Люди - це можливості

В загальному, люди - це можливості. Від комунікації залежить велика частина нашого життя. Ми потребуємо соціуму. Ми шукаємо друзів, партнерів, колег, або ж просто однодумців. Ми любимо оточувати себе людьми. Звичайно ж є інтроверти та ембіверти, тобто люди, які люблять проводити час наодинці, або ж балансувати це із соціальним життям. Також є екстраверти, які обожнюють проводити час в колі інших людей. Але ким би ти не був, потреба соціуму - це частина нашої природи. Раніше це було навіть життєвонеобхідно. Бути поруч з іншими означало бути в безпеці. Також колись одним із покарань було вигнання. Це свідчить про те, що значна частина нашого життя базується на соціумі та взаємодії з ним.

У наш час все частіше почало підніматися питання особистого простору і часу. Потреба побути на одинці стала популярнішою та поширенішою. Люди стали більш свідомими щодо себе та свого оточення. І в майбутньому це стане ще більш поширеним. Але ми завжди потребуватимемо суспільство.

Так, звичайно, з приходом нових технологій, потреба вступати в контакт з іншими знизилась. Зараз замість того щоб піти в магазин і купити щось, ми можемо замовити товар на сайті. Все більше і більше справ стають можливими для виконання в телефоні або компʼютері. І в певній мірі це допомагає нам зекономити час. Але слід памʼятати, що за цим всім стоять люди. Ми самі полегшуємо собі життя, але разом з цим створюємо нові проблеми.

Світ технологій позбавляє нас необхідності живого контакту з людьми. Зараз ми можемо написати повідомлення або зателефонувати замість того, щоб зустрітись. Це одна з переваг. Але скрізь є свої плюси та мінуси. Ми втрачаємо навички комунікації, які, насправді, є ключом до багатьох можливостей в нашому житті.

Першим моїм реченням було те, що люди - це можливості. І зараз я детальніше розпишу те, що маю на увазі.

Може це і звучить трохи егоїстично і корисливо, але я притримуюсь думки, що з новими знайомствами приходять нові можливості. На нашому шляху з’являються нові люди з новими ідеями, новими вміннями, новими знаннями,  новими інтересами і це може в подальшому допомогти нам. І головне те, що потрібно навчитись цим користуватись, але це має бути здорова комунікація, тобто без шкоди для інших. Саме тому ми і стаємо друзями з іншими людьми. Ми можемо допомагати один одному, підтримувати, разом щось пробувати, вивчати і тд. І ми отримуємо від цього шалену кількість емоцій та енергії, яка є життєво необхідною. Якщо по-простому сказати, то люди полегшують нам життя.

Ви спитаєте як вони полегшують? Все просто. До прикладу візьмемо мою ситуацію з Друкарнею. Звичайно що тут все залежить від мене і я не можу це перекидати на інших, АЛЕ в першу чергу люди можуть допомогти мені з написанням, я можу порадитись з ними, надихнутись якимись їх словами і тд. Також вони підтримують мене, якщо виникають якісь труднощі і зазвичай з радістю допомагають вирішити, якщо є можливість. Я вдосконалююсь завдяки їх словам. І хоча це досить банальний приклад, але скрізь все працює саме так.

І основна думка, яку я хочу донести це те, що люди вкрай необхідні в нашому житті, бо вони роблять його яскравішим і простішим, нам лише треба прийняти це і не брати занадто багато на себе(через це потім теж проблеми можуть бути, але це вже інша тема) і треба навчитись впускати людей в життя і так само відпускати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.4KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається