Альманах Українського Аніме — найповніший список команд дубляжу, озвучки та субтитрів

Зміст

Вашій увазі найбільше та найповніше в інтернеті зібрання команд та проєктів які займаються на адаптації Аніме Українською. Зібрав усі відомі та мало відомі команди та їхні контакти.

☠ Піратство вибиває, не ведіть себе як росня

Підтримка ліцензійного аніме важлива, оскільки без неї воно ніколи не буде поширено в Україні. Це означає, що не буде ліцензійного мерчу, івентів, фестів та інших цікавих заходів, які багато людей чекають. Розумію, що багато аніме немає на ліцензованих платформах, не всі відео мають озвучення та відеосубтитри, а підписка на такі платформи може бути досить дорогою. Для когось навіть 200 гривень на місяць це багато.

Однак, важливо пам'ятати, що підтримка ліцензійного аніме - це не тільки розвага, але і розвиток аніме-індустрії в Україні. Інвестуючи у контент, ми створюємо попит, який змушує видавців та розробників продовжувати працювати над якісним контентом. Якщо ми не будемо підтримувати ліцензійний аніме, то рано чи пізно цей ринок загине в Україні.

Як любитель аніме, якщо я й дивлюся піратський контент, то все одно маю підписку на офіційні платформи. Я плачу за контент, створюючи попит на нього.

Недарма ж багато людей закликають не бути як росіяни, які бойкотували ліцензійних видавців аніме та руйнували цю індустрію у своїй країні. Тому, список нижче, не має бути використовуваний як інструмент підтримки піратства. Варто зрозуміти, що це може негативно вплинути на розвиток аніме-індустрії в Україні.

Тож, ми повинні ставитись до розвитку українського аніме простору відповідально і не як бидло-росіяни.

52 Аніме команди. Українські: Дубляж, Озвучка, Субтитри, Хентай

Список постійно доповнюється. Зберігайте собі, щоб не загубити.

Команда

Сайт

Telegram

Amanogawa 🎙️

Сайт

Telegram

AniUA 🎙️

Telegram

AniUnion 🎙️

Telegram

AID Sub Studio 🎙️📝

Telegram

Bamboo 🎙️

Telegram

Bitari 🎙️

Telegram

BULBUL MEDIA 🎙️

Telegram

CreativUa 🎙️

Telegram

Clan Kaizoku 🎙️📝

Telegram

Didko Studio 🎙️

Telegram

DLGG 📝

Сайт

Telegram

DZUSKI 🎙️

Telegram

EspadaStudio 🎙️

YouTube

Telegram

FanVoxUA 🎙️

Telegram

Flame Studio 🎙️

Сайт

Telegram

FukuroNachi 🎙️

Telegram

Gwean & Maslinka 🎙️

Сайт

Telegram

HATOSHI 🎙️

Сайт

Telegram

Inari 🎙️📝

Telegram

Kagawy 🎙️

Telegram

Kioto anime 🎙️

Telegram

Lem0nka Voice Project 🎙️

YouTube

Telegram

Lifecycle 🎙️

Сайт

Telegram

Melvoice 🎙️📝

Сайт

Telegram

QUAM Project 🎙️

Telegram

SaloVpalo 🎙️📝

Telegram

Sengoku 🎙️

Telegram

️Shirifugen 🎙️

Telegram

Shiki 🎙️

Telegram

SovaSub 📝

Telegram

Studio LOLICORN🎙️🍓

Telegram

SubAutumn 📝

Telegram

TOGARASHI 🎙️📝

Сайт

Telegram

UAMAX 🎙️

Telegram

UASPF Studio 🎙️

Telegram

UFDUB 🎙️

Сайт

Telegram

Ukrsub 📝

Telegram

Unimay Media 🎙️

Telegram

The VOP 🎙️

Telegram

Tengushimo 📝🍓

Telegram

Voices Band 🎙️

Telegram

VRdub 🎙️

Telegram

Вояка Schweik 🎙️📝

Telegram

ГарячіВареники 🎙️📝🍓

Telegram

Кізукі 🎙️

Telegram

Ловкі озвучення від Міко 🎙️

Telegram

У куточку в таверні 🎙️📝

Telegram

Повість сучасних літ 🎙️

Telegram

Робота Голосом 🎙️📝

Telegram

Студія Качур 🎙️

Telegram

Студія "Сокира" 🎙️

Telegram

Якщо ви представник котроїсь команди та хочете змінити опис, чи вас взагалі не представлено — зв’яжіться зі мною — все зробимо 😉

Pro Anime

Щоб легше було слідкувати за новинками рекомендую канал Pro Anime — Вам розкажуть про новинки аніме, та які команди анонсували роботу над кожним тайтлом.

Amanogawa

🎙️ Озвучка

Спільнота Аманоґава – ми перекладаємо та озвучуємо аніме, збираємо інформацію та новини про аніме та Японію, висвітлюємо різноманітні анімешні та пов'язані з ними події в Україні та за її межами, прагнемо просувати ліцензійну манґу та манхву і ще робимо купу-купу всього іншого, до чого можемо дотягнутися і до чого маємо натхнення.

СайтTelegramTwitterРелізи

AniUA

🎙️ Озвучка

Новини озвучення аніме українською від AniUA. Дізнавайтеся про нові серії першими! А ще в нас є меми… Канал для осіб 18+

Telegram

AniUnion

🎙️ Озвучка

Ми AniUnion! Відносно нова команда озвучення та перекладу аніме українською. Працюємо на якість та приємний звук для наших глядачів💙💛 Якщо бажаєте лампово провести вечір, разом з переглядом улюблених аніме — залітайте до нас!

Telegram

AID Sub Studio

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Ми молода команда, яка перекладає, та озвучує аніме українською мовою, до кожної озвученої серії робимо версію з українськими субтитрами 🇺🇦 Також ми публікуємо новини з аніме світу, та різноманітні топи. Якщо Вас це зацікавило, ласкаво просимо до нашої спільноти!

TelegramРелізи

Bamboo

🎙️ Озвучка

Telegram

Bitari

🎙️ Озвучка

Даббер, виходець з AniUA, учасник VERЛань Group. Озвучує як соло, так і спільно з іншими українськими фандаб-командами.

Telegram

BULBUL MEDIA

🎙️ Озвучка

BulBul Media - команда озвучення та дубляжу аніме та ін. В нашій команді проф. актори, тому продукт стараємося випускати якісний

Telegram

CreativUa

🎙️ Озвучка

Ми команда, яка займається озвучкою аніме дорам та переспівами опенінгів і остів українською мовою

Telegram • Релізи

Clan Kaizoku

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Клан Кайзоку Заснований 2015 року, 31 жовтня. Створений заради перекладу та озвучення Ван Пісу командою з 5-х людей: Еределька, Соллмарінн, Санюко, Анютка і Ревенс. Усі п'ятеро й до цього часу залишаються і працюють у Клані Кайзоку. (Соллмарін та Ревенс на даний момент перебувають на фронті, де боронять нас усіх від загарбників). Та за 7 років Клан сильно виріс і розширив свої можливості. Наразі дійсних учасників команди 32, з яких є і перекладачі, і дабери. Основна діяльність: багатоголосе закадрове озвучення аніме. Робимо багато і якісно. На весняний сезон 2023 року ми озвучуємо 9 онґоїнґів і близько 20-ти старих проєктів. За один місяць це десь 80-100 найрізноманітніших серій! В середині команди усі почуваються великою дружньою сім'єю, з підтримкою один одного і допомогою на різних напрямках. А це найголовніше, якщо твоя ціль - українізація і допомога наступним поколінням навіки забути мову окупанта, а любити і гордитися своєю рідною українською мовою!

TelegramРелізи

Didko Studio

🎙️ Озвучка

Didko Studio - амбіційна студія з міста Київ, що була заснована компанією друзів на початку 2023 року. Метою студії є розповсюдження українського контенту та виведення його на новий рівень.
Зараз студія займається озвученням як нових тайтлів та повнометражних аніме, так і вже давно забутих, проте не менш популярних шедеврів, також в планах озвучення ігор, фільмів т.і.
Наша команда, постійно розвивається та постійно покращує якість власного контенту.
Didko Studio, з нами завжди гаряче!

TelegramРелізи

DLGG

📝 Субтитри

Команда, яка своїми субтитрами прагне зробити внесок у розвиток українського фансабу.
Запрошуємо всіх поціновувачів субтитрів до нас (๑•͈ᴗ•͈)

СайтTelegram

DZUSKI

Незалежна озвучка Українською. Українізуємо серіали, фільми, мультфільми та аніме.

Telegram

EspadaStudio

🎙️ Озвучка

Всім охайо, на зв'язку Espada Studio. Ми маємо багато талановитих дабберів, які працюють над проектами озвучення для популярних аніме. Не тільки озвучуємо аніме, але й переспівуємо ваші улюблені опенінги українською на своєму YouTube каналі

YouTubeTelegram • Релізи

FanVoxUA

🎙️ Озвучка

Найплідніша українська команда озвучення аніме. Працюють як на кількість, так і на якість. Також займаються озвученням мультсеріалів, серіалів, ігрового та youtube-відео українською.

Telegram

Flame Studio

🎙️ Озвучка

Ми молода та амбіційна команда Flame Studio. Робимо багатоголосу озвучку аніме, іноді чогось іншого, підтримуємо зв'язок та відкриті до співпраці з іншими студіями, сайтами і т.д

СайтTelegram

FukuroNachi (Нацистські Сови)

🎙️ Озвучка

Нова команда, яка озвучує та перекладає аніме. Заснована: 11 жовтня 2022 року. Ми молода команда яка в майбутньому планує перейти на ліцензійний дубляж аніме. Ми працюємо не на швидкість, а на якість, хоча з часом виробиться і швидкість. В Україні не так багато гарного озвучення та ми готові це скорегувати. Наразі в нашій команді 20 учасників. Кожне озвучене нами аніме наповнене емоцій. Ми стараємося робити все, щоб українське озвучення набирало обертів. І надіємось що робимо це не марно!

TelegramРелізи

Gwean & Maslinka (G&M)

🎙️ Озвучка

Ми - дует озвучувачів. Перекладаємо та озвучуємо аніме-серіали, повнометражні аніме, мультфільми українською мовою. Українізуємо як найкращі рейтингові аніме, так і новинки.

СайтTelegramTwitter

HATOSHI

🎙️ Озвучка

Команда, яка займається озвучуванням фільмів та серіалів українською мовою

СайтTelegram

Inari

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Ми перекладаємо й озвучуємо з 2019 року. У нашому репертуарі є такі аніме, як Вежа Бога, Клас Еліти, Бог старшої школи, Ця порцелянова лялечка закохалася, У Комі проблеми зі спілкуванням, Сходження в тіні та багато інших. Наша мета - давати глядачам якісний україномовний продукт, а також популяризувати аніме в Україні

Telegram

Kagawy

🎙️ Озвучка

Мій псевдонім Kagawa. Роблю фан-озвучення та переклад аніме, які ще ніхто не зробив. Тим самим намагаюся збільшити тайтли, які можна буде переглянути солов'їною. Також інколи озвучую скетчі таких команд в ютубі як: Viva la Dirt League та Smosh.
Ось аніме які повністю озвучив: Теккен, Гало Легенди, Світ врятують авантюристи які не вірять у людство. Аніме які в процесі озвучення: Перший крок та Пітер Грілл.
Сподіваюся в майбутньому буду робити не тільки озвучення та переклад аніме, а і фільмів та серіалів або манги та коміксів.

TelegramРелізи

Kioto anime

🎙️ Озвучка

Кіото аніме українською - команда перекладу та озвучення.

Telegram

Lem0nka Voice Project

🎙️ Озвучка

Проєкт заснований акторкою озвучення та дубляжу, яка працює під псевдонімом Lem0nka.
На рахунку проєкта ютуб та телеграм канали, що постійно розвиваються.
Коли на ютубі ви можете подивитися найсвіжіші трейлери та добірки, в телеграмі існує основна група з новинами озвучень і бот, де систематизований увесь каталог від команди.
Команда LVP не має постійного складу. Актори приходять за бажанням створити якісний продукт і йдуть, коли закінчується тайтл, аби повернутися.

YouTubeTelegram

Lifecycle

🎙️ Дубляж

Українська фан-студія дубляжу. Тут ви зможете дивитися улюблені тайтли в українському дубляжі, слідкувати за процесом роботи та першими дізнаватися всі новини студії!

СайтTelegram

Melvoice (MelodicVoiceStudio)

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Melvoice 🇺🇦 - аніме українською. Melvoice - нова назва команди MelodicVoiceStudio.

Сайт • Telegram

QUAM Project

🎙️ Озвучка

QuamProject – команда, що озвучує аніме, фільми, серіали та мультсеріали. Основну діяльність веде співпрацюючи з іншими командами та залучаючи самостійних перекладачів та даберів.

Telegram

SaloVpalo (СалоВпало)

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Зореліт є лідером-засновником команди. Працює в сфері українського аніме з 2011 року. Перекладав манґу, локалізував постери, керував українськими спільнотами. Серйозно несинхронним дубляжем зайнявся з 2020 року.
У нинішньому складі команда сформувалася після повномасштабного вторгнення кацапів.
Нині займаємося дублюванням та субтитруванням аніме. Починали ми першими з онґоїнґу Ван Піс — його ж і продовжуємо. Паралельно є й інші проекти, а також велика мета… СУБТИТРУВАННЯ ВСЬОГО СЕРІАЛУ ВАН ПІС.

Telegram

Sengoku

🎙️ Озвучка

Telegram • Релізи

️Shirifugen (Шіріфуґен)

🎙️ Озвучка

Ми займаємось цією діяльністю з вересня 2020-го року, у нашому озвученні можна побачити такі аніме як: "Відчуй Вітер"(спільно з UFDUB), "Я поголився, а потім привів додому старшокласницю", "Озума", "Клуб Раймана", та інші.

Telegram

Shiki (Metal and dvania)

🎙️ Озвучка

Telegram

SovaSub

📝 Субтитри

В українському сегменті часто не вистачає локалізації класики японського мистецтва анімації. Тож ми, команда молодих ентузіасток, вирішили виправити цю ситуацію, розробляючи субтитри до ваших улюблених тайтлів. Дивіться рідною мовою та кайфуйте від оригінальних голосів персонажів 😎

Telegram

Studio LOLICORN

🎙️ Озвучка 🍓 Хентай

Ми озвучимо весь хентай !!

Telegram

SubAutumn

📝 Субтитри

Спільнота фан-саберів

Telegram

TOGARASHI

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Togarashi - команда озвучення аніме з власним стилем та "перчинкою". Ми створюємо українські переклади з душею та творчим підходом. Наш головний проєкт - озвучення аніме "One Piece", яке ми робимо з особливою любов'ю та пристрастю. Але звісно у нас є й інші проєкти. Ми додаємо до кожного персонажа свою неповторну смакову ноту, яка робить наші переклади особливими. Приєднуйтесь до нашої спільноти та відчуйте нашу гарячу пристрасть до японської анімації!

Сайт • Telegram

UAMAX

🎙️ Озвучка

Дублювання та закадрове озвучування всього що заманеться, роблю нормально, інколи навіть краще, або гірше, як буде настрій. Співпрацюю з проф. акторами.

Telegram

UASPF Studio

🎙️ Дубляж

Ми займаємося багатоголосним дубляжем, перезаписом звуку та іноді створенням озвучення для мультфільмів, фільмів, аніме та інших відео продуктів українською мовою.

Telegram

UFDUB

🎙️ Озвучка

Команда любителів, що озвучують з душею те, що бажають глядачі й учасники проєкту!🧡 

СайтTelegram

Ukrsub

📝 Субтитри

Спільнота присвячена виключно аніме з субтитрами

Telegram

Unimay Media

🎙️ Дубляж

Якісний дубляж та озвучення українською 🇺🇦

Telegram

The VOP

🎙️ Озвучка

The VOP - це професійне та швидке озвучення. Пророк, Юджи та Дивудав, стараються звучити для вас. 💙ОЗВУЧЕННЯ ЦЕ НАШЕ ЖИТТЯ!💛 Піднімемо український дубляж разом!

Telegram

Tengushimo

📝 Субтитри 🍓 Хентай

Щоб стояв у кожній хаті!

Telegram

Voices Band

🎙️ Озвучка

Аніме в багатоголосному українському озвученні!

Telegram

VRdub

🎙️ Озвучка

Команда любителів і не професіоналів.

Telegram • Релізи

Вояка Schweik

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Переклад аніме, фільмів, серіалів та всього іншого українською мовою.

Telegram

ГарячіВареники

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри 🍓 Хентай

Привіт, ми ГарячіВареники! 🥟
Команда професійного озвучення хентаю українською. 🇺🇦
На даний момент озвучили: Пригости мене спермою, Оральні втіхи сестрички та Дівочий натиск.
Далі більше!
Слідкуйте за нами, щоб не пропустити справді гарячий контент солов'їною!

Telegram

Кізукі

🎙️ Озвучка

Ми - молода команда багатоголосого синхронного озвучення та дубляжу КІЗУКІ - команда, що здійснює мрії з вірою в Україну та її народ.
Тільки у нас можна побачити найкращу озвучку Demon Slayer та, хай йому грець, Yarichin Club.
Зовсім скоро ми почнемо роботу над дубляжем Tengen Toppa Gurren Lagann, і започаткуємо реліз другого сезону Darker than Black: Urusei no Gemini.
Ми взяли за основу нашої роботи ідеал SOF України: "не кількістю, а якістю", тож, взявши за мету озвучити онґоїнги ми не женемося за швидкістю, а створюємо монументальну озвучку: впевнені, з плином часу наша робота над третім сезоном Demon Slayer та Доктором Стоуном здобуде визнання!
...Вважайте це за марнославство, та хіба ж вам не цікаво поглянути, що ж ми за Pokémon?
P.S: За весь час нашого існування, ми ще жодного разу не були ситими на перекладачів та звукарів, тож, запрошуємо долучитися до творення нашої історії, друже!
@MarshallBanananana - гордий перекладацький народе, тобі раді тут.
@ok_gb - солдати удачі, озброєні DAW, обертають колесо фортуни тут

Telegram

Ловкі озвучення від Міко

🎙️ Озвучка

Втілюю мрію в життя - озвучую українською! 🗣🎙💛💙
*переважно дорами та аніме 🦊

Telegram

У куточку в таверні

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Твій улюблений світ фентезі українською✨🍃

Telegram

Повість сучасних літ

🎙️ Озвучка

Ми - активна українська молодь, яка прагне примножувати україномовний контент. У нас ти можеш почитати цікаву мангу, подивитись новинки аніме в якіснісній багатоголосій озвучучці, а також знайти собі друзів і однодумців на нашому сервері Діскорд.

Telegram

Робота Голосом

🎙️ Озвучка 📝 Субтитри

Озвучення солов'їною аніме і не тільки

Telegram

Студія Качур

🎙️ Дубляж

TelegramРелізи

Студія "Сокира"

🎙️ Озвучка

Хей! Ми нова команда з озвучення аніме - "Сокира". Робимо багатоголосу закадрову озвучку нових і старих тайтлів.

TelegramРелізи

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Олександр Козак
Олександр Козак@kozack

4.7KПрочитань
1Автори
59Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Як зробити нескінченну прокрутку на сайті. Або 10 недоліків та одна перевага Infinity Scroll

    В цій статті я хочу описати 10 поширених проблем, пов’язаних з нескінченною прокруткою, які розробнику доведеться вирішувати при реалізації Infinity Scroll. Та про єдину причину, чому попри всі недоліки нескінченну прокрутку активно використовують.

    Теми цього довгочиту:

    Ui-ux
  • Чому ви повинні забути про rgb() та hex кольори при роботі з вебсайтами

    Формат задання кольорів функцією rgb() було представлено ще у 1996 році. Очевидно, що CSS далеко розвинувся з тих часів. Попри це, чомусь, багато веброзробників та вебдизайнерів вперто продовжують використовувати цей застарілий, обмежений та нелюдський формат кольору по цей день.

    Теми цього довгочиту:

    Css
  • Чому автоматичні імпорти будь-де це жахлива ідея 💩

    Цей довгочит не містить об’єктивності або глибокого занурення в проблематику чи архітектуру. Це трансляція страждань, волання та болю розробника який зіштовхнувся з жахливою ідеєю яка захоплює спільноту.

    Теми цього довгочиту:

    Javascript

Вам також сподобається

Коментарі (14)

Хочу виділену команду професіонального дубляжу, які будуть спеціалізуватись виключно на Ісекаях 😍

Вам також сподобається