Зайва вага з погляду Матриці Долі.

Автор: Towfiqu barbhuiya. Опубліковано на Unsplash

Є кілька енергій, які можуть у мінусовому своєму прояві давати людині зайву вагу.

І необов'язково заглядати у матрицю здоров'я. Зазвичай це великі аркани, які знаходяться у головних точках матриці (А, Б, В, Р, Д, Е, Ж, З, І)

тут можна розрахувати - https://2cm.es/LOeR

7 та 11 енергія – найактивніші. І головною причиною зайвої ваги є нереалізований потенціал та малорухливість. Людина не має цілей, лінується і не діє, проводячи цілі дні на дивані перед телевізором.

Зайвої енергії залишається лише відкладатися на бочках. Ці енергії вимагають серйозного фізичного навантаження. 7 енергія – більше рухливості, ходьба, біг, марафони. 11 енергія - навантаження на все тіло, спортзал із заняттями залізом. Чим більше втомлюється тіло, тим краще.

12 енергія в мінусі робить людину вразливою та безвідмовною, вона не вміє говорити «ні». Така людина готова жертвувати собою заради чужих проблем. Надлишок ваги стає захисним панциром від тих, хто вимагає від нього надто багато. І ще мінус 12 енергії – відсутність турботи про своє тіло та здоров'я, що призводить до набору зайвих кілограм.

14 у мінусі дає крайності та залежності, у тому числі і від їжі. Увечері застілля, а вранці жорстка дієта - такі постійні гойдалки. Для людей з вираженою 14 енергією зайва вага - це подушка безпеки, що захищає їхню сприйнятливу вразливу натуру від жорстокого зовнішнього світу. Зайва вага може бути викликана порушенням обміну речовин, набряками – оскільки ця енергія тісно пов'язана з водною стихією.

15 енергія в мінусі робить людину залежною і занурює у вади. У тому числі ліньки та обжерливість, наслідок яких - зайва вага.

18 енергія в мінусі дає проблеми з вагою, які пов'язані із застоєм та депресивними станами. Людина взагалі нічого не хоче чи мріє, але не діє. Може "заїдати" свої проблеми. Зайва вага може бути викликана порушенням обміну речовин, набряками – оскільки ця енергія тісно пов'язана з водною стихією.

Якщо ви виявили в собі щось подібне, вихід є! Переведення проблемної енергії в плюс допоможе не лише нормалізувати вагу, а й покращить інші сфери життя, з якою ця енергія пов'язана.

 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Tasama
Tasama@Tasama

Матриця долі.

576Прочитань
9Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 24 лютого

Більше від автора

  • Як обрати хобі, яке наповнюватиме ресурс? 1ч

    Особливо актуальною ця стаття буде для тих, хто поки що займається нелюбимою справою. Неулюблена справа висмоктує всі сили, не дає натхнення і бажання щось робити. А ось улюблена справа навпаки, змушує нас рухатися вперед, наповнює енергією так, що не відчуваєш втоми.

    Теми цього довгочиту:

    Енергії В Матриці Долі
  • 7 порад для 10 енергії.

    Завдання для 10 енергії в особистому призначенні. А що потрібно робити, щоб їх реалізувати? Як знайти до неї підхід і потихеньку вивести в позитивне русло?

    Теми цього довгочиту:

    Матриця Долі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається