Взаємозв'язок⁠⁠

Коли дерева були зеленими, а небо синім, я працював адміністратором у Фуршеті та була у мене хронічна хвороба у вигляді моєї змінниці, другої адміністраторки). Півдня вона ганяла чаї у підсобному приміщенні, інші півдня робила розумний вигляд за корпоративним ноутбуком) Простіше кажучи лінива настільки, що домашні коти янголятка в порівнянні з нею)) І був у неї талант) Відмазатись від усього і вся увімкнувши режим Яждівчинка)) У мене з моїм є-обличчям це не прокочувало і за всі її суттєві косяки потрапляло мені) Зал не готовий до чергової акції - і яневинна, і яневстигла, багато роботи було і таке інше. Директору та супервайзеру було пофігу)))Режим Яждівчинка працював на всі 1000 відсотків))

Разок у мене дупка спалахнула так, що на Говерлі бачили усі я вважаю)) Було це на початку моєї роботи адміністратором. Приїхав супервайзер й одразу шмигонув під фруктовий стелаж, витягаючи перед наші ясні очі пакунки з мандаринами. Витягши він, попросив мене їх відкрити. Після розпакунку до мого погляду постало гниле місиво замість мандаринів) Супервайзер відразу сказав, що я зараз все це куплю) У цей момент у мене спалахнуло як у ракети Нептун. Стримався, сказав, що знати не знаю, цим мандаринам більше, ніж мені років і якщо підняти документи, то виявиться, що на момент їх появи я тут навіть не працював. Супервайзер бачачи, що не проканало наказав мені все це списати) Моя ж змінниця, включила режим Яждівчинка і їй навіть питань не ставили) Від німба янголятка мабуть мозок відключається у всіх в межах видимості)) Пізніше з'ясувалося,що Яждівчинка ще й більше 100кг морожених напівфабрикатів пустила на лайно просто забувши їх на вулиці. Режим Яждівчинка знову її врятував))

Згодом з'ясувався ще один момент. Виявляється вона ще й стукала безпонтово просто на всіх))) Тобто людина виявилася не просто лінивою, нехлюйкою, а ще й тим чарівним гівном)) По факту одне йшло за іншим і я з такими людьми я потім неодноразово стикавсь у житті. Ніколи людина не була просто нехлюєм, завжди в комплекті йшли ліньки та інші негативні якості.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Серго
Серго@Serho

блогер, людина, спостерігач

599Прочитань
23Автори
6Читачі
На Друкарні з 19 січня

Більше від автора

  • Шизофренія: кар’єра, навчання, діагностика

    Так як у мене поки що мало даних щодо розвитку захворювання вважатимемо, що перебіг хвороби в чомусь схожий у осіб з високою здатністю до навчання, можливістю до самоосвіти. Деяку частину прикладів наведу з особистого життя.

    Теми цього довгочиту:

    Шизофренія
  • Життя та робота після діагнозу шизофренія

    Практично завжди при шизофренії бувають деякі особисті особливості до встановлення діагнозу, які, втім, не мають критичного значення для планування подальшого життя. Після встановлення діагнозу всі плани руйнуються,

    Теми цього довгочиту:

    Шизофренія
  • 5 бізнесів в Україні, які збанкрутували

    Вибачте за таку коротку статю, але в мене не було мети писати те що і так є в мережі, моєю метою було саме знайти інформацію

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається