На жаль, ви не дізнаєтесь чогось мега-секретного з цього допису. Чому? Тому що я сам не знаю секрету, який дозволить побороти лінь безболісно за один день. Проте, якщо ви як і я, реаліст і готові працювати над собою, то можете знайти тут щось цікаве. Тож, не буду затримувати!

Що ви хочете?

Не потрібно знати, що ви хочете робити все життя. Потрібно дізнатися, що вам подобається і чого ви хочете досягти зараз. Замість того, щоб сказати собі “Я хочу стати мільйонером”, візьміть маленьку та реалістичну ціль, наприклад, “Я хочу прочитати книгу”, або “Я хочу за цей місяць розвинути нове джерело заробітку”. Так, це не порівняється з бажанням стати мільйонером. Мільйонером і я хочу стати, і думаю про це, а от прочитати книгу або розвинути нове джерело заробітку за місяць(ми кажемо про маленькі суми, реалістичні) тут вже щось робити потрібно.

Далі. Вам ця ціль подобається? Ви дійсно хочете це зробити? Подумайте добре, чи точно ви готові вкласти сили у це. Зауважте, що після першої перешкоди вам може здатися, що ціль більше не подобається, але це просто мозок лінується, не слухайте його.

План та цілі

Потрібно написати конкретну ціль. “За травень 2023 року заробити 500 грн з *джерело заробітку*”. Ставте реалістичну ціль, неможливо з нуля заробити багато. Ви просто розчаруєтеся, якщо не виконаєте це. А от якщо перевиконаєте, то будете стрибати від радощів. Розбиваємо цю ціль на маленькі пункти. Розбили раз. Вийшло 5 пунктів. Тепер кожен з цих 5 потрібно розибити ще. Робіть так аж поки у вас не вийде план складений з примітивних завдань, по типу *увімкнути комп’ютер*, *відкрити google* і т.д. Це допоможе вам почати. Адже пункт *увімкнути комп’ютер* легший за *заробити перші 100 грн* і більше шансів, що ви почнете це робити.

Сприятливе середовище

Оточіть себе людьми, які надихають і мотивують вас. Усуньте все, що вас відволікає, і створіть комфортний робочий простір, який сприяє продуктивності. В кінці розсилки буде все. Буде список розширень та додатків для продуктивності та створимо чат з тими, хто дійшов до кінця. Тому раджу все ж не покинути нас раніше часу.

Перерви

Змушуйте себе робити перерви. Відпочинок це дуже важливо. Попрацювали годину - відпочили 10 хвилин. Ви все встигнете, я вам обіцяю, проте не будете себе мучити та втомлюватися.

Звіт

Щодня потрібно перед собою звітувати про те, що ви зробили. Якщо не зробили нічого, теж потрібно про це писати. Проте будьте уважними, якщо не зробили нічого, це може тільки здаватися. Будь-яка дрібниця, що ви зробили для свого розвитку - це дуже великий вклад.


Не забувайте плескати та писати коментарі🐒
Дякую за увагу!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
еліяху
еліяху@eliahu

1.6KПрочитань
6Автори
33Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ви мене дуже надихнули продовжити справу яку я почав, та боюся продовжувати тому-що не впевнений що в мене вийде зробити великий результат почну з малого. Дякую вам за цей довгочит!

Вам також сподобається