Маркетингові війни — Джек Траут, Ел Райс

Маркетингові війни - видавництво “Фабула”

Автори книги — Джек Траут та Ел Райс — порівнюють маркетингові війни зі справжніми і знаходять чимало спільного. Так, щоб стати лідером ринку, потрібно відвойовувати частку, якою вже володіють конкуренти. А завоювавши — оборонятися.

Маркетингова війна складна тим, що відбувається в свідомості споживачів. Брендам буває непросто "влізти в голову" покупців, щоб завоювати прихильність. За словами авторів, бренди б'ються, щоб посісти найвище місце. Бо гора — це найвигідніша позиція у будь-якій війні.

Найціннішими в книзі були для мене розділи, присвячені принципам ведення маркетингових війн, а також історії протистояння відомих брендів за комп'ютерну, бургерну, пивну "гори" та "гору" коли.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Катерина Василенкова
Катерина Василенкова@katerynav

Блог про книги

714Прочитань
25Автори
11Читачі
На Друкарні з 7 червня

Більше від автора

  • Активні спільноти для письменників

    Вітання всім, хто пише! Хочу порекомендувати дві письменницькі спільноти, де саме зараз відбувається крутий двіж, і до яких я також долучилася зі своїми творами.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Володарі півночі — Бернард Корнвелл

    Утред допоміг Альфреду повернути владу у Вессексі та відвоювати захоплені землі. Здавалося б, тепер Утред зможе заявити свої права на замок Беббанбург, який в нього підступно відібрав дядько. Але (спойлер) — не в цій книзі.

    Теми цього довгочиту:

    Саксонські Хроніки

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається