“Вихід у місто” виставка сестер Мішель та Ніколь Фельдман

На вулицях Києва частенько можна зустріти цікавий стріт-арт, який вирізняється на тлі міста своїм кольором, фактурою, наповненням та сенсом. Буквально, в око врізаються інсталяції, написи, герої, мозаїки.

Колись давно, гуляючи Подолом, відбулось моє перше знайомство з творчістю сестер Фельдман. Весь цей ансамбль поєднання кольору, мультяшності та ідеї жахливої невідворотності зачепив мене.

Вже вдруге, поближче, я пішла знайомитись з їх творчістю в Арт-центр Я Галерея. І знову, вибух кольору, знайомий жовтий герой та відомі локації міста на картинах.

Головний герой виставки “Вихід у місто”

Тут вже не все так утопічно. Головний герой ЙоЙо гуляє по місту, так би мовити, фланує, та живе своє найкраще життя. 

Картини сестер Фельдман на виставці “Вихід у місто”

Загальна ідея така, ви знайомитесь з героєм у виставковому просторі, а потім зустрічаєте його та спостерігаєте за ним на вулицях Києва. Фактичний його вихід за межі галереї, у місто.

Художниці надихались мультсеріалом “Час пригод”, і справді, це дуже відчувається в їх роботах. Добрий жовтяк ЙоЙо напряму асоціюється з головним героєм мультика – Фіном. Такий наївний, допитливий та відважний чєлік.

Окрім виставки та вуличного арту, з ЙоЙо можна познайомитись через мультсеріал на ютубі. Події серіалу відбуваються в 2213 році, де ЙоЙо – єдина людина на Землі, яка може займатися творчістю, відчувати емоції та закохуватися.

Арт-об’єкт, розписаний транспортувальний тубус від ПТРК Javelin
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Киця Плаксійка
Киця Плаксійка@kytsia_plaksiika

Люблю коли мене чухають

191Прочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 18 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається