Ініціатива "Overdrive" — FAQ щодо ігрової події

Зміст

До уваги всіх пілотів! Потрібна термінова допомога!

XenoThreat знову наражає нашу систему та її мешканців на небезпеку, і ми не можемо подолати їх самотужки. Приєднуйтесь до Сил Цивільної Оборони для участі в багатотижневій серії місій, щоб відвернути найбільш диявольську загрозу для Стентона. Протягом наступних тижнів добровольці матимуть завдання збирати розвіддані, вистежувати ключових бойовиків, протидіяти штурмовим силам та багато іншого - і все це заради перемоги.

Зважаючи на серйозність ситуації, компанія Anvil Aerospace випустила на цивільний ринок свій винищувач наступного покоління, що стане основою космічної переваги. Сильніший, швидший і більш потужний, Mk II є повноцінною еволюцією легендарного середнього винищувача Hornet, шанованого в Імперії.

Крім того, пілоти, які продемонструють свою відданість та здібності в рамках ініціативи "Overdrive", отримають Anvil F7A Hornet Mk II у тимчасову оренду.

✨ Ті, хто проявить себе в рамках цієї ініціативи, будуть нагороджені безкоштовним апгрейдом з F7C до ексклюзивного військового винищувача F7A.

Щоб стати на захист цієї справи, прийміть контракт "Overdrive Initiative" у вашому mobiGlas, коли він стане доступним. Місії будуть оновлюватися в міру зростання загрози, тож будьте пильні та слідкуйте за новинами (як цей FAQ, так і головна сторінка сайту будуть оновлюватися з розвитком подій).

Етапи ініціативи Overdrive

▲ [ДОСТУПНО] 1 - INTEL RAID (викрадення даних) - Початок у п'ятницю, 15 березня

Ми отримали анонімну інформацію про те, що готується атака зі сторони XenoThreat! Вас відправляють на розвідувальну місію, щоб з'ясувати, де і коли це станеться.
У той же час, ми виявили, що невелику групу КсеноЗагрози було відправлено до Стентона, щоб, ймовірно, розвідати ситуацію. Нам потрібно, щоб ви нейтралізували ці елементи та зібрали будь-яку можливу інформацію на місці події.

Штурмуйте бункери, щоб отримати коди від оперативників XenoThreat.

▲ [ДОСТУПНО] 2 - PRIORITY TARGETS (PvE полювання, дешифрування) - Початок у п'ятницю, 22 березня

Наші аналітики проаналізували дані, захоплені з осередків XenoThreat, але схоже, що вони використовують складну систему шифрування, щоб приховати свої повідомлення.
Якщо ми хочемо розшифрувати цю інформацію, нам потрібно знищити членів угруповання XenoThreat, які, ймовірно, мають ключі для розшифрування повідомлень.

Вполювати 3 цілі та отримати ключі для розшифрування.

▲ [ДОСТУПНО] 3 - XENOTHREAT INCURSION (PvE бій) - Початок у п'ятницю, 29 березня

XenoThreat знову атакують. Ми не впевнені, чи це буде їхня фінальна атака, чи спроба вивести нас з рівноваги перед майбутньою битвою, але нам потрібно їх зупинити.
Ми скористалися ключами дешифрування, щоб дізнатися про серію розрізнених атак, які планує здійснити XenoThreat. Таким чином, у нас є необхідна інформація, щоб заздалегіть підготуватись до нападу XenoThreat.

Відбийте 5 вторгнень.

▲ [ДОСТУПНО] 4 - XENOTHREAT SURVEILLANCE + "будьте напоготові" (хакерство, кораблі/EVA/FPS бої) - Початок у п'ятницю, 5 квітня

Ми дізналися, що XenoThreat перехоплює ком-супутники та вбудовує в них виклики на місце Vanguard — так вони отримують розвідувальну інформацію.

Зламайте та вимкніть ком-супутники.

▲ [ТРИВАЄ] 5 - ЗАПИТ НА ПОСТАЧАННЯ (Транспортування) - Початок у п'ятницю, 12 квітня

XenoThreat пішли в тінь. Вони, мабуть, розкусили нас, припинивши всі операції та комунікацію в Стентоні.
СЦВ сподівається, що ви допоможете вивести їх на чисту воду. Поповніть станцію біля Стрибкової точки і будьте готові до неминучої атаки.

Доставте припаси до станції Стрибкової точки та підготуйтесь до атаки.

⚠️5 місія - це останній етап перед фінальним боєм з XenoThreat, що почнеться невдовзі після виходу оновлення Star Citizen Alpha 3.23.
Зверніть увагу, що ви повинні завершити всі п'ять етапів до початку нападу XenoThreat, оскільки тоді решта місій стануть недоступними. Тож переконайтеся, що у вас не лишилося жодних місій з ланцюжка Ініціативи "Overdrive" у вкладці "Priority" вашого mobiGlas. Нагороди будуть роздані після перемоги над XenoThreat, у травні.

(пр. пер. також буду оновлювати цю статтю за першої можливості)

ЧАСТІ ЗАПИТАННЯ

▲ У чому суть цієї події?

► Ця подія охоплює багатотижневу серію місій, що завершиться великою сутичкою з XenoThreat. СЦО знову закликає цивільне населення взяти до рук зброю і дати відсіч КсеноЗагрозі, цього разу - на умовах СЦО. Слідкуйте за розвитком подій як у цьому FAQ, так і на головній веб-сторінці заходу.

▲ Чи зможу я приєднатися до серії місій пізніше, щоб взяти в них участь?

► Так! У вас є час до початку фінальної фази (напередодні Invictus Launch Week - про що буде оголошено пізніше), щоб приєднатися до ініціативи "Overdrive" і все ще мати змогу отримати безкоштовний апгрейд до F7A Mk II.

▲ Що станеться з моїм косметичним набором для F7A - "Veteran's Day"?

► Ми дуже раді повідомити, що ті з вас, хто раніше придбав F7A Veteran's Day Cosmetic Upgrade Kit, отримають повноцінний F7A Hornet Mk I безкоштовно. Він надійде до вас під час цьогорічного Invictus Launch Week! Насолоджуйтесь! o7

▲ Чи плануєте ви повторно провести цей захід у майбутньому?

► XenoThreat мають неприємну звичку повертатися в Стентон, тому завжди є ймовірність, що СЦО знову знадобиться ваша допомога.

▲ Чи можу я отримати кілька F7A Mk II?

► Ви можете отримати один (1) Upgrade Token на акаунт, який залишиться на вашому акаунті і дозволятиме вам безкоштовно оновити ваш F7C Mk II до F7A Mk II, коли захочете.

▲ Чи можливо розплавити свій F7C Mk II і чи повернеться в такому випадку Upgrade Token?

► Якщо ви використали свій апгрейд з F7C Mk II на F7A Mk II, а потім розплавили свій F7A Mk II, ваш жетон буде використано в процесі. Наша служба підтримки не зможе повернути токен апгрейда на ваш обліковий запис.

▲ Що необхідно зробити, щоб отримати апгрейд-токен до F7A?

► Пройшовши всі місії Overdrive, ви автоматично отримаєте БЕЗКОШТОВНИЙ апгрейд на свій акаунт, і ми надішлемо вам електронного листа з додатковою інформацією.

▲ Чи потрібен мені F7C Mk I або F7C Mk II, щоб скористатися оновленням F7A Mk II?

► Після завершення події ви будете нагороджені безкоштовним токеном оновлення, незалежно від того, чи є у вас F7C MKII чи ні. Однак, щоб використати апгрейд, вам потрібно мати саме Hornet F7C MKII у своєму ангарі.

▲ Апгрейд діятиме безстроково?

► Так, якщо ви завершили ланцюжок місій і оновили корабель до F7A, він залишається у вас назавжди, хіба що ви вирішите його переплавити.

▲ Чи є інші нагороди за завершення події?

► Так, окрім безкоштовного апгрейда до F7A Mk II, ви також отримаєте F7A Mk II напрокат на 3 дні.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, дайте нам знати, і ми зробимо все можливе, щоб відповісти на них.

Нагороди

Найкращий винищувач Флоту ОЗІ, Anvil Hornet Mk II, завжди на передовій у будь-якій битві.
Цей культовий винищувач сформував одних з найгрізніших пілотів ОЗІ: Тепер і ви можете спробувати свої сили і взяти штурвал F7A Mk II.
Прекрасний баланс вогневої потужності, невеликий, маневрений корпус і висока швидкість гарантують, що цей середній винищувач може впоратися з більшістю тактичних сценаріїв.

Завершивши ланцюжок місій Overdrive Initiative, ви отримаєте безкоштовний апгрейд з F7C Mk II до F7A Mk II та набір вцілілих середніх обладунків XenoThreat.


Джерело перекладу: Overdrive Initiative FAQ

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, таким чином підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
4Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq
  • #leaks - Star Citizen 1.0 — Чим це стане?

    Який контент ми отримаємо на релізі Star Citizen? Тепер ми маємо приблизну відповідь на це питання завдяки зливу.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Leaks

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається