VII.

Приїхав додому на деякий час, побачитися з родичами. Відчуваю тут напруження та небезпеку. Мені стало сумно, що в місті, де я виріс та прожив все своє свідоме життя – зараз складно знаходитись, не лякаючись власної тіні, а точніше, не лякатися кожної повітряної тривоги.

Я можу сидіти в такі моменти та мимоволі починати уявляти вибухи, наслідки цих вибухів, смерть, поранення. І, що логічно, спокійніше від цього не стає. Ці думки та “видіння” лякають хоча б по тій причині, що інколи якісь передчуття мене не обманюють. А можливо, це всього лише співпадіння думок та реальності.

Все ж таки, звичка дійсно друга натура. Мені вже кортить повернутися на Пасічну, в просторе ліжко та в безпечне середовище.

З іншого боку, саме в цьому будинку в мене виникає більше домашніх почуттів, бо це дійсно є мій дім. Справжнішого дому не було й не буде.

Ненавиджу цю війну хоча б за те, що мушу відчувати те, що зараз відчуваю.

Окрім того, страшно усвідомлювати наскільки звичним стає таке життя. Й наскільки воно сіріє через постійні контрасти та емоційні гойдалки. Інколи мені здається, що я ледь вичавлюю з себе емоції.

Брами розуму дуже щільно зачинилися.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Hieromist
Hieromist@Hieromist

Ескапіст.

295Прочитань
7Автори
8Читачі
На Друкарні з 22 червня

Більше від автора

  • 10

    Чесно кажучи, переживав потрапити у подібну ситуацію, хоча легко можна було запобігти цьому. Це як самовтілюване пророцтво, коли ти робиш все можливе, щоб передбачуване не сталося, але лише завдяки цим крокам передбачуване здійснюється.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • Dream

    Іронія в тому, що найгірші сни, які називаю жахіттями, здебільшого про звичайні життєві ситуації.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • То як його бути?

    Відчуття неспокою, пригнічення, втоми. Тягнеться відчуття того, що можеш більше, набагато більше, але не реалізовуєш це. Навіть не знаю в чому конкретно причина блоку і як його послабити.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Кожного разу дивуюся, коли думаю про те, що вже півтора року слухаю, кожен день сирени.

Раніше кров холола від сирен у 2-3 часа ночі, а зараз, таке викликають лише сильні вибухи.

Малі та здалеку, лише непокоють.

Вам також сподобається