“Много ходов очка”

Ох як же ж зараз у путіна падає самооцінка. Карлик який вважає себе найвеличнішим світовим політичним гравцем банально скочується у коло політичних відходів накшталт Ким Чен Ина чи президента Венесуели Мадуро.

Єдиними союзниками росії лишаються найбідніші країни та країни з диктаторськими режимами: КНДР, Білорусь, Сирія, Науру, Нікарагуа, Іран та невизнані ніким псевдореспубліки Абхазія, пмр, Південна Осетія.

Росія ще намагається впливати на щось у світі, пижиться на африканському континенті і щось в неї виходить, але думаю скоро Китай покладе цьому край, оскільки саме китайці хочуть затягнути африканські країни багаті ресурсами у свою орбіту впливу, і росіяни цьому дуже заважають.

Та й сама росія фактично стала сировинним придатком до Китаю, продаючи за безцінь нафту, газ, ліс або просто віддаючи великі шматки своєї території Китаю, як сталося з Великим уссурійським островом.

Росіяни фактично програли боротьбу за вплив в Закавказзі туркам, країни Середньої Азії приймають рішення з ким їм бути: з тюркомовною Туреччиною чи економічним монстром Китаєм?

Вірмени подивилися на беззубість ОДКБ і вирішили провести навчання з США, що виклтикало велику стурбованість у росіян.

Таджикистан віддав багату корисними копалинами Горно-Бадахшанську область Китаю , Туркменістан витискає росію з газових ринків Азії, Казахстан та Азербайджан витискають росію з європейських ринків збуту нафти та газу.

Молдова послала слід за кораблем російський «Газпром», який хотів відсудити 800 мільйонів доларів США за начебто поставлений газ.

Киргизстан хоч потім і відпустив свого громадянина, який воював за чвк «Вагнер» в Україні, але принаймні створив прецендент, а от той же Казахстан неодноразово засуджував до різних строків ув’язнення своїх громадян за найманство.

Навіть Куба і та жорстко діяла коли дізналася про вербовку кубинців на війну в Україну.

Орбан планує відмовитися від російського ядерного палива на єдину АЕС в Угорщині.

А ще нещодавно до путіна у Москву приїжджали світові лідери: на парад, на виставки, на економічні форуми.

Тепер же путіним користуються як кондомом ті ж індуси, закуповуючи ледь не на шару нафту, при чому за рупії, які росія не може витратити.

Дійсно – путін політик номер 1 у світі за провалами у міжнародній політиці і темпами знищення економіки своєї держави. Росія – це бензоколонка з ядерною зброєю, але її нафта стає все більш токсичною, а у світі є інші держави які мають нафту та готові її продавати.

Підписуйтесь на мій Телеграм канал “Піксель News“

https://t.me/pixelnewsUkraine

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Піксель News
Піксель News@PixelNews

Аналітика

594Прочитань
0Автори
6Читачі
На Друкарні з 22 серпня

Більше від автора

  • Стабілізаційний пункт

    День чи ніч, ніч чи день? Що саме надворі? Не знаю, немає часу дізнатися...Та й яке це має значення?Поспати все одно немає часу. Нормальний відпочинок та сон то щось далеке і довоєнне.....

    Теми цього довгочиту:

    Проза
  • Далекий Схід та Сибір. Занепад

    Росія за територією є найбільшою країною світу, а Далекий Схід та Сибір займають 60 % території Росії. До Далекого Сходу відносяться Камчатський, Приморський і Хабаровський край.

    Теми цього довгочиту:

    Економіка
  • Ісламізація Росії невідворотна

    Історично так склалося, що більшість російських регіонів, які були захоплені російською імперією, а згодом дісталися у спадок сучасній росії сповідують іслам.

    Теми цього довгочиту:

    Релігія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається