Історії осіннього настрою.

Вже було раніше: “Зі мною з полиць пішли троє..” Отже про першу якось потім, друга прониклива. Наче проста, але в’їдається, огортає. “Історії про троянди, дощ і сіль”. Не знаю що закладалось в написанні, але мене сповнює світла туга, тиха посмішка, сумний погляд. Тому так підходить дивитись на теплу осінь, барвисте листя, думати як ті японці розрізнять 240 відтінків осіннього листка. Згадувати спеку літа, думати, що за місяць вже буде холодно і незабаром сніжитиме. Історії різні, але навіть якщо в змісті не закладено, вони віють тихим, світлим сумом. Вони мінорні, вони занурюють в ностальгію та думки які навіть може і не виникали ніколи, бо не стикався з подіями. Тут багато і красиво про Бога та Діву Марію, канони. Але це не православні храми це католичні чи греко-католичні. В них своя атмосфера. Краси сміренності, тиші та легкого суму. Прочитано про троянди і дощ, залишилось 15 історій про сіль.

Отак, обирання за назвою серед нового і невідомого, надало можливість пережити щось невідповідне мені.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
E
Ed@Ed_solaris

4Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 22 серпня

Більше від автора

  • Гра слів. Гра в слова. Не “ерудит”.

    Торкаюсь очами букв, пальцями аркушів, жовтих, затертих, шорохуватих аркушів. Біла обкладинка сіріє незліченними слідами користування. На ній червоним в міру, вказана та частина тіла, що впаде в ступор, працюватиме до кольок, а потім болітиме з похмілля - Голова.

    Теми цього довгочиту:

    Книги
  • Забутий вид дозвілля.

    Реалії накладають своє. Тепер більшість справ викликає питання доречності. Але необхідно рятувати не лише тіло, а й душу, свідомість. Модне словосполучення - ментальне здоров'я.

    Теми цього довгочиту:

    Думки
  • Читати написане та писати про прочитане.

    Друга в цьому році відпустка, та осіння тепліша за червневу. Тому і думки, і дії тепліші. Можна пройтися вуличками в будень і потішити себе, що не на роботу. Згадати, що існують не лише дитячі бібліотеки. Завітати неначе до музею. Бо воно щось таке забуте.

    Теми цього довгочиту:

    Книги

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається