Знайомство - Hello World (Дмитро Силенко)

Всім привіт!

Перш ніж почати нашу довгу подорож (а я сподіваюсь, вона буде довгою) - розкажу трохи про себе

Я - Дмитро Силенко, мені 24 роки. Я - волонтер німецько-української асоціації Ukrainian Future. Ми вже більше року працюємо в Гамбурзі та по всій Німеччині, надаючи підтримку українцям - тут і в Україні.

Зараз я вже без бороди :)

До команди я доєднався лише у серпні. До того - працював і волонтерив з іншими організаціями, а війну зустрів у себе вдома. Я з Чернігова.

Україну залишив наприкінці квітня. Можливо, у мене на цьому моменті полетять тапки, але виїхав я законно. До того ж, залишався у рідному місті, поки розумів, що це має сенс - ми розвозили воду, доставляли продукти, ліки, підтримували людей психологічно.

Розбираємо блокпости після деблокади Чернігова

В Німеччині я опинився випадково. Це моя Love Story, яка закінчилась нічим… А потім все почалося!

Зараз ми працюємо над великою кількістю проектів. Ми вже діставили гуманітарну допомогу в Україну на суму більше 1 мільйона євро (чим дуже пишаємось)

А ще, я дуже гордий тим, що ми не привласнили собі ні копійки. Прозорість у нашій роботі для нас вкрай важлива, саме тому ми працюємо разом із німцями. Разом - ми створили систему важелів та впливів, яка захищає нашу роботу від зловживань з боку однієї зацікавленої сторони.

До війни я займався маркетингом, у мене був маленький бізнес, де я працював із замовниками. Здебільшого моя робота - це райтинг аналітичних статей на тему криптовалют. Але політика, історія та економіка - це моя константа.

Врешті, мені вдалось у своєму графіку виловити момент, коли я потрапив на платформу “Друкарня”. Раніше мені вдавалось хіба що читати сповіщення - “Все, реєстрація на бету завершена”. Це було справді сумно!

Тут я буду ділитись своїми думками, ідеями і досягненнями. Зокрема - досягненнями нашої крутої і просто неймовірної команди Ukrainian Future. До речі, ядро цієї команди - жінки із київського трикутника Ірпінь-Буча-Бородянка. Вони незламні. Вони стоять, і ми теж будемо стояти. До перемоги, а потім - до нашого із вами світлого майбутнього.

Шукайте мене у соцмережах, я завжди відкритий до співпраці та нових знайомств:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100003409837684

І обов’язково підписуйтесь на наш інстаграм - там багато цікавого:

https://www.instagram.com/ukrainianfuture

А хто ви? Чим ви живете, чим займаєтесь, що вас надихає і рухає вперед?

Поділіться у коментарях!

З повагою та вірою у наш спільний успіх,

Дмитро

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дмитро Силенко
Дмитро Силенко@dmytro_sylenko

326Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 30 квітня

Більше від автора

  • Питна вода для України, проблематика і шляхи вирішення

    Ситуація з водопостачанням в Україні це лише одна з багатьох проблем, з якою ми зіткнулись під час повномасштабної війни. Нестача зброї і засобів до існування роблять нас вразливими перед російською агресією. Але ми проходили складні часи і зможемо пройти їх ще раз.

    Теми цього довгочиту:

    Питна Вода
  • Ukrainian Future: Питна вода для України

    Військові дії в Україні тривають. Шпальти газет давно бачили фотографії жахіть, які принесла ця війна, але ситуація залишається катастрофічною.

    Теми цього довгочиту:

    Війна В Україні

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Іван, письменник, колишній військовий (списаний), зараз волонтерю для свого взводу, котрий виконує бойові завдання на нулі.

Дякую за ваш внесок у спільну перемогу і будьмо знайомі!

Вам також сподобається