Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Інтерв'ю із Sphenodaile

Вітаю, шановні хтивчики!

Це в нас перша і дуже нестандартна рубрика — інтерв'ю з українською хентайною творчинею. ❤️

Сьогодні в гостях Sphenodaile — це авторка різних хтивок 18+, а також хентай-мальопису "Ніч на купала", котрий уже є в нас на сайті.

Її свіжа телеґрам-група тут.

Stalerok: Добрий день, пані Sphenodaile, як почуваєтеся та який настрій? Чи хвилювалися перед інтерв'ю?

Sphenodaile: Звісно ж, хвилювалася, перший раз усе-таки😅 Загалом усе чудово)

Stalerok: Почнемо тоді з ознайомлення з вашою творчістю) Ви маєте декілька соціальних мереж, зокрема twitter, instagram та інші. Яка з них популярніша й яка ваша улюблена?

Sphenodaile: Певно, такої немає, я взагалі рідко сиджу в соцмережах. Твіттер усе-таки найзручніший у користуванні, хоча маю до нього дуже багато питань.

Stalerok: Українські читачі із вами можуть бути не дуже знайомі, бо ви ведете соцмережі англійською мовою. Проте у вас доволі великі успіхи в розвитку. Яке це життя: англомовної хентайної художниці?

Sphenodaile: Не впевнена, що можу чітко відповісти на це питання, усе-таки в мене доволі мале ком’юніті, але моя аудиторія та замовники дуже милі, підтримують мене, ніколи не виникало з ними проблем)

Stalerok: Немає навіть турків із дікпіками?

Sphenodaile: Один дікпік був, але це все ще була, на диво, ввічлива людина😂 Частіше просто з невідомою мені метою надсилають в особисті повідомлення посередній хентай 👐

Stalerok: Радий чути, що у вас приємне ком’юніті. Не всім пощастило із цим. Як ви думаєте, із чим це пов’язано?

Sphenodaile: Мені здається, впливає контент і спрямованість робіт. У мене здебільшого ваніль і гарні жінки, немає чим збирати злих людей або збоченців. Також зазвичай я не влізаю в жодні сварки, аудиторія невелика, можливо я просто ще не встигла приманити тролів😅

Stalerok: Щодо вашого нікнейму, зараз у вас нік Sphenodaile, а було Sphenodale, що значить «Клиноподібна кістка», це так задумано?

Sphenodaile: Sphenodale це одрук, я колись неправильно зареєструвала пошту😅 В цілому, нік просто звучить гарно, за ним немає жодного символізму)

Stalerok: У вас є декілька крутих робіт, зокрема «Ніч на Купала», яка стала доволі популярною на нашому сайті. Що вас надихнуло на цю роботу?

Sphenodaile: На мою думку, в нас дуже цікава мітологія та культура, було шкода, що зараз це майже ніколи не використовують. Взагалі ідея з'явилася ще до повномасштабного вторгнення, але тоді й навичок не вистачало, й ідея була дуже сира, зараз, гадаю, був найкращий час для випуску, бачила дуже милі відгуки від іноземців, які були раді почути про Україну не з новин.

Stalerok: А ваша друга найпопулярніша робота це «Asta's gift» про ельфа-помічника Санти, яка мала дуже смішну хибу, а точніше там змінюється колір трусів з чорного на червоний впродовж коміксу. Чи часто виникають такі курйози?

Sphenodaile: У цієї хиби доволі темна передісторія: на початок повномасштабного була готова тільки половина коміксу, в результаті, між першою та другою половиною рік різниці, і я просто забула, який там у них колір мав бути... Мені всі досі ці труси пригадують🥲 Насправді в Олесі час від часу зникала вишивка, з вінком Лілеї взагалі жах і хаос. Думаю, просто неможливо проконтролювати все до ідеалу)

Stalerok: Звичайно, навіть наша маскотеса то має чокер, то не має.

Stalerok: Зазвичай у вас ваніль та легке лесбі. Що вам більше подобається малювати?

Sphenodaile: Мені подобається малювати, секс яким насолоджуються обидві сторони, але все-таки найбільше мені люблю малювати хитрих дівчат, такий уже в мене фетиш)

Stalerok: А також, схоже, колготочки. Їх доволі важко малювати, але вони у вас часто зустрічаються.

Sphenodaile: Ви мене спіймали 🤭

Stalerok: Ви маєте неймовірний стиль малювання та високий професіоналізм. Чи ви десь навчалися?

Sphenodaile: Йой, та ви мене захвалюєте, мені до профі ще рости й рости😄 Давно вчуся самостійно, це не так складно, як здається, аби був інтерес та бажання)

Stalerok: А що надихнуло вас стати хентай-художницею? Ви могли малювати звичайних персонажів, як і сотня інших художників.

Sphenodaile: Взагалі малюю на загал я ще з 14 років, коли виповнилося 18, я вирішила, що потрібно з того й гроші якісь мати. Звісно ж, спочатку я не заробляла взагалі нічого, але натомість знайшла для себе нішу, в якій для мене немає жодних обмежень і повна свобода творчості. Також це допомогло не стидатися власної сексуальності і теми сексу в цілому, в якомусь сенсі ця робота для мене терапія.

Stalerok: Якщо ви зачепили тему заробітку. Наскільки я знаю, ви малюєте NSFW фурі. Серед художників у твіттері існує думка, що ті, хто беруть фурі – мільйонери, це правда?

Sphenodaile: Ті, хто повноцінні фурі-художники, і мають ім'я в ком'юніті, справді заробляють добре, в мене фурі замовили лише один раз і дійсно заплатили більше, ніж я просила😅 Після того та людина видалила аккаунт і більше не поверталася, можливо, це був якийсь соціальний експеримент 🤔

Stalerok: Який ваш улюблений український літературний твір?

Sphenodaile: Вірші Шевченка рахуються? Якщо так, то "Русалка" і "Лілея", колись знала їх на пам'ять, зараз підзабула вже. З прози нічого пригадати не можу, якось поезія завжди більше подобалась😅

Stalerok: Шевченко більше асоціюється з вічною боротьбою, а не з милою хентайною бі 😀

Sphenodaile: У нас із романтикою взагалі якось мало що асоціюється, в основному, якщо кохання, то трагічне 🥲

Stalerok: Як ви бачите розвиток української хентай-спільноти?

Sphenodaile: Про мене, це випуск власного контенту, було б чудово, якби можна було продавати фізичні мальописи, фігурки, стикери без страху сісти у в'язницю. Має бути більше перекладів хентаю українською, щоб у нашому суспільстві спокійніше ставилися до порно. Українська – це мова кохання у всіх його проявах🥰

Stalerok: Ну і питання-джокер)))) (ред. – останнє) Вона ж сексі, чи ні?

Зображення маскотеси

вай

Sphenodaile: Аж гаряче стало😏🔥

Stalerok: Схоже, що це все. Дякую за приділений час.

Sphenodaile: Дякую вам, що запросили) Було цікаво взяти в цьому участь~

Якщо вам було цікаво, напишіть відгук під постом.


ХенатайУкр наша спільнота тут

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Віктор Хен
Віктор Хен@hentaiukr

Куточок перекладів 18+

159Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 19 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається