Як виглядали жінки та дівчата гноми?

Перше, про що нам варто забути в цьому контексті - це накачана молодиця з горою біцепсів, сокирою в одній руці та кухлем пива в іншій. Хоча ні, пиво давайте залишимо) Дварфам-чоловікам доволі власної маскулінності, навряд чи вони схочуть бачити в якості подруги свою копію, яка відрізняється лише фізіологією. Радше навпаки, їм сподобається хтось зовсім протилежний, звичайно, з урахуванням цінностей і смаків цієї раси. Отже, що на мій погляд вирізняє красу жінки-гнома?

Перше - пишні форми: розкішні груди, широкі стегна, апетині ляжки (для тих, хто удостоїться честі їх побачити), соковиті губки і далі по списку. Пухкі фігуристі пампушечки - ось якими є справжні гномки. Це має бути подруга, з якою захочеться по повній відірватись після битви з драконом чи довгого робочого дня перед ковадлом.

Пишні коси. Для гномів взагалі типово мати багато “рослинності” на тілі, одні бороди чого варті. Для чоловіків, до речі, це свідчить про високий рівень тестостерону (і лібідо) з усіма логічними (і приємніми для дами) наслідками. А от для жінки це не дуже добре. У неї тестостерону має бути значно менше, інакше вона не зможи зачати дитину. Якщо фізіологія гномів подібна до нашої, то жінки-гноми не будуть настільки “пухнастими” як чоловіки, матимуть невеличкі акуратні борідки, які додаватимуть шарму, а не брутальності. А от розкішне волосся і різноманітні зачіски ніхто не відміняв.

Характер. Вольовий стержень всередині точно є у всіх дівчат-гномів, хоча б тому, що їхні умови життя ніколи не були легкими. Життя під змелею завжди небезпечне: обвали, вибухонебезпечні гази, підземні ріки, вулканічні виверження, дракони, переселення в пошуках нових місць житла і т.д. Але в когось характер є більш владним, хтось навпаки ховає його до пори до часу. Думаю, серед дварфів-чоловіків смаки в цьому плані різняться 50/50, тому попит є на різних жінок. А враховуючи іх чисельну меншість, цей попить постійний і високий. Тому народитись і жити жінкою-гномом - це непростий квест, але увага і шана чоловіків у цьому суспільстві тобі гарантована.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Vira Maliy
Vira Maliy@Vira_Maliy

Толкієніст мандрівник косплеєр

584Прочитань
16Автори
25Читачі
На Друкарні з 3 серпня

Більше від автора

  • Бард-лучник і відродження Дейлу

    Сьогодні хочу трохи поговорити про Барда, якому своїм відродженням завдячують два королівства та відновлений Есгарот.

    Теми цього довгочиту:

    Середзем'я
  • Гноми в Ереборі - початок історії

    А ви ніколи не цікавились, звідки в Ереборі взагалі взялись гноми? Бо гноми в горах Середзем”я - це часте явище, але не даність. Там ще можуть бути орки, дракони, назгули, істарі, що шукають пригод на свою голову, і т.д.

    Теми цього довгочиту:

    Серезем'я
  • Що всередині Еребору?

    Сьогодні я ділюся припущеннями моїх читачів про закриті для більшості відвідувачів "нутрощі" Еребору. Ідеї зібрані під час опитування у ФБ групі “Екскурсії Більбо Беггінса” і в результаті у нас вималювався солідний список.

    Теми цього довгочиту:

    Толкін

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається