Звідки взявся Білл?

Сайт дав доволі багато цікавої інформації по всесвіту, в особливості про Білла Шифра. Давайте розберемось хто він, і як став тим, ким є зараз. Наголошу, що далі будуть теорії фанатів, засновані на деяких фактах про нього.

Гадаю усі розуміють, що образ Білла надихався масонами та всевидячим оком, що і породило таку всезнаючу, всемогутню багатовимірну істоту. Свого роду це Божество, але лише з уявлень людей, що є Бог. У свою чергу всесвіт Граваті Фолз має свого Бога, і це не Шифр, на це нам неодноразово натякав той самий сайт.

Що ми тепер знаємо про Білла?

Частину ми знаємо з сайту, але для деяких теорій я буду використовувати інформацію з третьої книги Білла.

САЙТ

Коли ми підписуємо контракт на сайті свічка стає синьою. Якщо все пройшло добре, то покрутивши регулятор на комп’ютері, який до цього видавав тільки різні види шуму, ми почуємо аудіодоріжку, яку треба програти в реверсі. В такому разі незрозуміле бурчання набуде цілком зрозумілої суті:

Someone help! (Хто небудь допоможіть)
A murderer name… (Ім’я вбивці)
…Is Bill. (Білл)
The sky is on fire. (Небо у вогні)
Everything is burning. (Все горить)
How could this happen? (Як це трапилось)
You killed us all. (Ти вбив усіх нас)
Remember us. (Пам’ятай нас)

Але як ми можемо зрозуміти що це означає? Давайте звернемось до розповіді про бій Білла та Дитя часу:

Дитя часу: Я ЗНАЮ ТВОЇ ЗЛОЧИНИ, ШИФР. НОВИЙ ДІМ НЕ КОМПЕНСУЄ ТОГО, ЩО ТИ ВТРАТИВ. ТЕ, ЩО ТИ ЗРОБИВ З НЕЗЛІЧЕННИМИ ДУШАМИ ЕВКЛІДІЇ.
Шифр зупинився на місці.
Білл Шифр: РЕТЕЛЬНІШЕ ДОБИРАЙ СЛОВА.
Поплічники Шифра перешіптувалися між собою, розгублено. Здавалося, вони чули суперечливі історії про минуле Білла.
Хтось з компанії Білла: Ти казав, що звільнив людей у своєму вимірі…
Дитя часу: А ЯК ЖЕ, ЗВІЛЬНИВ ЇХ ВІД ТІЛ!

Тепер ми знаємо, що він родом з Евклідії і якось причасний до знищення цього виміру та смерті усіх його жителів. Далі розповідь Білла про те, як стати безсмертним може трохи привідкрити нам завісу про те, як він сам зміг вижити і стати безсмертним:

Існує безліч способів обдурити смерть! Завантажити свою свідомість у робота, помінятися мізками з машиною, помістити душу в сніговика, бла-бла-бла. Але щоб стати по-справжньому БЕЗСМЕРТНИМ, ви повинні перенести найцінніше, що у вас є (вашу особистість), зі свого тіла в царство ІДЕЙ. Коротше кажучи, ви повинні створити історію про себе настільки переконливу, щоб вона назавжди закарбувалася у свідомості людства, нескінченно відтворюючи вашу сутність з покоління в покоління. У той час як ваша плоть тимчасова, ваша легенда може жити вічно. Генетичне дублювання - це гра для людей, умова життєдіяльності м'яса, але меметична хроноподорож грає на випередження.   
РЕАЛЬНІСТЬ поділяється лише на дві властивості: Фізичні атоми та Історії. Історії такі ж реальні, як і фізична реальність, але вони існують в окремому вимірі. Ось чому ваш розум такий важливий - це ваш єдиний зв'язок з цим світом.
Так само, як ваші гени розмножуються через фізичне м'ясо, ваша ідентичність може розмножуватися і пережити ваше кволе тіло в РОЗУМІ.

Тепер трохи більше про батьків, тут спиратимусь на кольоровий шифр з одного відео:

r/gravityfalls - justfitin code

Переклад з англійської:

Любий Біллі, будь ласка, не плач. Ти не винен, що в тебе таке дивне око. Мама берегтиме тебе, ти ніколи не впадеш, і ми завжди будемо любити тебе, незважаючи на гострі кути і все інше.

Це причина, по якій всі кажуть, що він народився з аномалією. Схоже в його вимірі усі дійсно мали очі збоку, а він в центрі, завдяки чому побачив інший вимір.

Друга теорія згадує дещо важливе, що я просто не можу упустити. Ця команда відкриє нам одразу кілька важливих речей: фобії Білла, його перебування в психотерапії в якийсь момент його життя після катастрофи і ймовірний колір його батьків. Натискаючи три рази на команду, ми отримуємо по троху різної інформації:

1 раз:

Карта пацієнта: Білл САЙФЕР
Найбільша любов: себе
Найбільший страх: себе

2 раз:

Зауваження з арт-терапії: все, що він малює - це червоні та сині трикутники.

3 раз:

Батьківські фобії, пов'язані з обсесивно-депресивним розладом:
3D-окуляри
венеціанські жалюзі
телевізійні шуми

Наступна річ, це також команда, яка вмикає відео, де маленький Сайфер на руках своїх батьків і питання: навіщо ти це зробив? (не відомо чи це питання від батьків до Білла, чи від Білла до користувача сайтом). І те, і те доречно, зважаючи на те, що команда перекладається з латині буквально, як “ДОЛИНА ПОПЕЛУ”.

ліворуч мати, а праворуч батько

Також підтвердженням, що весь вимір загинув є результати наступних команд:

вимір* (це все тупий гугл перекладач)

Також на сайті ми можемо знайти фото малюка Білла з натяком, що цей вид істот народжується батьками, а не матерями, на зразок морських коників.

Підпис до фото:

ВІТАЄМО, ВГАДАЙТЕ, ЩО ЗАРАЗ РОСТЕ ВСЕРЕДИНІ ВАС! ПОБАЧИМОСЯ ЧЕРЕЗ 9 МІСЯЦІВ, ТАТУ!

Останнє і певно найважливіше, що я хочу тут залишити, це здавалось би, просто глюки, які ви зустрічали і раніше в довгочиті. Тож гадаю ви вже розумієте, що це шифр:

Переклад розшифровки з англійської:

Два виміри туди і назад, ви завжди будете знати, в який бік йти. Якщо ти загубився, не бійся. В Евклідії ви це зробите. Забіжиш надто далеко, надто праворуч від кадру - знову опинишся ліворуч. Занадто високо стрибнеш - не плач і не хвилюйся. Б'юся об заклад, ти з'явишся з-під землі. У цьому місці немає страху. Близькі завжди будуть поруч. Ролі і правила завжди зрозумілі. Евклідіє, ми дуже любимо тебе.

Чи може це означати, що Білл боїться білого шуму і всіляких телевізійних глюків, бо вони спілкувалися на цій планеті кольорами? Бо весь час усе, що може бути зверненням до нього від Батьків або інших істот Евклідії ми або чуємо, або отримуємо з таких кольорів.

Пояснення фобій Біла (лише припущення користувача Routine_Mall_566):

  • TV Static: Смерть і знищення Евклідії, їхній мультиплікаційний світ знищений, все, що залишилося, це порожній телеканал. Мав на меті інкапсулювати "Порожню порожнечу".

  • Венеціанські жалюзі: зміщення площин, зміщення жалюзі з горизонтального/вертикального положення. Щоб показати/довести 3-й вимір, який якимось чином призвів до знищення Евклідії та смерті його батьків.

  • 3D-окуляри: якось згадувалося раніше. Щоб дати людям Евклідії нову перспективу", він повторив функцію 3D-окулярів для кіно. Але оскільки вони були червоно-синіми, йому потрібно було пожертвувати одним із своїх батьків.

Я відчувала потребу вставити це, бо зустрічала іншу думку, стосовно окулярів і вона мені ближче, тож нехай і у вас буде можливість знайти те, що вам ближче.

Я гадаю він боїться 3D окулярів, як і всього, що нагадує про катастрофу, бо його батьки були червоно-сині і ці кольори, будучи поруч, тригерять його. Доречі це може пояснювати, чому саме він народився з аномалією (типу ЧЕРВОНИЙ+СИНІЙ= 3D бачення).

КНИГА

Чи уточняла я, що Аксолотль є тогом їхнього світу? Ні? В будь якому разі нехай буде тут.

Пророцтво Аксолотля:

  1. Шістдесят градусів, які йдуть по три.

  2. Спостерігає з-під берези.

  3. Бачив горіння свого власного виміру.

  4. Сумує за домом, але не може повернутися.

  5. Каже, що він щасливий. Він брехун.

  6. Причиною пожежі звинувачує підпал.

  7. Якщо він хоче уникнути провини,

    йому доведеться закликати моє ім'я.

  8. Один із способів виправдати свій злочин

    інша форма, інший час.

З основного для розуміння теорій це все, чи упускаю я щось важливе не знаю, бо сама книги ще не маю і наврядчи придбаю(

Імена батьків

Не впевнена чи це з книги, але деякі користувачі використовують ім’я батьків Білла: Евкліда та Скален. Проте я знайшла невеличку теорію, яка намагається зрозуміти звідки взялись ці імена:

Гаразд, я вводив кілька кодів о другій годині ночі, як і будь-яка здорова людина, поки не ввів пароль «Euclid» - на моніторі було написано «форму життя не знайдено».

Тепер та стенограма, у якій зображено Дитя часу та Білла, які обговорюють майбутнє Землі. Білл намагається переконати Time Baby дозволити йому панувати терор на Землі, але Time Baby чинить опір, що призводить до гарячої суперечки. Дитя часу каже:

ЩО СКАЗАЛИ б ВАШІ БАТЬКИ, ЯКБИ МОГЛИ ПОБАЧИТИ, КИМ ВИ СТАЛИ. ЩО БУДЕ СКАЛ…

Тепер повернемося до пароля Euclid. Це геометричний термін. Це змусило мене повірити, що Дитя намагався сказати «СКАЛЕН», який є іншим геометричним терміном, що описує трикутник. і що? Ну здогадайтеся! Я використав «Scalene» як пароль і отримав таку саму відповідь, як і для «Euclid». Тому Евклід і Скален — це імена Батьків Білла, і оскільки Білл убив їх разом із рештою свого виміру, вони є втраченими формами життя.

Як Білл знищив власний вимір

Теорія порталу

Теорія користувача Not_Dipper_Pines з редіту

Увага, це буде величезна теорія, яку більш доречно буде порівняти з науковою роботою!

«Ви думаєте, що ці ланцюги тугі? Уявіть, що ви живете у другому вимірі... плоскі розуми в плоскому світі з плоскими мріями. Я звільнив свій вимір Стенфорд, і я тут, щоб звільнити ваш».

Дім Білла описується як 2D-всесвіт, який існував трохи більше трильйона років тому, задовго до появи нашого Всесвіту. Протягом багатьох років ми тут і там мали деякі подробиці про це, але книга Білла принесла багато нової інформації про цей світ, Евклідію . Вважається, що цей світ схожий на «Площину» Едвіна Еботта Еботта , історію про життя квадрата в подібному плоскому світі, коли його раптово відвідує тривимірна сфера.

«Біжи надто далеко праворуч від кадру / Ти знову з’явишся ліворуч» і «Стрибни занадто високо, не плач і не хвилюйся / Б’юся об заклад, ти вискочиш із землі».

Я вважаю, що це вказує на те, що цей Всесвіт мав кривизну: це, по суті, 2D-поверхня 3D-сфери, що дозволяє вам «крутитися» навколо, проходячи достатньо далеко по прямій лінії. Подібно до того, як наш 3D-всесвіт має власну кривизну. Не надто актуально, але пізніше це може призвести до сценарію, який, на мою думку, міг би пояснити останню порошинку, що залишилася від його виміру.

«Плоскі уми в плоскому світі з плоскими мріями»

Зараз є багато цікавих спекуляцій, які можна зробити про світ у плоскому Всесвіті. Зрештою, у них був би буквально плоский розум, їхні мізки були б з’єднані таким чином, що жодні зв’язки ніколи не перетиналися б – можливо, вони могли б посилати електричні сигнали лише в одному напрямку. Вони також, ймовірно, відчувають світ в 1 вимірі, як ми сприймаємо наш 3D-світ у 2D у межах нашого сприйняття. Але вони також, ймовірно, матимуть круговий зір, здатні бачити все навколо, з багатьма «очима» по периметру їхніх тіл.

Але сам Білл був іншим. Я думаю, що тільки в Білла завжди було своє центральне око, яке в цьому світі мало б існувати всередині його тіла, можливо, як його мозок. І це око дозволило йому побачити третій вимір.

Довірся всезнаючому, всевидючому ОКУ!

Найбільша здатність Білла Сайфера — всевидюче око. Описано, що він здатний проектувати свій розум у нематеріальне царство і спостерігати за будь-яким всесвітом із маленьких “вікон”. І не тільки це, він може бачити майбутнє, багато майбутніх. Я вважаю, що це та сама мутація, яка дозволяє йому спостерігати 3D-світ. Зрештою, він міг проектувати свій розум «вгору» і спостерігати пласку площину існування. Він може бачити майбутнє, але, як він каже, щоразу, коли дві частинки стикаються одна з одною, це різко змінюється.

Я вважаю, що це означає, що він не тільки може бачити кілька просторових вимірів – я думаю, що Білл Сайфер має здатність спостерігати кілька вимірами часу .

Кажуть, що наш Всесвіт має 3 виміри простору та один вимір часу. Однак це не єдина можливість. Існує теорія, згідно з якою наш Всесвіт насправді може мати кілька часових вимірів, але для будь-якого спостерігача буде здаватися, що вони існують в одній часовій лінії. Ці численні часові виміри були б схожі на інтерполяцію між різними можливостями — що могло б бути поясненням випадкових квантових подій — щоразу, коли частинка розпадається, це могло бути тому, що вона закріплювала іншу «координату» в 3-х часових вимірах.

Міжвимірний портал Білла

Відчувши третій вимір, Білл, як і головний герой Flatland, благає всіх і намагається пояснити їм третій вимір, але їхні плоскі уми ніколи не можуть цього зрозуміти, як наші тривимірні уми ніколи не можуть зрозуміти чотири виміри. Можливо, йому повірила тільки мати - Скален. Але Білл мав довести свою правоту. Саме тоді він спочатку це уявив:

Міжвимірний портал.

Білл створив перший міжвимірний портал у своєму двовимірному світі. Він зробив це так, щоб отримати доступ до тривимірного світу, нарешті довести свою правоту та показати всім світ, який може бачити лише він.

фото непрацюючого порталу Білла

І на відміну від усіх своїх минулихх спроб... йому це вдалося . Портал працював бездоганно, дозволяючи його просторовому переходу до 3D-всесвіту.

Але вийшло не так, як він очікував. По суті, портал відкрив весь його вимір для 3D-простору. Розширюючись назовні зі швидкістю світла, його двовимірний світ раптово став 3D.

У шоу описується, що портал має потенціал розірвати всесвіт на частини. Це тому, що це саме те, що він робив у минулому

Тепер це призведе до сценарію завершення розміру, який я можу назвати лише...

ВЕЛИКИЙ РОЗЛИВ

За мить двовимірна плоска площина, на якій все існує, відкрилася третьому виміру. Біллу не було відомо, що це означало б негайний кінець усього життя у цьому Всесвіті.

Коли ви існуєте в двох вимірах, «область» фігури – це її внутрішня частина, а не поверхня. Таким чином, двовимірне життя використовуватиме внутрішню частину форми для утримання рідин, органів та інших важливих процесів. Відсутність третього виміру тримає вас у другому вимірі, як дві непорушні стіни. Але коли ці стіни раптом зникають... Ти виливаєшся . За кілька секунд кожен окремий живий організм в Евклідії відчує, як їхня кров, органи та нутрощі раптово виливаються в порожній простір. Ймовірно, дуже вибухово, оскільки цей порожній простір був би вакуумом. Все, що було суцільною структурою, раптом стало крихким аркушем паперу, що вигинається в 3D-простір.

Але це ще не все. Ви б раптово відчули ефект тривимірної гравітації: якби ваша планета була диском, вона швидко почала б колапсувати в тривимірну сферу, розчавлюючись у набагато меншому просторі, ніж її двовимірна аналогія. Все впаде з країв і попрямує до нового центру мас у тривимірному просторі, утворюючи нову кулю з вогню та гарячого металу.

Але зачекайте, є навіть більше. Закони фізики, які ви знали, зміняться. Сама хімія, що тримає ваші атоми разом. У двовимірному світі електрони можуть обертатися навколо свого ядра лише у 2 вимірах, зрештою, вся їхня таблиця елементів була б значно іншою, а спосіб з’єднання молекул був би обмежений двома вимірами. Самі фундаментальні частинки, з яких складаються кварки, також можуть бути різними. І під впливом третього виміру всі ці закони раптом змінилися. Ваш еквівалент структури ДНК, кожна хімічна ланка кожної молекули у вашому тілі може виявитися розірваною в одну мить — і ви, швидше за все, вибухнете. Ймовірно, весь вимір вибухне. Це був кінець виміру Білла Сайфера — одна маленька помилка миттєво знищила весь його світ.

Ще один сценарій, який може статися — якщо 2D-всесвіт є поверхнею 3D-сфери — під впливом 3-вимірного простору цей 2D-простір може раптово відчути «скорочення» та швидко стиснутися в єдину 0-вимірну точку, розширюючись у 3D-простір. - утворення єдиного залишку пилу.

Теорія жалюзі

Невеличка теорія користувача nosignature

Тож я бачив теорію, яка стверджувала, що Білл знищив свій вимір, буквально змінивши їх точку зору, аби вони теж побачили космос. Зміна їхнього положення з вертикального на горизонтальне, як це видно в його оці в епізодах weirdmageddon, щоб усі могли бачити зірки. Та сцена не єдиний доказ цього. Як ми знаємо з веб-сайту, Білл має дивну фобію венеціанських жалюзі. Що роблять венеціанські жалюзі? Вони переходять від вертикалі до горизонталі (або навпаки).

Частина з пожежою могла бути тому, що, змінивши положення його світу, вони тепер опинилися під прямими променями свого сонця.

r/gravityfalls - Як Білл знищив свій вимір
венеціанські жалюзі
r/gravityfalls - Як Білл знищив свій вимір
кадр з мультсеріалу

Корисний коментар одного з користувачів до цього посту:

І в книзі майже сказано, що це не так, але я завжди мав головний канон, що царство кошмарів було лише розкладаним трупом його рідного світу.

Але після того, як я прочитав книгу, у мене новий головний канон. Білл сказав, що на межі реальності є «розрив» або щось подібне, і воно тисне, і врешті-решт воно досягне царства кошмарів і знищить його. Моя теорія полягає в тому, що насправді він створив “чорну діру” у своєму домашньому вимір! Що б він не робив з ним - це викликало “діру” в реальності, і це повільно поширювалося по всьому існуванню - і це наздоганяло його. Його стрибок у наш світ — це буквально його втеча від власних проблем!

Теорія сліпої люті

Користувач Pristineee1 не робив окремий пост, але написав коментар в обговоренні цієї теорії і він виявився найбільш розлогим і обгрунтованим з усів коментів:

У мене є теорія, яка може бути жахливою, але привіт, може дати комусь над чим подумати.

Отже, на сторінці «Книги Білла», де Білл намагається обговорити знищення його рідного світу Евклідії, мені впало в очі одне слово «мандибули». Мені було цікаво, ЧОМУ там згадується мандибула, це дуже специфічне слово, яке, очевидно, має велике значення, тож у чому справа?

І тоді це мене вразило: було показано, що Білл змінює форму, коли сердиться чи засмучений, одну форму, яку ми показували знову й знову, — це Білл із ротом, іноді в роті кілька рядів зубів, іноді навіть кілька щелеп. Я вважаю, що слово мандибули використовується для позначення самого Білла, мандибули у множині, тому що форма, яку він прийняв у цей момент, мала кілька щелеп; як у кінці Книги Білла, де Білл приходить у лють через слова Стенлі про нього.

Картинки гравити фолз билл шифр - 71 фото

Одне, що я також помітив на тій самій сторінці, це речення «Крики стають голоснішими, коли я» ключове слово I. Наступне речення «стільки крові!!! СТІЛЬКИ» також виділяється, тому що якщо вірити, що Евклідія спалена дотла чи не було б стільки крові? Якщо Евклюдію підпалили, як Білл вижив?

І навіть якщо Евклідія ДІЙСНО згоріла, контролювати вогонь схоже на Білла. «Сайфер Чіпер, він божевільний, підпалює своїм мозком». Це також пояснює, чому лише він вижив у пеклі, це був ЙОГО вогонь.

Картинки огонь билла шифра (63 фото)

Я думаю, що Білл, зрозумівши, що його план показати своєму роду 3-й вимір не спрацює, він впав у сліпий відчай і лють після того, як дійшов висновку, що він назавжди залишиться самотнім через свою мутацію. Молодий Шифер, не в змозі контролювати свої сили, жорстоко накидається, і поки він усвідомлює, що зробив, залишився тільки він. Один у всесвіті, залитий кров'ю.

Тепер ця теорія здебільшого ґрунтується на припущенні, що Білл вже народився могутнім, а не розвинув свої здібності та не пояснює фобію жалюзі, але я все одно вважаю, що вона має певні переваги, що ви думаєте?

Як Білл вижив

Теорія терапії

Ця теорія про те, що терапія, яку проходить Сайфер (а про неї є багато на сайті) насправді сповідь перед Аксолотлем, богом їхнього світу.

Автор, як він сам сказав “розширеної” теорії Any_Worth1249

Виявляється, ця теорія вже існує, проте я думаю, що я трохи розширив оригінальну «теорію однієї монети», тому я залишу цю публікацію.

Моя теорія полягає в тому, що коли Білл закінчить свою терапію, він воскресне як Стен в «іншій формі, в інший час», що, я знаю, звучить дещо божевільно, але я обіцяю, що у мене є докази.

По-перше, Стен і Білл мають дуже дивну кількість спільного. Вони обоє обманюють людей, щоб заробити на життя, говорять подібним чином і мають подібний менталітет «коли немає поліцейських, все законно». Ще одна дивна річ у цих двох — це те, що вони діляться випадковими дивно конкретними цитатами (Eeny meny miny you, вони обидва називають Форда Шестипалим). Також ці двоє: «Рости необов’язково» - Білл і «Просто тому, що ти ростеш, не Це не означає, що ти справді маєш подорослішати, розумієш?» – Стен. Вони зовсім не такі, як перші два, але я не хотів їх випускати. Ще одна дивна деталь — Стен одягнений у костюм і МЕТЕЛИК, прикриваючи одне око, коли він намагається обдурити людей, майже так, ніби він намагається зачепити свого внутрішнього Білла. Щось, що може бути не таким вагомим доказом, як інші, але я все одно хотів би включити, це те, що культовий шепіт «не таким, яким він здається» супроводжується ЗОБРАЖЕННЯМ БІЛЛА. На мій погляд, Стена, який створює портал, насправді не достатньо, щоб сказати, що він «не той, яким здається». Він робить це, щоб врятувати свого брата, і ДІЙСНО здається людиною, яка любить свою сім’ю. Можливо, Стен весь цей час був реінкарнацією Білла? Крім того, Білл буквально виконує той самий рух, що й Стен, під час вступу до Дивномагедону. Це також не якийсь дивний збіг: Алекс, як повідомляється, сказав, що він намагається встановити зв’язок між ними на Нью-Йоркському Comic Con кілька років тому. Причина цього зв’язку насправді не пояснюється в шоу.

Тепер, коли ми знаємо більше подробиць про реінкарнацію Білла, ми знаємо, що є принаймні можливість для Білла повернутися майже будь-яким після завершення терапії. Різний час також може стосуватися як минулого, так і майбутнього, але не вказано, коли саме. (Якби Алекс хотів, щоб це стосувалося лише майбутнього, він міг би просто сказати пізніший час або щось подібне). Крім того, особистість Стена схожа на те, як діяв би Сайфер після лікування. Він відмовився від свого божевілля та визнав, що йому потрібна сім’я та любов, щоб бути справді щасливим, що є метою терапії Білла. Досить поетичний і щасливий кінець для Білла.

Тож ви можете сміливо копати діри в цій речі :) Крім того, чи знаєте ви, що легендарний MATPAT, ймовірно, мав подібну теорію? Наприкінці одного зі своїх відео про Гравіті Фолз він згадує, що вони можуть бути одним і тим же, «але це теорія іншим разом». На жаль, я не думаю, що ця теорія коли-небудь побачить світ, оскільки він пішов на пенсію, і минуло близько 4 років, як він коротко згадав про це.

Продовження теорії порталу

Адже автор продумав і те, як він міг вижити:

Фізична форма? Я був би не проти це зробити!

Білл залишиться єдиним, хто вижив у цій катастрофі. Спостерігаючи, як усе, що він знав, було розірвано за лічені секунди, знищивши весь його домашній вимір, довівши свою правоту найдорожчою ціною. Але що сталося з Біллом під час катастрофи? Як Білл міг вижити?

Він не вижив. Білл, використовуючи свою здатність проектувати свій розум у нематеріальний вимір, спостерігав за подіями згори, що врешті-решт врятувало йому життя. Я думаю, що фізичне тіло Білла було знищено під час цієї катастрофи, залишивши його без фізичної форми в царстві кошмарів. І саме це призводить до подій серіалу. Зараз Білл застряг у вимірі, що розпадається, без фізичного тіла, і йому потрібно швидко знайти спосіб увійти в інший вимір і змінити своє фізичне тіло. І ось в кінці серіалу повторюється те ж саме. Білл залишається на мілині з від’єднаним тілом. Але оскільки статуя все ще стоїть, у нього все ще може бути шанс.

Арти по теоріям

r/gravityfalls - Мій фанарт Евкліда та Скалена. (TW: Гіперреалізм)
Батьки Білла
r/gravityfalls - Малювання
демонстрація того, чому батьки не могли бачити третій вимір на відміну від Білла

Раніше я також зустрічала багато милих малюнків, які натякали, що Сайфер успадкував капелюх від батька, а його краватка це бантик матері)

Цей чудовий малюнок - гарний приклад особливостей того виміру

Мінікліп по одній з теорій.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Біла птаха
Біла птаха@ptaha

Ділюсь знаннями і надбаннями

4.9KПрочитань
7Автори
40Читачі
Підтримати
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Банальні поради, щоб стати не банальним письменником.

    Я пишу з 7 років свого життя. Комікси, вірші, оповідання стали частиною мого життя і змусили адаптувати себе і свої навички до створення художньої літератури. Ось кілька речей, які можливо врятують ваше письменницьке життя від чергового застою і недописаних шедеврів.

    Теми цього довгочиту:

    Література
  • Продовження головоломок з сайту про Гравіті Фолз

    Друкарня на минулому довгочиті сказала, що я забагато редагую і ще й некоректно зберегла деякі данні, що завадило мені створити нормальну базу матеріалів з того сайту, тож ловіть продовження.

    Теми цього довгочиту:

    Доповнення

Вам також сподобається

Коментарі (1)

дуже кайфую від цього лору

Вам також сподобається