Імітація бурної діяльності

Це досить поширена проблема серед багатьох. Ми вдаємо вигляд, що займаємось чимось. Створюємо образ зайнятої людини. І по ідеї будь-яка діяльність мала б привести нас до якогось результату. Але чи являється прогрес результатом у цьому випадку? Адже ми ж хочемо саме цього. Ми хочемо досягнути певних вершин, нового рівня. І без прогресу ми не обійдемося.

Якщо ви справді стикнулися з такою ситуацією, де ви постійно зайняті, але не бачите нових результатів, то слід запитати себе : «Чи займаюсь я тим, що треба, чи просто роблю звичайні справи(побутові, ті, які не впливають на ваш розвиток) і цим самим створюю вигляд постійно зайнятого?» Дайте собі чесну відповідь. Адже це перший крок до вирішення цієї проблеми.

І зрозумійте, що це окей, якщо ви імітуєте бурну діяльність. Таке може трапитись з усіма. Не треба заганяти себе через це, карати, висміювати і тд. Але і залишати все так не потрібно. З цим треба працювати.

І щоб пропрацювати це, потрібно пройти кілька кроків. Перший, як я вже сказала, це признатись собі у цьому та прийняти цей факт. А другий крок пов’язаний з діями.

Для початку вам потрібно знову для себе пройтись по своїх цілях, переглянути їх; обміркувати свої прагнення і подумати чого ви хочете досягти. Після цього подумати і скласти план досягнння цих цілей. «Що вам треба зробити? Як кроки приведуть вас туди? Можливо потрібно перестати щось робити/з кимось бачитись і тд?»(ці питання можуть допомогти вам)

Після того як у вас уже є план, ви можете діяти! І коли ви знову чимось зайняті постійно, подумайте про свої цілі і чи дійсно дане заняття допоможе вас досягнути їх.

Звичайно, часом є невідкладні справи, які просто необхідно зробити, навіть якщо у них немає сенсу і вам не хочеться цим займатись. Але час від часу перевіряйте себе. На що ви витрачаєте найбільше зусиль, ресурсу і часу: справи, які важливі для вашого зростання чи дрібнички, які можна зробити потім(або й взагалі не робити)?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.6KПрочитань
12Автори
80Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Ваууу, це прям дуже золоті слова!

Вам також сподобається