Коулет Джексон

Коулет, 22 роки.

Коулет має власний світогляд: найголовніше — самовираження і завжди чимось виділятися серед натовпу. Вона уперта, трохи зухвала, любить суперечити. Для неї суперважливо робити те чого сама хоче, нікого не слухати, і ламати правила, якщо є необхідність.
Росла без матері, бо вона кинула їх з батьком. У школі Коул була деякий час одиначкою, це був її своєрідний протест, а-ля "я і сама по собі впораюся". Але було надто нудно, тому стала говорити з Сільвером. Вони в дечому навіть схожі й, коли стали ближче, якось розговорилися і про особисте.
Коулет протестувала і проти навчання: нічого не хотіла робити з шостого класу. Через це у неї були проблемки. Але батько мало на неї впливав, бо і сам дозволяв, щоб Коулет сама вирішувала що їй робити. Надіявся, що в погану компанію не потрапить. Не потрапила, але і без компанії пила, палила. Самодостатня блін. Вона якоюсь мірою панк. Але її не можна назвати типовою бунтаркою: має почуття справедливості. Сільвер зараз не сказав би, що вона нестерпна, вона хороша подруга для нього, просто "зі своїми замашками". Вони до речі разом завжди любили подивитися що-небудь по телеку. Наприклад, детективи-розслідування. Або різні шоу, які крутять по телеку, по типу "слідства ведуть екстрасенси", чисто щоб подивитися на шарлатанів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
|І Лі! І|
|І Лі! І|@JustLee

Жанри: флафф, романтика, любов

115Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 20 січня

Більше від автора

  • Дитинка Сільвера і Кенді

    Авторка арту: https://t.me/NafasyyykArt "Я все не можу дочекатися, коли настане момент, коли я буду тримати на руках свою дитинку", казала Кенді. Сільвер відповів: "ми ще молоді, поки не готові...", але через декілька років все зміниться і у них буде дитинка! Про це і розповідь

    Теми цього довгочиту:

    Персонажі
  • Том 3. Збірка драблів 2. Знайомство з Юрі та Лілі!

    https://t.me/chaysexual авторка арту Кенді пішла у салон краси. Вона була записана на манікюр до хлопця, і це ні краплі не бентежило її: цей хлопець майстер своєї справи, вона бачила його роботи, і вони викликали у неї захват...

    Теми цього довгочиту:

    Персонажі
  • Том 3. Збірка драблів 1. З Днем народження, мила

    Сільвер прокинувся сьогодні раненько: о 7:40. Він планував підготувати все до Дня народження Кенді, поки вона спить, і щоб це був сюрприз.

    Теми цього довгочиту:

    Фанфік

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається