Вступ

Слава Україні, вікторіянці! З превеликим задоволенням ми нарешті представляємо вам наш перший набір занурення: Voice of the People (Голос народу). Голос народу — це доповнення, яке входить у Victoria 3 Grand Edition та буде випущено разом з безкоштовним оновленням 1.3, 22 травня. Сьогоднішній щоденник розповість вам про нововедення цього доповнення, а також пару слів про нашу дизайнерську філософію для наборів занурення і зміни складу нашої команди.

Трейлер для набору занурення

Закликачі

Щоб не розповісти зайвого, ми зануримося в це наступного тижня. Голос народу були названі через свою головну механіку: закликачі. Закликачі - це новий тип персонажів, які згуртовують населення на підтримку політичних рухів, що відповідають їхній ідеології. Закликачі розхитують вашу внутрішню політику, діючи незалежно від своїх зацікавлених груп. Посилюючи владу знизу, закликачі виконують функцію, протилежну до петицій зацікавлених груп, які відображають вимоги політичної еліти. Залежно від того, наскільки ваші цілі збігаються з їхніми, закликачі можуть бути болісною скабкою у вашій нозі або цінним союзником у вашому політичному порядку денному.

Вам набридло, що один провідник Рільницької партії з незрозуміло звідки високою популярністю краде голоси у ваших дорогих лібералів? Чи у вашому оплоті політичної боротьби завівся радикальний закликач, який поширює небезпечні ідеї? Що ж, у мене є рішення для вас: вигнання. Незручні персонажі тепер можуть бути вигнані з вашої країни і відправлені в політичну еміґрацію, на поталу будь-якій країні, яка захоче прихистити ваших непатріотично налаштованих інакодумців. З іншого боку, можливо, ви відчуваєте, що ваша країна потребує струсу, і данський безвладник у вигнанні був би саме тією людиною, яка підійде для цієї роботи. Ви можете переглянути список доступних вигнанців і запросити їх до вашої країни як закликачів.


Франція, графіка, персонажі

Віва ла ревулісьйон! Віва ла Франсе! Наповнення та візуальний фокус доповнення Голос народу спрямований на Францію, одну з найбільших держав тої доби та яка найбільше, на мою скромну думку, потребує здоровенної дози нового наповнення. У наступному щоденнику розробника ми детально розповімо про те, що ми запланували для Франції, але вже зараз можу сказати, що ми будемо займатися такими важливими темами, як Паризька комуна, справа Дрейфуса і династична боротьба за французький престол - включно з, звичайно, поверненням Бонапартів. Ми також висвітлюватимемо прагнення країни до територіального розширення як в Европі, так і за її межами. З великою кількістю нових записів у часописі та подій, гра за Францію запропонує набагато більш захопливий досвід.

Я думаю, що ви вже помітили дещо дивне на цих знятках. Голос народу додасть не лише красивий синій інтерфейс (дієвидло) у стилі бароко, але й цілком нову паперову мапу світу на французьку тематику - з моїм улюбленим малюнком у грі, Тихоокеанським хлібним кентавром. Щодо персонажів, то ми додали багато нових історичних закликачів, які матимуть власний винятковий зовнішній вигляд, включно з вбрання та реквізитом. І ніби цього було недостатньо, але за кілька тижнів у щоденнику розробника з’явиться ще більше відомостей про графічні особливості.

Думаю, я можу з упевненістю стверджувати, що як і розробники, так і гравці люблять розглядати мапи. Але ми також любимо чіплятися і нарікати на мапи. Доки наші контент-дизайнери були зайняті створенням наповнення для Франції, вони помітили, що є можливість для вдосконалення земельних реґіонів та міст у державі. Це не єдині зміни на мапі, що відбудуться у 1.3 - особливо помітними є значні зміни в Алжирі, про які ми також розповімо в одному з майбутніх щоденників розробників.


Набори занурення

Я хотів би трохи розповісти про те, що таке набір занурення для Вікторії 3 і як ми вирішили, які частини оновлення 1.3 будуть безплатними для усіх гравців, а які будуть ексклюзивними для набору занурення.

Наразі все, про що ми говорили в попередніх 1.3 щоденниках, є частиною безплатного оновлення: годинник революції, зміни в ухвалені законів і, зокрема, нові закони. Це є переробкою наявних систем і доповнення до них, саме ті зміни, які ветерани наших ігор могли б очікувати від безплатного оновлення.

Набори занурення задумані як контентно-орієнтовані та художньо насичені, з функціями, які підтримують це наповнення та змушують світ ожити. Як видно з назви, набір занурення - це про занурення. Ви можете очікувати, що вони міститимуть багато наративного наповнення, такого як події та записи в часописі, значні візуальні зміни, а також легкі, але корисні нові механіки та системні доопрацювання. Набори занурення будуть присвячені одній державі або реґіонові світу, з якого черпатиметься натхнення, і саме на цьому буде зосереджена основна частина наративного наповнення та мистецтва. Ці нові механіки та системні доопрацювання будуть у безплатному оновлені, яке ми випустимо разом з набором зануренння. Кожна особа отримає функції, але власники наборів занурення отримають усі додаткові. У випадку з Голосом народу, закликачі будуть у безплатному оновленні, в той час як певні взаємодії (наприклад, вигнання персонажів) будуть входити у набір занурення.


Оновлення команди

Час для оновлення команди! Приблизно з моменту випуску гри команда Вікторії 3 перетворилася з проєкту, спрямованого на створення одного продукту: Вікторія 3 1.0. На команду, яка може працювати над кількома оновленнями одночасно. Ми розділилися на три підкоманди з різними напрямками, розмірами та галузями знань. Наприклад, команда «Machinists» (Машиністи) була відповідальна за випуск оновлення 1.2 і її особливістю є зосередженість на дизайні системи та завданнях з великим обсягом коду. Голос народу та 1.3 - це передусім робота команд «Academics» (Академіки) та «Artisans» (Майстри), які зосереджуються на наративному дизайні та сценарному наповненні і мистецтві, відповідно.

Команди є пов’язаними з нашими основними цілями після випуску, про які ми говорили раніше. 1.3 та Голос народу зосереджені на внутрішній політиці та історичному зануренні, що (дуже свідомо) ідеально узгоджується з досвідом команд «Academics» (Академіки) та «Artisans» (Майстри). Доки академіки та майстри працюють над 1.3, машиністи готують наступне системне оновлення, яке міститиме кілька довгоочікуваних безплатних змін, пов'язаних з іншими нашими основними напрямками. Ми ще не готові говорити про це зараз, але можу вас запевнити, що це дуже цікава тема.


Підсумок

Я впевнений, що вам не терпиться почитати більше про Голос народу, але на цьому на цьому тижні все. Читайте наш щоденника розробника наступного тижня, де я детально розповім про механіки: закликачів та вигнанців, а також відкрию новий (супермодифікований) спосіб взаємодії з персонажами. Героям Слава!

Випуску доповнення «Голос народу» очікується 22 травня разом з оновленням 1.3. Вже зараз доступні попереднє замовлення з обмеженим за часом додатковим контентом, який також входить до Ґранд видання!Предзамовте вже зараз!
Steam

Переклав українською Godresky (Ґудрескі) та Džmytryk (Джмитрик)
Для каналу:
https://t.me/godresky_vika3


Ориґінальна версія | Підтримати перекладача

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Godresky
Godresky@godresky

529Прочитань
10Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (5)

Комп не тягне вже, але все ще дивлюсь в ютубі проходження, дуже цікаво побачити новий політичний процесс в грі

Вам також сподобається