Як зараз вбиває не Путин, тоді зерно відбирав не Сталин.

Демографична криза: націонал-колгоспний шлях.

Коментарі до цього допису:

Сьогодні українська нація стикається з великою демографічною кризою викликаною війною та страшним для нас минулим сторіччям. Демографічний стан є базовим для її соціально-економічного розвитку, бо державу населяють і творять її економіку живі люди. Люди — це найбільший капітал 21 ст.

викликаною війною та страшним для нас минулим сторіччям — Українські владні інституції є тими ж самими, що й спричинили те страшне минуле сторіччя. В нас наприклад до сих пір є Дзержинський районний суд міста Харкова, хоча нема такого району. (Ну й маємо купу відгуків про фільм “Будинок Слово”… Ще є завод “ФЕД”: Феликс Едмундович Дзержинський.)

Більш за все країну вбиває не війна а “рідна” влада.

Рашисти зовнішні вбивають тіло, рашисти внутрішні — розкладають душу. Рашизм це беззаконня, корупція, свавілля силовиків, политичні репресії, цензура, скасування виборів, перетворення людей на кріпаків, розділення на сорти, переслідування навіть закордоном.

Скільки українців воліє забути Україну, як страшний сон саме через дії “влади”, а не русні?

Про що можна казати, якщо виправдовувачі Голодомору, ті хто визнають правомірним ґеноцид українців, як комунистка Ірина Фаріон в нас вважаються патріотами?

Українську Вікіпедію редагують справжні сталинисти, послідовники Андрія Хвилі, і всім пох:

Так що, як зараз вбиває не Путин, тоді зерно відбирав не Сталин.

Зверніть увагу на мову:

https://web.archive.org/web/20171109210644/http://www.archives.gov.ua/Sections/Famine/Publicat/Fam-Pyrig-1933.php#nom-142

Ми організовуємо зараз боротьбу проти тих, хто виїздить. Припинили видачу всіляких довідок, посвідчень з сільрад. У вирішальних селах встановили на ніч пікети, завдання яких затримувати усіх, хто вивозить хліб з села. (А. Хвиля)

Це 1933-й чи 2033-й рік?


З іншого боку, залучення порядних, трудолюбивих працівників, які готові шанувати місцеве населення та дотримуватися законів можна вважати розумним.

шанувати місцеве населення та дотримуватися законів — 🤣🤣🤣

То шанувати місцеве населення чи дотримуватися законів? Читання Конституції це в Україні злочин, за згадку про закон СБУ постукає в двері.

Наприклад яким саме законом заборонений виїзд з України? (згідно з Конституцією це має бути саме закон прийнятий безпосередньо Верховною Радою)

Чому Зеленський досі називає себе “президентом”, якщо згідно з Конституцією і юридичною позицією КСУ президенський термін є 5 років, а не “до кінця військового стану”?

https://ccu.gov.ua/storinka-knygy/5213-tryvalist-perebuvannya-na-posadi

Я мігрант який не поважає “місцеве населення” та його “закони”. Дайте мені виїхати подалі від такого “населення” і його “законів”!

Реально все життя жив на правах нелегального мігранта (саме тому що обстоював права ризикуючи життям), а тепер мені пропонується вмирати за “суспільство” рабів яким керують деґенерати.


Індивід має розуміти, що окрім нього самого улюбленого ще існує спільне, національне благо. Наші обов’язки породжують багато з наших прав. Чим більше у людини обов’язків, тим більше у неї маж бути прав, можливостей і пільг.

О: це те що я кажу! Де це написано в Конституції? Що хтось має народжувати дітей задля “національного блага” людожерів?

Це не Останній Капиталист, а Останній Колгоспник, Конституція України його дуже розчарує:

Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Сенс існування держави це саме людина, а не “сенс існування людини це національне благо”!

Наші обов’язки породжують багато з наших прав. — Де таке написано в Конституції? Чому всі ці колгоспники не здатні подумати, что це в держави “спочатку права а потім обов’язки”? Це саме обов’язки держави породжують права, це саме представники держави присягають народові, а не навпаки!


В решті поширення ідеї здорового націоналізму у нас на порядку денному, адже патріот розуміє, що потрібно думати про майбутнє твоєї Батьківщини. Ми ж повинні наслідувати приклад італійських націонал-консерваторів на чолі із Джорджі Мелоні, яка в одній зі своїх промов сказала: “Ми хочемо повернутися італійцям націю, в якій бути батьком більше не вважається виходом з моди, а бути матір’ю розглядається не лише як особистий вибір, а суспільно визнана цінність”.

Але ні в якому разі не можна зупиняти дітовбивство (“аборти”), чи не так?)

Саме дітовбивство є причиною смерти №1 в Світі, від “абортів” дітей гине на порядки більше ніж від дій рашистів!

PS

До речі, зверніть увагу, що людожерські “политичний бомонд”, “громадянське суспільство” та “інтелектуальна еліта” всерйоз думають про те як замінити українців на мігрантів, себто живі українці їм непотрібні.

PPS

Я всіляко підтримую створення умов для дітей. Але для цього треба створювати пішохідні і зелені зони в містах, обмежувати кількість автівок, забороняти паркуватися на газонах і тротуарах, обмежувати тютюнопаління в багатоквартирних будинках. Чи готові на це піти Останні Колгоспники?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кі
Комодори і Вори@Komodory_i_Vory

474Прочитань
12Автори
5Читачі
На Друкарні з 10 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається