Чи є в України шанс на розквіт?

Так. Maybe.

В. Винниченко

У цьому довгочиті з призми історії та сьогодення розглянемо ситуацію в країні, можливості вирішення проблем України, а також проведемо невеличкий урок правознавства. Надіюсь буде приємно.

Хмммм…

Чому у нас срака?

Олігархи, корупція, сепаратизм, вплив рашки - всі ці слова вам відомі настільки, що вже надоїли своєю банальністю. Це все вже наслідки неорганізованості народу в мирний час. Та варто сказати, що паразити не виникають на місцях, де їх травлять. Тому за цією дивною аналогією з тарганами Україні необхідні чіткі закони і безвиняткове покарання за злочини, тобто реформувати і “почистити“ судову владу.

Необхідно додати, що попри неймовірні відгуки деяких “експертів“ про нашу конституцію, вона не працює як слід та не враховує потреби сьогодення, тому вона потребує змін у багатьох аспектах сучасності: крипта, інтернет-активи, праця для підлітків, пенсійні реформи(на 1 робочого 13 пенсіонерів в Україні), і тд…

Хвилинка освіти

Дуже стисло. Законодавча створює закони. Виконавча реалізовує закони. А судова влада контролює виконання і створення законів.
Ось які вітки влади є в Україні

Якби у нас справді була чиста судова влада, то настільки банальних крадіжок з бюджету не було б, як дорогі яйця, барабани в укриття. А це тільки найменше про що знають назагал. У якісній системі, до прикладу Європи, корупція не зникла-вона існує, але не в таких масштабах і простоті обкрадань, як ви знаєте де...

-Африці!

Ось дослідження сприйняття корупції у світі від 1 до 100. Раджу подивитись за посиланням нижче.

Україна 33/100 на рівні з Анголою

Посилання

Як це виправити?

  1. Нормальний лідер з чіткою позицією і планом вирішення.(поки що жоден Президент не підходить під це трактування)

  2. Вбирати новітні технології першими і бути новаторами, зміна конституції. Шлях Європи, поступове зростання, українцям не підійде.

  3. “виправити“ судову гілку влади. Для цього б чудово підійшов військовий.

Гадаю дость. Дотримання цих трьох пунктів гарантують успіх країні, а всі інші аспекти життя і так неодмінно покращаться. Зуб даю.

Приклади з країн сьогодення

Сінгапурське, Турецьке(з Ататюрком) дива. Нащо я їх назвав?- щоб об’єднати їх в групу і донести думку, що Україна стане новим економічним дивом тільки з рішучим і яскравим лідером. Згадайте тільки Наполеона!

Щось гарненьке з Сінгапура

Головне народу потрібно правильно їх визначати і не давати владу придуркам(особливо проросійським), як стається рік у рік. Винен у дурному виборі сам народ,

Бо демократія - це влада народу

А перший президент був комуніст-Кравчук, і вже відтоді ми все запороли.


Цей довгочит був максимально поверхневий і оптимістичний😁, не заглиблюючись в теми.

Бажаєте продовження, розбір інших тем,поділитися думкою чи обісрати когось- все можна у коментарях!!!

Підписка. Оплески.💕

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Володимир Винниченко
Володимир Винниченко@Green.live

Громадянин, екоактивіст,людина

38Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 27 червня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається