Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Фемінистки це дітовбивці, які підтримують зґвалтування жінок терористами ХАМАС і ЛДНР.

Фемінистки тут написали статтю про своє право на дітовбивство, однак далі вони стали розвивати свою думку в тому дусі, що терористи ХАМАС і ЛДНР мають право на дітовбивство і ґвалтування жінок.

Якщо послухати, що кажуть фемінистки-терористки ХАМАС і фемінистки-терористки-ЛДНР, то можна бачити, що вони кажуть рівно те саме: скрізь значить “пригнічений народ”, який значить “окупований”, і тому значить право має вбивати дітей і ґвалтувати жінок.

Бачите: в них значить загострене відчуття справедливости, і тому вони “право мають”.

“Палестинський народ” — це така сама маячня як й “народ ЛДНР”. Так само як русня придумала такий “народ”, араби, коли не змогли знищити Ізраїль, придумали “палестинців”.

Насамперед цей “народ” цікавить саме “право” вбивати дітей і ґвалтувати жінок. І можна бачити, що за терористів завжди виступають фемінистки, які так само виступають за “право” вбивати дітей.

Фемінистки спекулюють на тому що жінки можуть стати жертвами зґвалтування, але при цьому вони виправдовують терористів-ґвалтівників.

Зґвалтування нажаль відбуваються, наприклад в Ізраїлі при нападі терористів, але для фемінисток це РЕАКЦІЯ, жінки значить, САМІ ВИННІ.

Ми не бачимо бурхливих протестів фемінисток проти зґвалтування жінок: ми бачимо бурхливі протести фемінисток ЗА ЗҐВАЛТУВАННЯ ЖІНОК.

Так само й русня завжди підтримує палестинських терористів!

Дві фемінистки, Лавров та лідер ХАМАСу Ісмаїл Ганія у вересні 2022-го року в Москві узгоджують плани дітовбивств і групових зґвалтувань.

Бідні пригнічені палестинці, хоч якась в них радість: вбивати дітей і ґвалтувати жінок!

Так само, коли старшина армії рашистських терористів Аркадій Бабченко закликає до групових зґвалтувань “як діди”, фемінистки тут жодної проблеми не вбачають, жодна фемінистка жодного слова проти не сказала:

На думку фемінисток, ЗСУ теж дарма не здійснюють групові зґвалтування, тим більш що в них теж на думку фемінисток загострене відчуття справедливости, а росіянкою за потреби можна назвати будь-яку жінку.


Тобто фемінистки це безмозкі зомбі-людожерки, які обстоюють дітовбивство, тероризм і групові зґвалтування, а не права жінок.

Запліднена яйцеклітина це новий людський организм. Аборт це вбивство, і може бути необхідним лише тоді, коли інакше загине й матір й дитина.


Втім є рух й саме за права жінок, а не за “право” безмозких зомбі-дітовбивць вбивати людей, цитую вищезгадану статтю:

Суть антиабортного фемінізму заключається в ідеї, що розглядання права на аборт, як шляху до рівності, це "орієнтація на чоловічий репродуктивний досвід" (Becker, 2021). Чоловіки не зупиняють свій кар’єрний шлях через вагітність чи пологи. Навіть навпаки — з появою дитини чоловік часто може отримати підвищення, адже він стає основним "годувальником". У той час як жінкам доводиться зіштовхнутися з довгим списком різноманітних проблем: починаючи з отримання належного рівня медичного обслуговування задля піклування про репродуктивне здоров’я, і закінчуючи неможливістю поєднувати догляд за дитиною та роботу чи освіту через брак адаптаційних програм та непопулярність практики розподілу домашніх обов’язків між партнерами.

Тобто, щоби "зрівнятися" з чоловіками, жінкам потрібно відмовитися від материнства.

Антиабортний феміністичний рух підтримує ідею, засновану на створенні таких умов, які б допомогли жінкам переживати вагітність та материнство, не жертвуючи кар’єрними чи будь-якими особистими цілями, а також дозволяли отримувати належний рівень медичного обслуговування, щоби мінімізувати ризики та негативні наслідки після вагітності та пологів.

Тобто, замість того, щоби відмовлятися від материнства, прихильниці цієї феміністичної течії пропонують створити умови, за яких цей досвід буде для жінок максимально зручним та мінімізує гендерну нерівність за рахунок розвитку практик, що допомагають жінкам максимально швидко та легко адаптуватися до ролі матері.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Кі
Комодори і Вори@Komodory_i_Vory

427Прочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 10 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Мені, чесно кажучи, важко підібрати доречний епітет, щоб описати автора, який на основі коментарів однієї людини про Палестину зробив висновок, що величезна кількість жінок, що борються за свої права, всі як одна людожерки, безмозклі-зомбі та дітовбивці.

Заголовок вже позначає те, що стаття буде “сногсшибатєльною”, і так воно і є. Жодних доказів стосовно ваших звинувачень до феміністок ви, звичайно, не надали. Жодного ресьорчу про діяльність феміністок, щодо боротьби зі зґвалтуваннями, зокрема зґвалтуваннями на війні, ви, звичайно, не зробили. Тільки додумалися висрати те, що висрали.

Якщо ви хочете, щоб ваша думка була валідною, щоб ваші довгочити змінювали світ та людей у ньому на краще, навчіться принаймні базово гуглити, це корисно, правда.

Перед тим як злитися та нервувати через “феміністок-дітовбивць”, починайте якусь наукову статтю, почитайте базові принципи біології, можливо, якщо важко читати, подивіться відео. І вам легше буде, і сервера не будете забивати своїми тупими роздумами “ні про що і про все одразу”

Вам також сподобається