Інтерв’ю про футбол у фронтовій області.

✅Менеджер та організатор футболу у Високому: "Нам складно, але ми показуємо- футбол у Високому живий!"

⚽️⚽️⚽️⚽️Високий - дуже цікавий колектив і багато в чому суперечливий. У мирний час футболу тут не було, а у військовий – команда грає на першість Харківського району та робить це успішно, перебуваючи у першій половині таблиці.

Після виграшу у Молоді із Прудянки ми поспілкувалися з Кирилом-рекорструктором футболу у Високому.

👍👍👍👍

"Сезон складний, багато технарів"

- Фк Високий намагається грати та перемагати, хоча дається це складно. Сезон - неоднозначний, у першому колі були одні команди, потім частина з них знялися, а саме: Харків, Альянс Безлюдівка. Загалом, гойдалка, то одні пропускають то інші, то з Солоницівкою догравання неясно коли буде. Ще й кубки чекають: Кубок закриття та Кубок пам'яті!

Хлопці по суботах на область грають, у будні працюють на інші турирах грають. Цього року турнір проходить важко - багато не виїздів, хоча час і складний, але грати щось хочеться! Щоб уболівальники раділи, а за фактом-то перепустка, то скасування 😡

"Про фаворити чемпіонату та ситуацію з фанами"

✅Фаворити зараз- перша трійка, а саме Коротич - максимально збалансована команда, у них виконавці високого рівня, той же Собко, який феєрив за Геліос. Ці хлопці вмотивовані, зіграні.

Сковородинівка - дуже сильна ✅⚽️ Грінченко - граючий і дуже грамотний спец, організовує, розбирається, є стабільність у хлопців.

Також серед фаворитів – Люботин. У них найкрутіше поле – на цьому полі грала і жіноча команда Житлобуду 2 на Україну та дубль Металіста. Умови супер, роздягальня суперська, класні трибуни, люди ходять на футбол-на це приємно дивитися.

Циркуни – дуже сильний склад ✅👍 висококваліфіковані хлопці.

На Баварії приймають суперників, супер стадіон, там поле кайф нам вдалося обіграти їх там 2-0, було складно, але ми зіграли від оборонки. На тому стадіоні ми грали з Безлюдівкою раніше, поки наше поле було на реконструкції, то в Бабаях приймали, поки ми поле готували на Високому.

За вболівальниками топ-Люботин, народ ходить на футбол, вони звикли, зручні розв'язки.

У Високому я намагаюся збирати людей, є прогрес у цьому напрямі, уболівальники у нас гарні, люди починають цікавитися. З огляду на те, що було 5 років тому, коли ми не грали на район: сміття, трава по коліна було, але зараз це небо та земля.

Так, зараз війна, багато хто виїжджав, але ми намагаємося всім показати, що у Високому футбол живий. Цей чемпіонат дуже складний, дуже складна організація, підготовка, оскільки багато хитрозроблених людей. Дограємо сезон і рухатимемося далі!

Віримо та допомагаємо ЗСУ💪💪💪

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Вита Ков
Вита Ков@Vitaliy_Demenko

Віталій Деменко, журналіст

103Прочитань
3Автори
3Читачі
На Друкарні з 6 листопада

Більше від автора

  • Україна на чемпіонаті світу з футзалу

    🔥 MATCHDAY 🇺🇦Чемпіонат світу 2024 І 2 тур🇦🇴 Ангола – Україна 🇺🇦🗓️ 18 вересня⌛️ 15:30 (за київським часом)🏟 Humo Arena📍 Ташкент, Узбекистан▶️ FIFA+▶️ Суспільне СпортСьогодні Збірна України зіграє свій другий матч на Чемпіонаті

    Теми цього довгочиту:

    Футзал
  • Футзальні новини

    💪✅ Деякі підсумки футзального турніру Кубок Нескорених.Зі знаком + відмітимо  київські колективи SkyUp  і Аврора. Апівський бразил видно,що не тільки любить хот доги, а і може рішити.

    Теми цього довгочиту:

    Футзал
  • Черговий лист росіянина….

    🇺🇦💪Продовжуємо рубрику Віталія Деменка про здорових людей, яким ой як непросто жити у себе в країні.

    Теми цього довгочиту:

    Війна В Україні

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається