавець — пошук цікавих модів для перекладу;

  • криєйтор — офорилювач візуальної складової модів;

  • менеджер — займається домовленостями що до перекладу з автором та опублікуванням модів.

Оплачую вашу роботу турботою 😉, а якщо відверто, то навіть така справа має приносити копійку, тому ми обов’язково створимо свій колективний By me a coffee, щоб аудиторія мала можливість слідкувати за нашою діяльністю та підтримувати нас.

Як бачите кажу все одразу і відверто, щоб потім не було жодних запитань та звинувачень. Щирість 🤌

Чекаю на ваші повідомлення та запитання. Дякую за увагу!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
SparkleJump
SparkleJump@SparkleJump

1.3KПрочитань
3Автори
12Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається