Узріть же захисне спорядження, що носять жителі Міст Сигмара

Warhammer Age of Sigmar переживає жорстокі часи, так звану Еру Звіра. На тлі цього смертні здійснюють епічні походи, щоб відвоювати старі території та заснувати нові поселення в ім’я Бога-Короля Сигмара. Ці Світоносні Хрестові Походи є масштабними воєнними операціями, що несуть світло цивілізації в зпустошені землі.

Ви вже бачили прикраси і та оздоблення, якими прикрашають свої обладунки учасники цих походів, а також ознайомились з арсеналом, який простий люд використовує для боротьби зі злом.

Сьогодні ж, ми пропонуємо вам поглянути на броню та щити, що захищають людей поза стінами їхніх міст. Себ Пербет, сеньйор-дизайнер в нашій студії, розповість нам своє бачення, що стоїть в основі цього проекту.

"Найголовніше для нас - показати світобачення та культуру жителів Міст Сигмара, в кожному предметі, котрий вони створюють", говорить Себ. "Нагрудник це, щит, сумка чи навіть пляшка, в усьому ми хочемо показати моду, стиль та рівень майстерності, що вкорінились в їх культурі."

В світі Age of Sigmar можна найти різні фантастичні раси, від водяних ельфів до замогильних привидів, але Міста Сигмара більш прості та приземлені і їх спорядження відображає це.

«Показані матеріали, як-от дерево, метал, тканина та шкіра, підібрані та відтворені так, щоб звичайні люди відносно не виділялись на фоні інших рас Царств Мертвих. В той же час багато прямих ліній та важкі пропорції показують характерні рішучість, надійність та міць, тих хто носить це спорядження.»

«У цьому строгому силуеті є багато нефункціональних прикрас, що говорить нам про багатство і гордовитість цих людей. Також ми ретельно працюємо над відтворенням зносу спорядження, який свідчить про те, що воно пройшло через бурі та битви – броня побита, але все ще захищає свого власника.»

Далі буде...

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Taras
Taras@voncarstein123

Викладаю тут свої переклади

2.8KПрочитань
13Автори
29Читачі
На Друкарні з 20 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається